Професионални серии за коса - Тема 32

• 52 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Sassie, кой е продукта на Матрикс? Не виждам името.   Blush

MATRIX Pro Solutionist 5+ Protopack Restructurizing Treatment

Съжалявам,трябваше да напиша името. Peace

# 61
  • София

[Просто нямах никакъв обем, а суших с надолу главата, след което по принцип резултатът е съвсем различен.  Thinking
Оф,да аз точно от това най-много се притеснявам,да не ми отиде и малкото обем който имам,това имах предвид.Ботокс ампулата например страшно много ми сплескваше косата,а ефекта му не би трявало да е такъв.

Аз си чакам млечната маска на Милк шейк,предполага се че ще е по-лекичка.

# 62
Sassie, кой е продукта на Матрикс? Не виждам името.   Blush

MATRIX Pro Solutionist 5+ Protopack Restructurizing Treatment

Съжалявам,трябваше да напиша името. Peace

Hug    bouquet

# 63
  • в 1001-та нощ

[Просто нямах никакъв обем, а суших с надолу главата, след което по принцип резултатът е съвсем различен.  Thinking
Оф,да аз точно от това най-много се притеснявам,да не ми отиде и малкото обем който имам,това имах предвид.Ботокс ампулата например страшно много ми сплескваше косата,а ефекта му не би трявало да е такъв.

Аз си чакам млечната маска на Милк шейк,предполага се че ще е по-лекичка.

може би трябваше да пробваш серията за обем  Rolling Eyes

# 64
  • София

може би трябваше да пробваш серията за обем  Rolling Eyes
Те имат балсам и шампоан доколкото знам за обем  newsm78
Тях съм си ги набелязала,ама преди да ми пристигне маската и спрея няма да правя друга от ЛФ  Crossing Arms

# 65
Бърз въпрос - досега като съм ползвала коприната, винаги съм си сушила косата със сешоар. Ако я оставя да изсъхне сама, ще "клепне" ли косата? Отнема ли от обема по принцип?

# 66
  • София
Бърз въпрос - досега като съм ползвала коприната, винаги съм си сушила косата със сешоар. Ако я оставя да изсъхне сама, ще "клепне" ли косата? Отнема ли от обема по принцип?
Не  Peace  но винаги има значение и количеството - сложи както обикновено и няма да има проблем  Peace

# 67
Благодаря за бързия отговор Grinning

# 68
Както писах, и на мен аргановият шампоан на Милк шейк ми отнема от обема. Но аз намерих нужния подход: когато ползвам някоя хидратираща серия, за която знам, че няма как да ми даде обем, навивам косата на ролки ( при мен - не точно ролки, а някакви като маркучи). При такова стилизиране косата става обемна отново, а това, че е хидратирана и мека само дава по-добър вид на оформените къдрици. Поради тази причина започнах да не избягвам хидратиращи продукти. Сега например мисля да поръчам и йогурт маската на Милк шейк. Просто сменям начина на стилизиране. А за къдрици добре хидратираната коса е плюс. Когато ползвам серии за обем обаче обичам да си изправям косата с преса.

# 69

Благодаря ти,както и на Алена   bouquet.
Значи сега да си поръчам 2-стъпковия протеин + хидратиращия балсам ? И след процедурата с тях нанасям подхранваща маска или масло и кристали като финиш ?
Знам,че сигурно задавам адски глупави въпроси,но не съм много запозната с професионалните продукти.

АКо поръчваш и балсама от серията, няма нужда от друга маска, той си играе ролята на 2рата хидратираща стъпка. Ползваш ги както е описано в поста на 1ва стр. За финиш, пробвай каквото имаш, ако не е добър крайния резултат може да се огледаш за нещо различно. Ползваш 1 седмично докато намалее накъсването, след това разреждаш според нуждата на косата. Ако я усетиш суха, наблягаш на балсама на всяко миене, може и масло да му добавиш, и да прилагаш със затопляне.

# 70
Благодаря много на всички за бързия отговор  bouquet  bouquet  bouquet.Еми значи сега ще поръчам цимент термика и тези подхранцащите ампулки или там както се водят.А серията за обем веднага след като свърша с циментовата серия. А да питам докато не съм забравила,тези ампулки как да ги ползвам 1 път в седмицата или по-рядко? newsm78

# 71
  • в 1001-та нощ
а аз да споделя отзиви за intensive серията на Милк Шейк  Blush

състои се от шампоан и пяна с отмиване  Blush

шампоанът е много приятен, леко млечно-златист, перлен цвят, характерният аромат за МШ, измива нежно без да премива, не утежнява

активните съставки:

> протеини от мляко и казеин - за подсилване на кортекса а
> житни протеини за възстановяване, кондициониране и блясък
> копринени деривати: за хидратация, кондициониране, изглаждане и блясък
> екстракт от ягоди и боровинки: богати на минерали и витамини, за възвъртщане на жизнеността
> екстракт то алое вера: изглажда и предпазва
> витаними C, E и F: антиоксиданти, възвръщат жизнеността и предфпазват

пяната - не е стилизиращ продут, а грижа с отмиване - излиза като много, много гъста бита сметана; ползвах я без активатор; предвидена е за суха и увредена коса с цел лесно разресване, здравина и виталност; вдъхва пълен обем, изглажа косъма и придава блясък

действително косата искри много, много приятно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes забелязва се и подчертава от околните  Blush

Активните ссъарвки са подобни на шампоана  Blush

да споделя задоводлство - и от матиращия шампоан на Keunе  Blush Blush Blush Heart Eyes

както и от шампоана за поддържане на цвета на МШ

# 72
Bubble, моля те после да споделиш за млечната, че и аз по принцип искам нея да пробвам. Мисля си, че ще е по-подходяща за моята коса.  Thinking

Алена, така е, не съм очаквала обем след маската МШ. Само исках да кажа, че освен отнемане на обема маската не направи нищо кой знае какво по-различно като усещане от предното измиване, на което си бях само с Афоджийтата. Между другото казваш, че от хидратиращите Афоджий трябва допълнително да нямам обем, но при мен това далеч не бе така. Бях изключително приятно изненадана при предното измиване, когато на сутринта се събудих със страхотен обем, който се задържа до следващия ден!  Heart Eyes Иначе какви шампоани имам в момента: Дийп Кеър, Бейн де Форс и хидратиращия Афоджий. Thinking В другото ми къщи имам и колкото за едно измиване Лакме за боядисани коси. Ти сигурно ще кажеш точно той, че е най-удачен, но заради количеството не го броя.

# 73
  • в 1001-та нощ
според мен измий с кой да е от трите шампоана без Афоджи-то, аз бих избрала дори дийп кеър или бейн де форс  Blush

# 74
Аха. Абе да ти кажа не бях впечатлена и вероятно няма да поръчвам тази маска. По-скоро млечната бих пробвала. А ако ми трябва нещо хидратиращо бих пробвала Керастаз Нутритив.  Thinking

Може ли някой, който е ползвал млечната маска МШ да сподели впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт