Януари е далече, но расте във мама вече мъничко човече :)

• 33 246
  • 701
  •   1
Отговори
# 90
Venera26  да изкажа и аз възхищението си от такъв силен човек като теб  bouquet Добре дошла сред нас, пожелавам на теб, на себе си, както и на всички останали момичета да останем заедно докрай и януари да гушкаме сладките си бебечета  ylinfant

aguto  силно гуш и стискам палци за следващия месец Hug

Rumi07 недей така и ти, аз тъкмо се поуспокоих! Изглежда всичко е нормално, "все още е рано да говорим за каквото и да е" (думи на доки) и в 8г.с. пак да ида. Установих че, когато се нервирам силно за нещо, корема почва веднага да ме боли. Затова ще се старая да не обръщам особено внимание на дразнителите и да се пазя повече. Онзи ден, когато имах онази 9-часова постояння болка, по-рано свеки ме беше издразнила яко и явно ми се отрази Angry

Mariposa.Bella честити две чертички и добре дошла! Горе вдясно има кредор - едно синьо бутонче EN, когато го натиснеш ти излиза падащо меню, от което можеш да избереш езика, на който да пишеш Peace

# 91
Ех че хубавооо! Сега мога и на кирилица!

Много ти благодаря Kosty!!! Simple Smile)

# 92
Честито на всички:))))) И на мен Simple Smile))) Двете чертички ги видях и аз:) и според калкулатора ще чакам около 9.01.2013 ! Леко и щастливо бременеене, д(м)ами:)

# 93
Здравейте момичета и от мен,тежичката е супер и се надявам да изкараме по една хубава бременност всички заедно тук  :Lil: Hug И моя термин мисля че е за 09.01.2012г,не съм напълно сигурна но калкулаторите в Интернет така ми го сметнаха Grinning.На 5 видяхме  EFP и на 14ти съм на лекар и ще се знае със сигурност

# 94
Здравейте и от мен! Честито на всички момичета с две чертички. Искам да кажа, че много се разчувствах от топлия поздрав на миналогодишните обитателки на тази тема. Даже мислех да не се разписвам, но си промених мнението заради тях.
Онлайн калкулатор 03.01.13, 33 г., първа бременност, Англия.
Вече ми се гади от всички храни. Sad

# 95
и при мен е така мила  Simple Smile преди да забременея обожавах кафе а сега не се сещам,.И аз съм в Англия Simple Smile

# 96
И аз не мога да пия кафе вече, нито чай, само вода. За закуска понасям само препечена филийка. Този обяд мисля да ям един картоф със салата. Само това от всички храни, за които се сещам ми се струва поносимо. petq0848, ти на какъв доктор ще ходиш, аз тук само попълних една форма при GPто си и сега чакам midwife да ми се обади да ми обяснява работи за бремеността и отделно час от болницата за ултрасаунд, но това чак след 11та седмица, до тогава - нищо.

# 97
На всички нови мами - добре дошли! Много е хубаво, че ставаме все повече  Hug

На мен все още не ми се гади, усещам леко изострено обоняние, спад в тонуса и апетита и леки спазми като преди цикъл рядко. От два дни обаче имам зацапване, може би не трябваше да спирам но-шпа то, така че стискайте палци да не е нещо сериозно. Поддържам връзка с лекарката и ще пиша при новости.

Успех на всички!

# 98
И аз не мога да пия кафе вече, нито чай, само вода. За закуска понасям само препечена филийка. Този обяд мисля да ям един картоф със салата. Само това от всички храни, за които се сещам ми се струва поносимо. petq0848, ти на какъв доктор ще ходиш, аз тук само попълних една форма при GPто си и сега чакам midwife да ми се обади да ми обяснява работи за бремеността и отделно час от болницата за ултрасаунд, но това чак след 11та седмица, до тогава - нищо.
                  ами да ти кажа не знам  много аз от скоро съм тук имам дъщеря на 3г9м но се е раждала в БГ а тук от познати чух че е доста по различно,сега тепърва ще ходя при GP то  и доколкото знам той трябва да ми даде адреси за болници които да са ми удобни на мен

# 99
На всички нови мами - добре дошли! Много е хубаво, че ставаме все повече  Hug

На мен все още не ми се гади, усещам леко изострено обоняние, спад в тонуса и апетита и леки спазми като преди цикъл рядко. От два дни обаче имам зацапване, може би не трябваше да спирам но-шпа то, така че стискайте палци да не е нещо сериозно. Поддържам връзка с лекарката и ще пиша при новости.

Успех на всички!
                                       здравей Simple Smile направо ти завиждам че не ти се гади,във вкъщи сутрин от мен никои неможе до банята да отиде Grinning Grinning,ще стискам палци всичко да е наред Simple Smile

# 100
Момичета, а вие всички ли сте видели на ехографа плодното сакче имплантирано в матката? При мен в началото на 5 г.с. беше прегледа и още се придвиждаше към рогчето... малко бавно ми се струва това... newsm78

# 101
аз  даже на екограф не съм ходила тук нещата са по по-различен начин и екографа е малко по късно доколкото съм запозната  Simple Smile

# 102
Добре дошли на новите бремелинки Simple Smile
manisha, много е рано още. Аз миналата бременност ходих в 7 г. с. и се видя сакчето. Предполагам, че и тази ще ходя към 7-8 г.с. Мисля, че зацапване се получава, когато се имплантира в матката или по времето когато трябва да ти дойде цикъла. Нещо такова помня от миналата бременност. Зацапване какво имаш в предвид- кафяво ли е? Аз съм имала кафяво зацапване и доки каза да не се притеснявам.
Моето главоболие пак си е на лице ooooh! , добре че поне нямам апетит и за сега смъкнах килце.
Хапвам всеки ден ябълки и зеленчуци, кисело мляко и пия по едно кафе през ден, два. Още съм само на фолиева киселина, вие започнахте ли някакви витамини? С Ники след третия месец спрях приема само на фолиевата и започнах Матерна, но не я пиех всеки ден. Предпочитам да приемам витамините във вид на плодове и зеленчуци.

# 103
  • Варна
Още нови попълнения в темичката - много се радвам за всички - добре дошли и нека заедно да си изкараме една прекрасна и лека бременност.
Аз днес ходих да си взема час за преглед за 21.05, но доктора ми щял да отсъства и се наложи да взема за 18.05, което ме притеснява защото незнам дали ще се чуят и тоновета, а исках с един куршум два заека. Обаче след 21 - следващата възможна дата беше 30.05 и ми се видя много далечно и нямаше да издържа. Та така - вече на 18-ти се надявам на тонове и да си е на мястото. Вчера си проверявах през предната бременност как е било и какви съм ги вършила и установих че на 24-ти ден закъснение съм била на първи преглед и всичко се е видяло и чуло. Имала съм същите болежки и придърпвания като сега, обаче то наистина се забравя... /добре че има архив по форумите, че да си спомня кое как е протекло/. Така че и тогава съм била в 8-ма седмица на първи преглед, после в началото на 4-ти месец - края на 13-та седмица се записваме за ЖК и от там нататък - веднъж в месеца. Аз така или иначе ще се запиша в частна клиника - а там правят всички изследвания - БХС, ФМ и др, които влизат в таксата.
Аз между другото съм от Варна - ще се радвам ако има и други мами от тук.

# 104
Мили бъдещи маминки,знаете ли тестовете,в коя седмица показват,че си бременна.Защото четох,че след 4 седмица.А с мъжа ми започнахме опити на 14.04.2012 и на 04.05 си направих тест и ми показа EFP .А вчера бях на доктор и тя ми каза,че термина ми е на 5.01.2013.Но след като отида на видеозон  тогава ще видя със сигурност в коя седмица съм.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт