От кой матрак сте доволни - 3 тема

• 210 320
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 90
Какво ще ме посъветвате за матрака Сирена memori foam+ultraflex HR  на Нани. Предварително благодаря за отговорите.
ние имаме сирена-ултрафлекс,не мога да го определя като мек матрак,но тъй като съм пробвала и къде къде по-твърди матраци, мога да кажа че ултрафлекс е някакво средно положение!А този който сте го написали незнам какъв и не мога да го намеря в сайта на нани,виждам че имат сирена мемори и сирена ултрафлекс  newsm78
мек матрак без пръжини е аманте на магнифлекс

# 91
  • Варна
Матраци Sunrise, дето се рекламират в Арон кометнтирали ли сме ги?
И аз все надничам тук, че след като се оплесках с гардероба в спалнята и детското, сега ще внимавам поне с матрака. Пробелмът е, че едва ли ще мога да отделя повече от 700 лв. за 164/200.
Межудругото детето (почти на 7г) е много доволно от Каспия Полифлекс  на Нани, мъжа ми също го намира за много удобен, на мен ми идва твърд, но аз не съм спала на него, само съм лежала докато четем. Истината е обаче, че ако имах възможност преди, щях да взема нещо по-хубаво с пяна.

# 92
Здравейте.Нуждая се спешно от съвет.По най бързият начин трябва да си купим матрак.Колебая се между фирмите НАНИ и ЕКОН.Търся матрак без пружини и да е мек.Моля ви дайте мнение.Знам че сте писали доста мнения, извинявам се  но нямам време да чета.Аз бях поръчала матрак  на ДОРМЕО но се оказа много корав и го върнах. Какво ще ме посъветвате за матрака Сирена memori foam+ultraflex HR  на Нани. Предварително благодаря за отговорите.
Според мен, всички Не пружинни да по-твърди.
Ако имате възможност пробвайте на място ще си спестите нерви и връщане.

# 93
Bubisha , имам питане за матраците Нани. Искам матрака да не е много твърд , но да не е и много мек, защото мъжът ми е доста тежък-110 кг. и на него сигурно няма да му е удобен мекият. Какво ти е мнението за Сирена Ултрафлекс или Аруба Мемори. Ако ти имаш добри отзиви за модел , моля сподели ги.
Мерси предварително.

# 94
Според мен Сирената ще му е мек. Аз съм 60кг и ми беше добре, като го пробвах в магазина. Най-добре да се пробва.

Да споделя какво четох из немските сайтове на Stiftungwaren Test за матраците за алергични хора. Може да е полезно на някой.
Пружинните матраци задържат акари, така че ако искате антиакарен е по-добре без пружини. Освен това е хубаво матракът да е от някаква студена пяна и да е дишащ. Може само от нея или примесена с латекс. Само латекс запарва ужасно и трябва да се обръща редовно.
Всякакви животински влакна като вълна и други са изключени. Най-добре калъфът да е с цип и да се пере при 60градуса. Всички съставки вътрешни и вънпни трябва да са проверени за вредност.

# 95
Bubisha , имам питане за матраците Нани. Искам матрака да не е много твърд , но да не е и много мек, защото мъжът ми е доста тежък-110 кг. и на него сигурно няма да му е удобен мекият. Какво ти е мнението за Сирена Ултрафлекс или Аруба Мемори. Ако ти имаш добри отзиви за модел , моля сподели ги.
Мерси предварително.

Дано не бъркам марката,но докато разучавах пазара преди година,като че ли точно на Нани пишеше на определени матраци,че не се препоръчват за постоянно ползване от хора с наднормено тегло.Да не говорим,че не бяха уточнили що е то наднормено тегло,защото една жена висока 160 и тежаща 80 кг си е с наднормено тегло,а един висок мъж с тези килограми не е.Явно по-тежък човек по-бързо ще ги деформира и сплеска,защото те все пак са от дунапрен.

# 96
Мерси предварително.

Дано не бъркам марката,но докато разучавах пазара преди година,като че ли точно на Нани пишеше на определени матраци,че не се препоръчват за постоянно ползване от хора с наднормено тегло.Да не говорим,че не бяха уточнили що е то наднормено тегло,защото една жена висока 160 и тежаща 80 кг си е с наднормено тегло,а един висок мъж с тези килограми не е.Явно по-тежък човек по-бързо ще ги деформира и сплеска,защото те все пак са от дунапрен.

Като чета написаното по темите си мисля, че всичко е много относително. Или е много трудно да си избере човек, без да е тествал матрака. Но Нани имат тестов период за някой матраци, само че после си взимат парички и за теста!

# 97
Мерси предварително.

Е , как дунапрен........ Rolling Eyes
За Арубата пише-     системата POCKETED SPRING, при която всяка пружина от ядрото е облечена в самостоятелен джоб от нетъкани влакна тип Spun bonded и закрепена към останалите с еластични връзки; технологиите ULTRAFLEX HR, KOVAFOАM и MEMORY FOAM 4 см
От един магазин ми казаха ,че точно за по-тежки хора е подходящ Нани , и по точно моделите , които имат пружинен панел и допълнение от мемори пяна.

# 98
Здравейте,
Реших да проуча въпроса с топ матраците с мемори пяна. Не всички производители споменават плътността на пяната. Някой ако е намерил такава информация за който и да е матрак ще ми бъде от полза. Прави ми впечатление, че някои мемори  матраци при натиск се връщат много бързо в изходна позиция.

# 99
Здравейте,
Реших да проуча въпроса с топ матраците с мемори пяна. Не всички производители споменават плътността на пяната. Някой ако е намерил такава информация за който и да е матрак ще ми бъде от полза. Прави ми впечатление, че някои мемори  матраци при натиск се връщат много бързо в изходна позиция.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=647672.msg22019955#msg22019955 Peace

# 100
Здравейте!Ще купувам матрак и бюджета ми е около 500 лв Simple Smile Колебая се между Елите Меджикформ,Парадайс Лагуна и Дон Алмохадон Ергономико с размери 164/190.Кой ще ми препоръчате?Може да добавите и други предложения за тази цена Simple Smile Мерси предварително

# 101
Някой, има ли опит, или отзиви за скандинавските легла на ТЕД?

# 102
Мерси предварително.

Като чета написаното по темите си мисля, че всичко е много относително. Или е много трудно да си избере човек, без да е тествал матрака. Но Нани имат тестов период за някой матраци, само че после си взимат парички и за теста!

Тест периода едва ли не е да си вземеш матракът под наем, но соленко. На повечето практиката им е 20 дни тест период при евентуално връщане за всеки ден плащате по 5% от цената (за 20 дни 100%) като можете да си доплатите върху тези пари за по- скъп матрак на същата марка. Което си е ... Думи нямам.

Иначе за по- пъ;ни хора се препоръчват по- дебелите матраци. Матрак с мемори не мисля, че е удачен избор все пак материала мемори реагира на топлина на тялото и на тегло... Най- добре е да пробвате, но наблягайте наистина на матраци с дебелина над 24 см.

# 103
Мерси предварително.

Е , как дунапрен........ Rolling Eyes
За Арубата пише-     системата POCKETED SPRING, при която всяка пружина от ядрото е облечена в самостоятелен джоб от нетъкани влакна тип Spun bonded и закрепена към останалите с еластични връзки; технологиите ULTRAFLEX HR, KOVAFOАM и MEMORY FOAM 4 см
От един магазин ми казаха ,че точно за по-тежки хора е подходящ Нани , и по точно моделите , които имат пружинен панел и допълнение от мемори пяна.

бонел пакет да, но не и мемори ( с предния пост си написах съображенията и мен при обучение са ме учили на точно обратното с мемори пяната- споделям опит не се заяждам и аз може да греша по въпросът).
Относно Нани и пружините Егея или Лигура ( идвата модела са с пружини) също се препоръчват. Някои марки имат скала в зависимост от килограмите- кое как би се усещало, дали се препоръчва или не.

# 104
Bubisha , благодаря ти за отговора. Иска ми се да избера вариант подходящ и за двама ни. Не само за него. Той е тежък , но аз съм лека  Grinning , така,че изцяло бонел пакет, мен пък не ме устройва . За това ми казаха за варианта , с малко мемори, да не е изцяло. Та. Отдолу бонела е за него , а аз да се утреша с 4- те sm. Иначе категорично си търся модел над 20 см. Уви , нямам време да обикалям , а и сме с различно работно време двамата.

Общи условия

Активация на акаунт