Януари е далече, но расте във мама вече мъничко човече :)

• 32 753
  • 701
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,

Вчера и аз видях моите две чертички. Терминът ми е на 3ти януари, а аз съм на 29 години и това ще е първото ми детенце. Не се чувствам особено бременна още  Crazy, но с голямо нетърпение чакам предстоящите месеци бременеене и четене във форума  Grinning

Успех и лека бременност на всички бъдещи майчета!   bouquet

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 10:45 от Pilcho

# 31
Добре дошли на новите мамчета!
Ден след ден се увеличаваме. Чакаме и нови попълнения.  Hug Hug Hug

# 32
  • Бургас
Добре дошли във вашата темичка на бъдещите мами banker30,Pilcho и darisan!
Прекарсно е, че темичката започва да се пълни с двучертикови новини!Дай Боже много живи и здрави бебоци догодина януари 2013!
Хайде, нямам търпение да се записват още мами, а ние януарки 2012 ще ви четем с трепет и вълнения  Hug

# 33
Две чертичкиииии Simple Smile  и ние имаме чертички Simple Smile направихме си 2 теста и имаме общо 4 чертички леле мн яко... Simple Smile

# 34
Благодаря за темичката и топлото посрещане, 2012 мами!  А на моите събременнички banker30,  darisan и evasnake1 пожелавам пак леко и безаварийно бременеене.

Имам един въпрос, момичета. Някоя от вас ходила ли е вече на лекар? Дали е твърде рано да се види сърчицето на бебчо?

И за да не минавам само с въпроси, ще ви кажа, че при мен хормоните почнаха да говорят викат. Спи ми се, тече ми носа, а като се сетя, че бебчо е мъничко, колкото сусамово зрънце, ми става много умилено и ревливо. Чак ме е срам от мене си, но знам, че вие ще ме разберете.   bouquet

# 35
Pilcho эа сърчице след 7-8 седмица Peace Поне аэ така энам.

Снощи ми се случи нещо много неприятно. Към 7 следобяд почувствах силна болка в корема, вэе да се увеличава, докато не обхвана цялата част от под гърдите до гениталиите. Много напомняше на контракции, но беше постоянна болка, не спираше нито эа миг Sick Едва към 4:30 сутринта почувствах някакво облекчение и съм эаспала. Днес не ме боли, но съм супер отпаднала, едва се движа, а имам една малка лудетина, ще ме побърка Crazy
Сутринта се обадих на гинеколога, а той ми вика Няма нищо. Пий депон (нещо като нашия аналгин) И ми эаписа час эа другата седмица.
На някоя случвало ли и се е нещо подобно? Що эа чудо беше това снощи  33uu

# 36
Поздрави на всички, записали се до сега с  EFP !!! Еееехххх, връщате ме назад с много вълнение - 2 чертички, пролет, слънце и това страхотно очакване  Heart Eyes !!! Това, което е положителното за всяка една Януарка, независимо от коя "реколта" е, е че неразположенията от първият триместър ще минат тъкмо в началото на лятото, ще имате малки секси коремчета, ще отидете спокойни на моренце, като захладнее и завали дъжд есента, вече ще сте си вкъщи и за най-ранните януарски мами е почти сигурно, че още за Коледните празници ще сте се прибрали с най-големия подарък! Януари изглежда толкова далеч, а всъщност идва много бързо! Стискам палци за леки и безпроблемни порастващи коремчета  Hug!
Сърчицето чух на 7-та седмица и това беше едно от най-вълнуващите и пракрасни неща от бременността ми Simple Smile!

# 37
Благодаря за приветствията на всички бъдещи и настоящи майки.  Дано наистина сме живи и здрави, че и диплянчетата покрай нас.
Аз лично все още нямам никакви признаци. Не ми е лошо, не съм много гладна, спи ми се, но аз по принцип съм си така, единствено от време на време имам леко придърпване в яйчниците, но го усещам само защото "се ослушвам" за разни по-различни чувства.
Утре съм на лекар, въпреки че нищо няма да видим сигурно, но .... за мое лично успокоение.
Да ви кажа много се притеснявам да не сме се облизначили, че с този Клостилбегит имах две фоликулчета и..... а пък аз като съм си едно дете и винаги съм мислила само за едно детенце, ама каквото сабя покаже.
Другият ми проблем са цигарите. Много ми е трудно. Надявах се да ми става лошо от тях, обаче не. Дано по-нататък да вземе да ми става, че сега е направо мъка.
Утре пак ще пиша какво е станало на прегледа.

# 38
  • Варна
Благодаря за приветствията на всички бъдещи и настоящи майки.  Дано наистина сме живи и здрави, че и диплянчетата покрай нас.
Аз лично все още нямам никакви признаци. Не ми е лошо, не съм много гладна, спи ми се, но аз по принцип съм си така, единствено от време на време имам леко придърпване в яйчниците, но го усещам само защото "се ослушвам" за разни по-различни чувства.
Утре съм на лекар, въпреки че нищо няма да видим сигурно, но .... за мое лично успокоение.
Да ви кажа много се притеснявам да не сме се облизначили, че с този Клостилбегит имах две фоликулчета и..... а пък аз като съм си едно дете и винаги съм мислила само за едно детенце, ама каквото сабя покаже.
Другият ми проблем са цигарите. Много ми е трудно. Надявах се да ми става лошо от тях, обаче не. Дано по-нататък да вземе да ми става, че сега е направо мъка.
Утре пак ще пиша какво е станало на прегледа.

Все едно аз съм го писала... Първо ме е страх да не са близначета, че вече имам 1 момиченце и ще стане много страшно с още 2. Второ много се боря с цигарите - от всичко друго ми се гадеше и ми се повръщаше обаче от кафе и цигари не. Обаче вчера се ядосах на себе си и се взех в ръце. Прочетох малко теми за цигарите във форума, припомних си че и първият път ми беше много трудно, но успях и от вчера сутринта не само че не съм пушила, ами не ми се и пуши. То при мен стана малко - пуши ми се на ръцете... Не изпитвам нужда от цигари, обаче все пак и двата дни съм по 14 часа на работа и гледам да си запълвам всяка минута с нещо, за да не го мисля. Ще видим утре в почивния си ден как ще устоя. Ако мина и утре мисля че повече няма да запаля цигара. Вчера на 2-3 пъти се сещах за цигара и си казвах на ум едно и също нещо "Детето в мен е по-важно от моите желания да се тровя... Ако нещо му стане на него - никога няма да си го простя." Първият път само като си помислих че може да му има нещо на детето от моите цигари и ми минаваше желанието за тях. За щастие в момента също ми действа така.
Утре и аз съм на преглед - рано е още да се види нещо съществено - но така за мое успокоение искам да отида.

И добре дошли и на новите попълнения - вече станахме доста и не е зле да си направим списъче на първа страничка... Лека и щастлива бременност на всички ви желая!

# 39
Благодаря за топлото посрещане. Simple Smile Бог да Ви благославя и да помага.

# 40
banker30, как беше при лекаря? Видя ли малкото човече?

Kosty, май е нормално това. И мен чат
-пат през деня ме заболява я кръста, я долу ниско корема, все едно ще ми идва. Надявам се днес да си по-добре!

Аз пък нещо се разболях.  Sick Имам ужасна хрема, наболва ме гърлото и нямам и идея как да се лекувам. Уж четох, че парацетамолът е безопасен за бременни, но много ме е страх да пия лекарства.

В графата за по-радостни новини: в понеделник съм на лекар и се надявам да не е прекалено рано да видя бебчо..

# 41
Здравейте момичета , вчера ходих на лекар и ми казаха че всичко е нормално и тъкмо се е закрепило Simple Smile Аз бях с моя приятел и той надничаше да види нещо на екрана но уви , беше само една черна точка , но следващия път "22.05.12 "каза че ще е по интересно за него.Въпреки че нищо не видяхме бяхме много щастливи от факта че си е на мястото и че всичко е OK Simple Smile)))))) Изпи сами да пия фолиева киселина вече ако иска някои друг може да ч почне вече Simple Smile
Pilcho -знам от една приятелка че се лекува с хомеопатични лекарства но ,по добре се консултирай с лекар той знае най добре , пожелавам ти бързо оздравяване и да кажеш с какво си се лекувала за да си знаем и ние Simple Smile)))))

# 42
  • Варна
banker30, как беше при лекаря? Видя ли малкото човече?

Kosty, май е нормално това. И мен чат
-пат през деня ме заболява я кръста, я долу ниско корема, все едно ще ми идва. Надявам се днес да си по-добре!

Аз пък нещо се разболях.  Sick Имам ужасна хрема, наболва ме гърлото и нямам и идея как да се лекувам. Уж четох, че парацетамолът е безопасен за бременни, но много ме е страх да пия лекарства.

В графата за по-радостни новини: в понеделник съм на лекар и се надявам да не е прекалено рано да видя бебчо..

На първата си4 бременност се разболях още вторият месец. Пиех много чай с мед и лимон и витамини. Буквално ядях лимони с мед за подсилване на имунитета. Имах много силна кашлица и за нея помня че ми изписаха Студал. За хремата - Стеримар за промивки в носа. Всички лекарства които стават за новородени - стават и за бременни. Парацетамол съм пила няколко пъти по време на бременноста.
Хайде бързо да оздравяваш - а още по-добре да го пресечеш и да не се разболяваш...
Аз също пия фолиева киселина още като научих че съм бременна и по спомен се пиеше до 3-тия месец, но не съм сигурна.
Pilcho эа сърчице след 7-8 седмица Peace Поне аэ така энам.

Снощи ми се случи нещо много неприятно. Към 7 следобяд почувствах силна болка в корема, вэе да се увеличава, докато не обхвана цялата част от под гърдите до гениталиите. Много напомняше на контракции, но беше постоянна болка, не спираше нито эа миг Sick Едва към 4:30 сутринта почувствах някакво облекчение и съм эаспала. Днес не ме боли, но съм супер отпаднала, едва се движа, а имам една малка лудетина, ще ме побърка Crazy
Сутринта се обадих на гинеколога, а той ми вика Няма нищо. Пий депон (нещо като нашия аналгин) И ми эаписа час эа другата седмица.
На някоя случвало ли и се е нещо подобно? Що эа чудо беше това снощи  33uu
Кости как си? Не пишеш - мина ли болката?

# 43
Rumi тук съм. Малко на работа, да сложа малката да спи, та чак сега се добрах до компа.
Днес съм добре, възвърнах си силите, само ми се спи, ама това си е от бременността Simple Smile Само се надявам още да съм бременна, че след оная вечер ми е малко притеснено. Казвам ви, не беше нормална болка това. В продължение на 8-9 часа чувствах нещо като постоянна контракция, не знам как да го обясня. Както и да е, надявам се да не се повтори и на никоя да не се случва Hug

banker30 чакаме те с новини.
Pilcho и аз бих ти препоръчала хомеопатия, но се консултирай с лекар хомеопат Peace Скорошно възстановяване ти желая Hug

# 44
  • Варна
Ох остана ми един час до прегледа и вече не ме свърта на едно място... Нямам търпение да разбера че бебето си е на мястото - то за друго и без друго е рано. Ще пиша като се върна - ако въобще доктора види нещо.

Общи условия

Активация на акаунт