Професионални серии за коса - Тема 32

• 52 961
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Видях в един магазин за професионална козметика кератин и ми казаха за половин литър 240 лв. Това нормална цена ли е ?
Също искам да попитам продуктите за приглаждане на косъма "смачкват ли " обема ?

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 21:39 от bubanka

# 76
  • в 1001-та нощ
в класическия случай го смачкват, но зависи и от конкретния продукт, косата и т.н.

# 77
  • Paris
Момичета, препоръчайте ми шампоан -боядисвам, изправям, ползвам маша, суха ми е косата, но много богатите шампоани не ми действат добре-много бързо ми се омазнява косата. Благодаря ви!

# 78
  • Плевен
Aз ползвах  млечната маска на МШ в комбинация с хидратиращия шампоан на Афоджии. Не мога да изкажа възхищение от тази комбинация, косата ми беше добре хидратирана и подредена, без обем, но на следвашия ден беше за миене отново.
Пробвах серума от серията Архитект на Керастас, хареса ми как заличи всяко едно "цъфнало" крайче, дано има и терапевтичен ефект,а не само визуален Simple Smile

# 79
  • София
Включвам се, да споделя възхищенията си:  Simple Smile

1. Снощи се намазах с Еластисайзър екстрийм
2. Изплакнах с Шампоан за дълбока хидратация за суха и безжизнена коса ApHogee
3. Сложих балансиращ хидратиращ балсам ApHogee
4. Като за финал - Лакме Л2

Резултатът - плътна, жизнена коса, изпълнена с блясък и мекота. Без никакво заплитане в краищата /за което четох след употреба на Еластисайзър/. Много ми харесва крайният резултат и съм страшно възхитена  Peace Peace Peace

# 80
  • в 1001-та нощ
Момичета, препоръчайте ми шампоан -боядисвам, изправям, ползвам маша, суха ми е косата, но много богатите шампоани не ми действат добре-много бързо ми се омазнява косата. Благодаря ви!

Milkshake Intensive Shampoo

# 81
# 82
  • София
Feeling ,мерси  Hug За щастие нищо не ме изкуши  Laughing а и не съм сигурна че имам желание да правя още поръчки от този сайт  Crossing Arms Но ако видите и други минита,давайте насам  Simple Smile

Днес пробвах L2 на Лакме (благодарности на една мила съфорумка за пробичката  Hug ) и ми хареса,финишите били голяма работа  Laughing А аз все съм ги пренебрегвала.

# 83
  • в Кошера

Днес пробвах L2 на Лакме (благодарности на една мила съфорумка за пробичката  Hug ) и ми хареса,финишите били голяма работа  Laughing А аз все съм ги пренебрегвала.

Как ти се отрази точно? То зависи и каква е косата ти де..След препоръката на Алена, мисля да го взема, но все още събирам отзиви  Hug

# 84
  • София

Как ти се отрази точно? То зависи и каква е косата ти де..След препоръката на Алена, мисля да го взема, но все още събирам отзиви  Hug
Аз съм с тънък косъм,права коса.
 Едно от най-важните неща за мен,не ми сплеска косата и не ми отне от обема и се разресах лесно,има и много приятен блясък.
 Измих косата с Epic Volume на Тigi,след което сложих от двуминутния реконструктор на Афоджи и накрая вече на полусуха коса завърших с Лакмето  Simple Smile
 И аз мисля да си го поръчам.

# 85
Bubble    Hug
Радвам се, че ти е харесал.    Hug 
Аз тъкмо пак ще го взимам. Наблюденията ми са, че се харесва от широк диапазон - както на небоядисвана коса с тънък косъм, така и на изрусена с плътен косъм.   Heart Eyes

П.С.  Тъкмо имам бележка за пратка(най-вероятно от ЛФ), ще ти пиша после дали е същата пратка от датата, от която и ти чакаш.   Peace    Hug

# 86
Някой ползвал ли е вече новите продукти Fantasia, които са заредили в ЗР? Отзиви? Като гледам цените, явно са от по-нисък клас, от рода на ApHogee newsm78

# 87
 PraynigМомичета помогнете ми в избора на козметика за коса!!!

Имам кестенява,небоядисана,лека коса,със склонност към омазняване и лек косопад!След баня използвам сешоар уж малко обемче да има

Ако си купя шампоан за косопад или за мазна коса ми се изсушава много след 3-4-то измиване,маски и балсами след шампоана ми я правят прекалено мека,без обем(ползвайки само в краищата) и допълнително се омазнява........
Наредила съм 10туби в банята и с никой не си харесвам косата .....

# 88
  • Пловдив
Някой ползвал ли е вече новите продукти Fantasia, които са заредили в ЗР? Отзиви? Като гледам цените, явно са от по-нисък клас, от рода на ApHogee newsm78

И аз ще чакам някой да даде отзиви за тях.

# 89
kalisiq, a косъмът какъв е - тънък, плътен? Пазиш ли косата с нещо от сешоара?
Маските и балсамите биха влошили състоянието само, ако не са подбрани правилно.   Peace
Дължините как са?
Косопадът сезонен ли е или е друга причината?
Само с шампоан няма да стане.
Дай повече подробности, за да ги вземем предвид, когато насочваме към продукти.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт