Професионални серии за коса - Тема 32

• 53 005
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
# 121

АКо поръчваш и балсама от серията, няма нужда от друга маска, той си играе ролята на 2рата хидратираща стъпка. Ползваш ги както е описано в поста на 1ва стр. За финиш, пробвай каквото имаш, ако не е добър крайния резултат може да се огледаш за нещо различно. Ползваш 1 седмично докато намалее накъсването, след това разреждаш според нуждата на косата. Ако я усетиш суха, наблягаш на балсама на всяко миене, може и масло да му добавиш, и да прилагаш със затопляне.

Страшно много ти благодаря   bouquet.В най-скоро време ще си ги поръчам и като изпробвам терапията ще споделя отзиви.

Спрея Л2 на Лакме има ли термозащита ?

# 122
  • Пловдив
Включвам се с малко глупав може би въпрос, но си седях на дивана и дълго размишлявах за финиша и термозащитата, които ползвам в момента. Взех си за пробичка Л2 малката разфасовка (чуден е, страхотен аромат и блясък Heart Eyes ) и Force Vector термичния крем против накъсване. Въпросът ми е следният: първо кремът или Л2  newsm78 Към момента слагам първо малко от спрея, после force vector и после пак малко Л2, като добавям мъъъничко кристали Deep Care на връхчетата. Но се зачудих дали процедирам правилно, как мислите  newsm78

# 123
SilviyaN, аз пръскам първо Л2 и след това термозащита.

Спрея Л2 на Лакме има ли термозащита ?

Няма. 

# 124
  • в 1001-та нощ
.....На коя марка са Милк шейк? Rolling Eyes

P.p Редактирам се - това май си е марката Embarassed, по удачния въпрос е от къде да поръчам?

в момента мисля в lookfantastic има мостри, а доставката е безплатна  Peace

# 125
Нова съм и ви моля за съвет. Коста ми е дълга без видими проблеми по нея , като накъсване и т.н. Косъмът ми е тънък, но е доста гъста и тежка като коса. Трудно се подава на обработка.Преди 20 дена се боядисах за пръв път.Изправям е веднъж в седмицата с преса. Моля препоръчайте ми продукити за нея.Искам да започна подръжката преди да се е повредила. Омазнява ми се на 2-3 дни и ми слягва от тежината и може би това , че косъмът ми тънък, а възможно ли това да е от пресата ? Какво трябва да купя - проени, хидратация и т.н. Благодаря ви предварително.

# 126
  • в 1001-та нощ
косъмът ти е тънък, вероятно по рождение, особено, ако е бил такъв от край време

хубаво е да ползваш и проитени и хидратиращи серии (в редуване), термозащитни продукти и стилизанти, задържащи влагата  Peace

# 127
и аз така мисля, но може ли да ми кажете нещо конкретно. Притеснявам се да не взема нещо,  което да ми е силно и да натежи на косата ми.За сега е здрава, боядисах се за пръв път , а и доста я подстригах и изрязах чъфналите крайща.

# 128
  • Paris
Момичета, препоръчайте ми шампоан -боядисвам, изправям, ползвам маша, суха ми е косата, но много богатите шампоани не ми действат добре-много бързо ми се омазнява косата. Благодаря ви!

Milkshake Intensive Shampoo
Благодаря ти, Алена!  bouquet

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 08:40 от jaklins

# 129
и аз така мисля, но може ли да ми кажете нещо конкретно. Притеснявам се да не взема нещо,  което да ми е силно и да натежи на косата ми.За сега е здрава, боядисах се за пръв път , а и доста я подстригах и изрязах чъфналите крайща.

Специално за мен, след като сега за първи път си се боядисала и изправяш косата само веднъж седмично с преса НЯМАШ нужда от силни продукти , но ако си решила да ползваш проф.козметика за коса ОК, но пробвай нещо леко, за мен лично нямаш нужда да си претоварваш косата . Вземи си например серия за боядисана коса на Джон Фрида шампоан и балсам, или пък от аптеката нещо - Клоран/Фито/Рене Фуртерер/Д'авинес. Ползвай и термозащитен продукт за изправяне (например на Д'авинес имат един лилавичък) и си готова. Наистина нямаш нужда за мен от супер тежка артилерия.

# 130
Chicci , понеже споменаваш Phyto - забелязах, че PhytoCitrus ми пази цвета много по-дълго.
Похвал, похвал.   Heart Eyes    Hug

# 131
Chicci , понеже споменаваш Phyto - забелязах, че PhytoCitrus ми пази цвета много по-дълго.

Кой продукт точно ? Аз пък да похваля кератиновия им шампоан.. !  Heart Eyes

# 132

Кой продукт точно ? Аз пък да похваля кератиновия им шампоан.. !  Heart Eyes

http://www.feelunique.com/p/Phyto-PhytoCitrus-Restructuring-Shampoo-200ml

С гъста, кремообразна консистенция е, прилича ми на нектар, но ухае на цитруси, разбира се.   Wink

Планирам и маската за по-нататък.

Чувала съм страхотни отзиви и за серията PhytoJoba, но не съм я ползвала до сега.

Кой е кератиновият им шампоан?    Hug

# 133
Това я цялата серия, има шампоан, балсам и серум против цъфтеж, имам шампоана, и съм пробвала мостричка на серума по дължините преди изсушаване и много хубаво ми запечатваше косъма. Формулата е с керато-филър и хиалуронова киселина http://beauty.bg/tag/phytokeratine/

Иначе от серията със жожоба имам шампоана и маската - много хубави силно хидратиращи продукти. За мен са нещо като Must Have  продукти за хидратация. Наскоро ги имаше и в мини размери по аптеките за 30лв - шампоан 100мл и маска 75мл.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт