Професионални серии за коса - Тема 32

• 52 899
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
От къде го поръчвате блонд ми? И аз търся такъв продукт, но малко се страхувам да не стана на петна или пък да позеленея. Simple Smile
Аз от Рибката ги поръчах, Peace

Аз също.   Peace
Потвърждавам - няма опасност да станеш на петна. Съвсем равномерно тонира.
В началото го ползвах веднъж седмично и бях доволна. От миналото боядисване до днешното, го ползвах пред миене-две и съм още по-доволна. Цветът не мръдна дори след нагряването с протеина на Афоджий.   Heart Eyes

# 691
  • София
Бихте ли ми препоръчали тониращ продукт, но искам ефектът да Е пепелив, сив. Търся и такъв, който да оставя лилави отенъци.../на руси кичури съм/. Харесвам повече студените нюанси, без медено, златисто, червеникаво и подобни отенъци! 

Благодаря Ви предварително!  Grinning

# 692
  • в 1001-та нощ
тониращите балсами на престиж - бяха 3 степени на сиво, перленият е най-лекият и е силен, другите не съм ползвала, но предполагам ще са ултра силни, цената е 2-3 лв, намират се в масовите павилиони  Peace

за лилав оттенък  newsm78 зная за малинов оттенък  Blush

...
За другия искам да попитам за топлите тонове ако някой го е ползвал ,неговото действие с какво се различава?

топлият не тонира, бял е, хубав е; цялата серия ми хареса - и шампоана, и маската, и финиша  Peace

# 693
  • в.преслав
Аз на Престиж съм ползвала "Ледено сияние" и става доста сиво/пепелно.И незнайно защо ,след този тониращ балсам,косата ми е доста обемна. Grinning

# 694
  • София
Момичета какво си взимате от Blond me. Може ли линк, моля. Hug Този ли шампоан http://zlatnaribka.com/shampoan-za-rusi-kosi-v-studeni-niuansi-s … -ml-410-3332.html

# 695
  • в 1001-та нощ
аз специално топлия шампоан (не тонира), маската и финиша  Peace

# 696
аз специално топлия шампоан (не тонира), маската и финиша  Peace
А какво прави с цвета ти?Аз сега имам два шампоана и съм доволна, но ако е много хубав като ми свърши единия може да го взема GrinningАз се потъмних и съм топла 8-ца и може да ми е добре, на Джон Фрида ми е добър за нежелани отенъци, но този звучи интересно.

# 697
  • в 1001-та нощ
поддържа го, не го променя, представи си, че ползваш бял шампоан, който не тонира, не премива и т.н.  Peace

# 698
  • Miami
А това маска ли е http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BLONDME-Blo … e-Treatment-200ml Може ли да се използва с тониращия шампоан от същата серия?

И аз се чудя кой от двата шампоана е подходящ за мен. Косата ми е светло руса, но няма сиви отенъци. По скоро слънчево русо. Обаче след известно време след боядисването корените леко започват да оранжавеят.

# 699
# 700
поддържа го, не го променя, представи си, че ползваш бял шампоан, който не тонира, не премива и т.н.  Peace
Точно така описано е супер, предполагам и косата не се заплита щом не премива newsm78

# 701
МОмичета има ли използвали този шампоан? Kérastase Specifique Bain Stimuliste

# 702
  • Пловдив
Към ползвалите Ревиталукса
Каква ви стана косата след маската - мека, жилава, добре хидратирата?
Аз днес я ползвах за 1-ви път. Мирише ми малко странно, неприятно. Измих с хидратиращият ш-н на Афоджий, нанесох маската и минах с ултрасоника. Косата ми попи доста количество от нея. Като я отмивах усетих, че стана мека, по след като подсуших много странно за мен усетих косата си суха  newsm78. Трудно я разресах. Уж отмих доста добре, но забелязах едни малки частички, които не се бяха отмили  newsm78.  Не мога да преценя дали ми допадна или не. Дано се получи като с Олео Релакса. Първоначално не бях кой знае колко възхитена, но в последствие ми стана любима. С нетърпение чакам голямата кутия за да си я взема (чакам я вече повече от месец).

# 703
  • в 1001-та нощ
моята бе много хидратирана  Peace

Точно така описано е супер, предполагам и косата не се заплита щом не премива newsm78

в никакъв случай не заплита, косата остава мека  Peace

Кори  Peace за слънчево русо - топлия - той е предвиден за по-тъмните блондита - в смисъл - не пепелните  Peace

# 704
*Bubble*, видях, че си си купила Kérastase Resistance Lait Volumintense Toning Care. Очаквам с нетърпение да споделиш дали ти харесва.

Днес го пробвах за втори път. Сложих много по-малко (между другото, консистенцията му е някак немазна, неразнасяща се, сякаш попиваща и човек може да се излъже да сложи повече). Държах го под минута, буквално намазах и отмих. Но пак усетих втвърдяване и даже, по-скоро оплитане. Косата се реши трудно. А и от други линии/марки получавам по-голям обем. Определено балсамът не ми харесва. Мисля да започна да го смесвам с някоя по-подхранваща маска, за да се неутрализира някак.

Общи условия

Активация на акаунт