Професионални серии за коса - Тема 32

• 53 041
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
 Аз използвам на Syoss спрейчето  Shine boost Flutter Не съм усетила кой знае какъв ефект, може би само става малко мека косата, но го ползвам заради страхотния аромат.  Simple Smile Много е приятен

# 151
Всеки път слагам реконструктора със зелен чай на Афоджи + още нещо. Останалите финиши, които имам са термичното мляко на Форс Вектор, арганово масло, зеления реконструктор на Vigorance и едни обикновени кристали, накрая диамантения финиш на Alfaparf. С всички е едно и също положението - винаги я изпичам, за да изглежда добре.

# 152
  • София

1. шампоана за обем нa Rene Furterer - Volumea
и
2.маската за възстановяване и уплътняване (с доста кератин) Tonucia

действително обем, без пресушаване, действително уплътняване  Peace довлна
Преди време си бях взела шампоана Tonucia,доволна останах кой знае каква плътност не видях,но косата имаше добър вид.Интересно ще ми е да споделиш и за маската.

А шампоана за обем на Милк шейк ползва ли го?

# 153
Аз не останах доволна от  Rene Furterer - ползвала съм нещата, посочени от Алена, може би още 2-3 продукта, но не бях впечатлена, а след някои си спомням, че косата ми стоеше сплескана. Но бях/съм доволна от маслата Комплекс 5, подхранваха добре, усещах интензивно действията им, най-много ми харесваха в съчетание с продукти на други марки после.

Но аз съм голям фен на Phyto, ползвала съм почти всичко (поне наличното до преди година-две у нас; сега "изневерявам" на марката, защото поръчвам и други неща от сайтове). Впечатленията ми са, че за търсеща обем и уплътняване коса Phyto са по-добър вариант от Rene Furterer.  Phyto са малко по-силно измивни, малко по-втвърдяващи сякаш косата. Благодарение на това, че ползвах марката много години, още преди да знам, че има Керастаз, Джойко и всякакви други, косата ми е в много добро състояние.

# 154
Бихте ли ми препоръчали хубаво арганово или друго масло. Косата ми е изрусена и краищата й са малко сухи, слагам маслото след измиване на влажна коса за хидратиране и приглаждане. Моето свършва и бих искала да опитам нещо ново. Някой ползва ли вече това http://zlatnaribka.com/arganovo-maslo-za-kosa-hollywood-beauty-8 … -ml-457-3639.html да изкаже мнение. Това ми се струва добро, но не съм намерила мнения за него http://www.zachoveka.com/product/1211/eks-elixir-79.html Благодаря ви предварително

# 155
  • Варна
Аз ползвам това на ЕКS, мирише хубаво / поне за мен  Flutter/  попива в косата и не я оставя тежка. Peace

# 156
И аз съм ползвала този шампоан на РФ, дори в момента го имам, но не съм впечатлена. Доста неикономичен е. Хубавото е, че не остъргва косъма като останалите шампоани за обем, но дотам.

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 12:01 от Анч

# 157
Аз за обем никога не разчитам само на шампоана  Naughty.
Доволна съм от шампоана за обем на Чи и шампоана на Вела за обем на тънка коса от серията Енрич, но ако след тях сложа по-хидратираща маска не мога да се надявам на кой знае какво  Rolling Eyes. При мен добро съчетание за обем е шампоана на Чи + реконструктора на Чи + малко пяна за обем на Чи (за краищата ползвам коприна, за да пригладя), ако пръсна и от лака им става супер и след изсушаване с четка и сешоар имам прическа за поне 4 дни  Blush (лака пръскам след изсушаване  Peace)

# 158
  • Варна
Преди години ми бяха направили диагностика на косата в една аптека и ми дадоха мостри на РФ ...но въобще не останах доволна и все се възпирам да си купя техни продукти.  Embarassed

# 159
момичета благодаря ви за отговорите. Мисля нещо от Златна рибка де е , защото съм от Пловдив и ще мога направо от тук да си го закупя. Та така спирам се на Лореалските , но да позвам ли протеини ? За термозащита какво да ползвам , имам един спрей на Чи , който ми свършва, но се чъдя и за това http://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=1696? А а коприната за какво служи? Като си взема маска и шампоан на Лореал , мога ли да взема http://zlatnaribka.com/keratinov-2minuten-rekonstruktor-aphogee- … -ml-424-3403.html, трава ли ми и хидратация. Ох мн. се обърках вече

В Рибката има продуктите на Керастаз, който посочих. Ако не желаеш да ги ползваш, вече е друг въпрос.   Peace

Коприната също я има, в сайта е подробно обяснено, да не се повтаряме.

2-минутния реконструктор ти го предложих като вариант вече. Прочети поста ми отново.   Peace

Анч, страхотен аватар!       bouquet

# 160
  • София
Аз за обем никога не разчитам само на шампоана  Naughty.
Доволна съм от шампоана за обем на Чи и шампоана на Вела за обем на тънка коса от серията Енрич, но ако след тях сложа по-хидратираща маска не мога да се надявам на кой знае какво  Rolling Eyes. При мен добро съчетание за обем е шампоана на Чи + реконструктора на Чи + малко пяна за обем на Чи (за краищата ползвам коприна, за да пригладя), ако пръсна и от лака им става супер и след изсушаване с четка и сешоар имам прическа за поне 4 дни  Blush (лака пръскам след изсушаване  Peace)
Вече и аз не разчитам само на шампоана,откакто открих финишите  Laughing А балсама ми е задължителен,иначе се продкубвам в опитите да се среша.
 Балсама на CHI ползвала ли си го?
Лак пък хич не обичам да си слагам,сутринта ако сложа и вечерта изпитвам нужда да си измия косата.При вас няма ли го това усещане?

# 161
Аз също никога не съм разчитала само на шампоан за обем.  Wink

Feeling,  bouquet Heart Eyes

nnnn82, карай го малко по- кротко и съсредоточено.  Peace
2- мин. реконструктор е като маска, трябва ти хидратация след 2-стъпковия протеин, не след реконструктора.

# 162
  • София
Така...аз явно ще съм от малкото които са разочаровани от Еластисайзър екстрийм, не ми се отразява нито зле, нито добре, без него и с него ми е все едно, изпробвах го в 3 различни комбинации( 2 от които съм правила доста пъти и без него).
На мен ми е ненужен понеже не го усещам, а толкова се надявах на тежко падащ косъм Confused

Иначе комбинацията от преди малко Еластисайзър екстрийм+ хидратиращия шампоан Афоджии+ маска Чи Нуриш интенз за плътна коса+ термоактивен крем Форсе Вектор и спрей за обем на Лореал в корена + изправих с четка и сешоар(доколкото мога, защото тепърва го тренирам, мисля че е по малко увреждащо от пресата) и накрая пригладих хвърчащите косъмчета с копринения серум.
Резултата е много добре хидратирана коса, не прекалено мека, сравнително пригладена, с доста обем( аз обичам да имам обем в корена, а в дължините да ми седи по прибрана, но рядко успявам да го постигна- "прибраността" в дължините имам предвид Mr. Green) и умерен блясък.

# 163
  • в 1001-та нощ
*Bubble*, писах за комбинацията - шампоан и маска  Peace ползвах и двете  Hug хареса ми, разбира се - не очаквам всеки продукт да е любим на всеки и да му пасне, но мен ме изненадаха, именно - заради негативните мнения, които съм срещала  Blush

шампоанът за обем на МШ - вместо него съм взела ш-на за поддържане на цвета  - затова писах коментар за интензивния и него  Peace

Фито - грижата за скалпа ми харесва  Heart Eyes , фитоцитрус ми беше тежка  Peace

# 164
фитоцитрус ми беше тежка  Peace

Маската ли? 

Общи условия

Активация на акаунт