Професионални серии за коса - Тема 32

• 52 990
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
можеш да помислиш и за 1 ботокс серум и 1 доза обикновен еластисайзер  Peace

# 106

Иначе като цяло косата ми се омазнява адски бързо в корените  - на 2-я ден, а надолу е суха...

Като посвърша наличните продукти мисля да взема шампоан за мазна коса...

Щом се омазнява бързо в корена, а надолу е суха мисля, че шампоан за мазна коса само ще влоши нещата.
Опитай този шампоан:
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Biotic-Bain-Bio-Recharge-f … nation-Hair-250ml
Ще почисти добре корена, без да пресушава дължините - напротив, омекотява ги.   Peace

След това можеш да продължиш с продуктите, които си обмислила.   Peace

Доза Еластисайзър ще ти дойде добре.   Peace
Може да вземеш 1 за проба, след това ще прецениш дали ти допада. Ако поръчваш, може да вземеш по 1 от двата вида, за да усетиш коя ти допада повече.   Wink

Хубаво е да се помисли и за финиш. Л2 + коприна е стандартен вариант за мен, който масово се харесва.

# 107
Като абсолютно начинаеща направих една лаишка поръчка, пък да видим какво ще стане.

Балансиращ хидратиращ балсам ApHogee
Шампоан за дълбока хидратация за суха и безжизнена коса ApHogee
Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee
Реконструктор с кератин и зелен чай
Арганово масло за коса Hollywood Beauty

Косата ми е гъста, тънка, къдрава и на другия ден след миенето - рошава и заплетена.  Sad Боядисвам я редовно, напоследък в тъмно медно русо. На практика е невъзможно да я оставя малко по-дълга от под раменете. Заради заплитането. Като порасне повече ми стават някакви топчета (като възел) малко преди края на косъма. Подстригвам я, после пак същото, пак я подстригвам и така. Иначе не цъфти.

Не можах да си избера маска. Някакви препоръки?  Praynig

п.п. Реконструктора със зелен чай и аргановото масло могат ли да се използват като финиш едновременно? Аз досега не съм била доволна от никакви финиши. Струва ми се, че всички ми втвърдяват косата и отнемат от блясъка. Само от арганово масло и течна коприна (на не помня каква марка) съм била доволна.

И последно. Ако ползвам преса какво да слагам преди това и може ли/трябва ли да се комбинира с някой от другите продукти? До сега съм ползвала само един продукт за предпазване от преса на Лореал и ми правеше косата ужасна.  Sad

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 19:16 от Анонимен

# 108
Feeling, Благодаря за препоръката - не бях срещала този шампоан до сега. Ще пробвам с него, Л2 и коприна, после с Афоджи  Whistling. Ще ми препоръчаш ли и хубав овланяващ балсам?

Ползвала съм еластаизера (не помня точно кой) и не ми направи никакво впечатление, затова мисля, че не е моят продукт.

a.l.e.n.a. - извинявай ако ти пренебрегвам поста - мисля, че се отнася за мацката от предишното мнение newsm78

# 109
Check Please, мисля, че добре си се ориентирала към продукти.
Белите топченца, които виждаш са т. нар. експлозия на кортекса или накъсване.   Peace
В тази връзка е добре да помислиш за протеиновата терапия на Афоджий, но най-важното е, че правилно си избрала първо продукти за хидратиране.    Hug
За мен, добра по-лека алтернатива е Екстрийм серията на Редкен, включително КАТ протеина.
Сега съм набелязала новата маска от серията.   Wink

Реконструктора със зелен чай може да се ползва с арганово масло, както и с коприната на Чи(същата, чиято име не си спомняш   Peace  ). С други масла също е подходящо. До момента съм го комбинирала и с аргана на Милк Шейк, серума на Джовани, серума на Матрикс и серума Олео Релакс.   Peace

Преди термична обработка - най-добре ми действа Цимент Термик, а най-лек ми е Хрома Термик. Нектар Термик ползвам, ако искам да ми е мазничко.   Crazy

Относно избора на маска - Хрома Рич(изобщо серията) ще ти хареса, ако искаш повече блясък.
Витамино Колор е много лека и хидратираща маска, която работи за задържане на цвета на боядисаната коса.

Допълнително, Ревиталукс на Джойко е много добър дълбоко хидратиращ реконструктор, който освен останалото, предпазва косъма от бъдещо увреждане.   Heart Eyes

# 110
Feeling, Благодаря за препоръката - не бях срещала този шампоан до сега. Ще пробвам с него, Л2 и коприна, после с Афоджи  Whistling. Ще ми препоръчаш ли и хубав овланяващ балсам?

Ползвала съм еластаизера (не помня точно кой) и не ми направи никакво впечатление, затова мисля, че не е моят продукт.

a.l.e.n.a. - извинявай ако ти пренебрегвам поста - мисля, че се отнася за мацката от предишното мнение newsm78

Мисля, че за теб е постът на Алена.   Blush

Може би си взела обикновеният Еластисайзър, който на мен ми е доста лек. 

Тази серия шампоани(Биотик) е страхотна за мен. Вярвам, че няма да останеш недоволна. Този, за чувствителен скалп(понеже моят е такъв) ми е любим.   Heart Eyes

Най-хубавият овлажняващ балсам, без да се замислям, за мен този:
http://www.feelunique.com/p/Joico-Moisture-Recovery-Treatment-Ba … ckCoarse-Dry-hair

Алтернатива за мен е:
http://www.feelunique.com/p/Matrix-Biolage-Hydratherapie-Ultra-H … rating-Balm-250ml

# 111
Благодаря много.  Hug

Преди термична обработка - най-добре ми действа Цимент Термик, а най-лек ми е Хрома Термик. Нектар Термик ползвам, ако искам да ми е мазничко.   Crazy

Относно избора на маска - Хрома Рич(изобщо серията) ще ти хареса, ако искаш повече блясък.
Витамино Колор е много лека и хидратираща маска, която работи за задържане на цвета на боядисаната коса.

Тези неща предполагам са на Лореал?

# 112
Възможно е да е по - лекият, наистина не помня  (имах мостра).
Благодаря ти отново и само един последен въпрос - няма проблем да поръчвам от този сайт нали? Защото в Златна рибка тези продукти ги няма   Grinning

А за ботокса, който препоръча a.l.e.n.a. - става въпрос за този на Лореал, нали? Да си взема само 1 ампулка ли?

# 113
# 114
Благодаря ти отново и само един последен въпрос - няма проблем да поръчвам от този сайт нали? Защото в Златна рибка тези продукти ги няма   Grinning

А за ботокса, който препоръча a.l.e.n.a. - става въпрос за този на Лореал, нали? Да си взема само 1 ампулка ли?

Няма проблем да поръчаш, да. Сайтът е английски и доставката е безплатна, в пощата. Ако има още нещо, може да пишеш в темата на сайта или да помагам на ЛС.   Wink

Ботокса е на Л'ореал Проф. Има и запечатваща маска към него, както и поддържаща, но тях всеки ги ползва(или не) по собствена преценка. Някои запечатват ампулата с 2-минутния реконструктор на Афоджий - също успешен подход.   Peace

# 115
# 116

Няма проблем да поръчаш, да. Сайтът е английски и доставката е безплатна, в пощата. Ако има още нещо, може да пишеш в темата на сайта или да помагам на ЛС.   Wink

Ботокса е на Л'ореал Проф. Има и запечатваща маска към него, както и поддържаща, но тях всеки ги ползва(или не) по собствена преценка. Някои запечатват ампулата с 2-минутния реконструктор на Афоджий - също успешен подход.   Peace

Много, много ти благодаря!  bouquet Когато изпробвам нещата ще давам отзиви!

# 117
  • в 1001-та нощ
виждам, че към момента ползваш по-протеинови продукти  Rolling Eyes на мен серията дийп кеър доста ми пресушава  Rolling Eyes

твоята коса не е боядивана, затова е възможно еластисайзерът да не си го усетила много

Bubble също не боядисва косата си и не беше във възторг то ботокса, но пробвай, опрделено имаш нужда от хидратация и да редуваш твоите продукти с други

милк шейк са удачни за теб  Peace

# 118
виждам, че към момента ползваш по-протеинови продукти  Rolling Eyes на мен серията дийп кеър доста ми пресушава  Rolling Eyes

твоята коса не е боядивана, затова е възможно еластисайзерът да не си го усетила много

Bubble също не боядисва косата си и не беше във възторг то ботокса, но пробвай, опрделено имаш нужда от хидратация и да редуваш твоите продукти с други

милк шейк са удачни за теб  Peace

На коя марка са Милк шейк? Rolling Eyes

P.p Редактирам се - това май си е марката Embarassed, по удачния въпрос е от къде да поръчам?

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 21:11 от petufi

# 119
Милк Шейк е марката.   Peace

http://www.milkshakehairproducts.co.uk/

Общи условия

Активация на акаунт