Професионални серии за коса - Тема 32

• 52 913
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Писах в "Грижи за косата", но ще копна поста си и тук...

Момичета, препоръчайте ми продукт за заплетени крайща. Използвам маска за коса след шампоана и въпреки всичко нормалното разресване е мисия невъзможна. Благодаря   bouquet

# 646
  • в 1001-та нощ
може маската да не е подходяща, но е важно да ползваш и продукт без отмиване - накрая  Peace

# 647
  • Плевен
Момичета, имат ли значение шампоана и грижата с отмиване и може ли да се използват стилизиращи продукти заедно със спрея против косопад Stimuliste na Kerastase?

# 648
  • в 1001-та нощ
може, спреят се ползва на слакпа, а стилизантите по косъма

аз избягвам да пръскам и разнасям стилизанти по скалпа и ги поллзвам около 2 пръста над скалпа  Peace

# 649
може маската да не е подходяща, но е важно да ползваш и продукт без отмиване - накрая  Peace

А някакъв конкретен пример... Wink

# 650
  • в 1001-та нощ
опиши косата, дали е с фин или плътен косъм, колко е дълга и гъста Wink)

какви продукти ползваш  Peace

# 651
добро утро на всички  Hug   имам едно въпросче може би е осъждано но се извинявам,уж чета ама...искам да попитам елстисайзер -да намокря ли косата илина суха,за първи път ще ползвам,благодаря предварително,и после кои шампоан-имам Aphogee и двата,абсолют репеър и един на кристиан ъф рома за след бяюоядисване.а и фитовал,много благодаря

# 652
Здравейте, момичета  Laughing

Липсвахте ми ужасно. Вчера се прибрах и веднага искам съвет от вас. От вода, слънце или просто защото смених марката боя косата ми стана адски жълта Sick. ( беше пепеляво-златисто 8.12 ако не се лъжа) Никога не е била такава. Препоръчайте нещо с което да тонирам и да спестя една боя. Не ми е време още, а така не мога да се гледам. Като циганка съм в буквални я смисъл Joy

Иначе сега влизам в банята за сериозна доза протеин и след това ще си направя сешоар. Не съм правила от 2 седмици и си ходя къдрава и нестилизирана Embarassed

# 653
  • в 1001-та нощ
Привет  Hug и добре дошла   bouquet

пробвай с тониращия балсам на престиж - перлен, не стой повече от 10-15 минути и не нагрявай; струва 2-3 лв, намира се лесно

също добре става с тониращ шампоан, но лесно намираем  newsm78 не знам - ако имаш под ръка - за мен е по-добрият вариант  Blush

на мен много ми хареса златната маска на редкен  newsm78 но тя по-скоро покрива със златно, поддържа златистото, не е сива  Peace

Fantazia... - на влажна  Peace след това бих ползвала нормален шампоан, не премиващ или много хидратиращ  Peace

# 654
Привет  Hug и добре дошла   bouquet

пробвай с тониращия балсам на престиж - перлен, не стой повече от 10-15 минути и не нагрявай; струва 2-3 лв, намира се лесно

също добре става с тониращ шампоан, но лесно намираем  newsm78 не знам - ако имаш под ръка - за мен е по-добрият вариант  Blush

на мен много ми хареса златната маска на редкен  newsm78 но тя по-скоро покрива със златно, поддържа златистото, не е сива  Peace

Бях златиста , но не се харесвам и за това пак се върнах към сивото. Може ли да ми дадеш линкче как изглежда

# 655
алена благодаря ти   bouquet а мойе ли да ми кажеш с какъв шампоан е добре да се отмие после по измивен или хидратиращ,косата като цяло не ми е много суха само по краищата от последния ми експеримент да се изсветлявам,но вече е само по края,благодаря ти предварително

# 656
  • в 1001-та нощ
Dusty_wind   Hug заповядай http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … p;product_cat=146 - горе в дясно има и картинка, има ги в ДМ, по пазарите, в евтините магазинчета  Hug

Fantazia...  Blush аз вече писах - да не е супер измивен, защото обезсмисляш - действието на продукта, ако е много хидратиращ или приглаждаш, може да стане прекалено - ползвай шампоан, който е нормален - нито да премива, нито да приглажда  Peace

# 657
Много ти благодаря. Още днес ще отскоча до ДМ и ще взема. Само да попитам бързо ли се отмива балсама. Да не направя някоя непоправима грешка? Grinning

# 658
алена   bouquet сега ще го мисля...благодаря

# 659
  • Blondeville
Dusty_wind, аз съм много доволна от ето този шампоан за матиране.

http://zlatnaribka.com/shampoan-za-tonirane-loreal-silver-500-ml-250-1520.html

Стоя с него около 2 минути, после отмивам с друг шампоан. Много съм доволна. Благодарение на него разредих посещенията при фризьорката, защото преди в момента, в който ми паднеше пепелявото и  станеше по-златисто руса косата, веднага тичах за освежаване на боята. По принцип го има и в по-малка опаковка.

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 10:49 от blondie_anna

Общи условия

Активация на акаунт