Професионални серии за коса - Тема 32

• 52 999
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • София
*Bubble*, видях, че си си купила Kérastase Resistance Lait Volumintense Toning Care. Очаквам с нетърпение да споделиш дали ти харесва.

Поръчах си го и него заедно с шампоана,ще си ги чакам другата седмица.Реших да експериментирам  Mr. Green Може пък на мен да ми хареса.Ако ми оплете косата ще си пръскам от спрея на Милк шейк,разплита страхотно!

# 706
Здравейте Simple Smile От това , което прочетох отгоре -отгоре виждам че използвата продуктите на Мilk Shake. Аз се възползвах и ходих 2 пъти на терапия за коса с продуктите на тази фирма. Много съм доволна и наистина косата ми е много мека веднага след терапията. Самата терапия е с ултразвукова преса и инфраред сешоар. Много искам да си закупя този уред- ултразвуковата преса. След първата терапия - търсих, писах в интернет но не намерих. Сега го намерих в сайта им http://www.z-oneconcept.com/CategoriaAccessori.aspx?accs=2888 но или аз не знам къде да гледам или не виждам.. дали мога да си го поръчам от там. Моля ви се, ако някой го има или знае по какъв начин мога да се сдобия с него. Предполагам ще е доста скъп, но все пак.... А предполагам , че ако самата фризиорка една ли ще ми каже , че мога да го поръчам Simple Smile Благодаря Ви предварително, дано някой знае нещо  Simple Smile

# 707
  • в 1001-та нощ
доста момичета ползваме тази - http://www.davidpostalmarket.com/index.php?main_page=product_inf … p;products_id=273

# 708
Не мога да я отворя  дава ми някакви грешки и възможност да се зарази с вирус какво има на линка

# 709
  • в 1001-та нощ
въпросният уред, изключи антивирусната а я видиш и си я включи после  Peace

Преса терапевтична
150.00 лв.
Преса за терапия
45W, ширина платка 2,7 см
С ултразвукова и инфрачервена платка. Не нагрява и не затопля.
Използва се предимно за да възстанови в дълбочина сърцевината на косъма -
като се нанасят раз­лични видове подхранващи продукти.
След процедурата косата става много жива и еластична.

# 710
Мерси много! Но не виждам как може да я поръчам

# 711
  • Miami
Благодаря, Алена   bouquet

# 712
  • в 1001-та нощ
Мерси много! Но не виждам как може да я поръчам

можеш да я поръчаш и да ти я доставят

# 713
Момичета, продукти на Кюн (по-специално бои) знаете ли откъде се поръчват? В официалният им сайт няма цена newsm78

# 714
  • в 1001-та нощ
не се продават на нефризьори, можеш да опиташ в салон, който работи с марката  Peace или от някой сайт, ако намериш  Peace

# 715
Жалко, защото в Ямбол няма салони, работещи с тази марка. От някой сайт явно...А каква им е реалната цена? Simple Smile

# 716
  • София
Moмичета,какво ще кажете за тази терапия?
http://gepi.bg/offers/ULTRAVAZSTANOVYaVAShtA-TERAPIYa-ZA-KOSA-MILANO.html

# 717
  • в 1001-та нощ
звучи, като да са предвидили да правят бамбука на Алфапарф - тя съдържа и термо ампула и затоплящ серум  newsm78

като се има предвид, че косата ти не е третирана - не зная как ще ти се стори, но на мен ми е сред фаворитите  Peace прави се именно с терапевтичната преса  Hug

като видях точка 6 =>6.Възстановяващ спрей лусион  #Crazy

# 718
  • София
звучи, като да са предвидили да правят бамбука на Алфапарф - тя съдържа и термо ампула и затоплящ серум  newsm78

като се има предвид, че косата ти не е третирана - не зная как ще ти се стори, но на мен ми е сред фаворитите  Peace прави се именно с терапевтичната преса  Hug

като видях точка 6 =>6.Възстановяващ спрей лусион  #Crazy
Видях че са писали че е подходяща за тънки коси,ама те могат да напишат каквото си поискат,затова се консултирах и тук Simple Smile Мерси за отговора   bouquet

Този лУсион и на мен ми се заби в очите Laughing

# 719
  • в 1001-та нощ
можеш да попиташ в салона (преди да купиш ваучера) какви продукти ще позват  Rolling Eyes

а иначе би следвало да имат продукти за всякакви коси и да съобразят това с нуждите на клиента  Blush

Общи условия

Активация на акаунт