За раздялата в съвместното съжителство

• 31 529
  • 242
  •   1
Отговори
# 180
  bouquet
Абе, не е толкова лесно това с наемите. Аз също все още търся и хич не намирам това, което да усетя и да си се представя в него. То че има апартаменти има, но не е като да са кой знае какво. В момента има много повече фалшиви обяви.

"който иска, намира начин, който не иска - търси оправдания" Crossing Arms

Ох, това ми е любимото...Много лесно отстрани да го кажеш.
Аз си намерих вече, но имах изисквания, с които нямаше как да направя компромис. Иначе, ако си готов да живееш в стар коптор можеш да се изнесеш на мига - има бол. Надявам се и Мишелин скоро да се похвали с нова къща

# 181
  • Tам през Атлантическия океан
@Mia  Hug честито

Ми живяла ( и сега но тук е различно) съм на квартира , местили сме се и то с дете  и изисквания също съм имала  Wink
..но едно е да сменяш квартири а друго е като жвееш при някой и може да те 'чааааака' докато се изнесеш и не плащаш   Wink

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 01:40 от Desss

# 182
@Mia  Hug честито

Ми живяла ( и сега но тук е различно) съм на квартира , местили сме се и то с дете  и изисквания също съм имала  Wink
..но едно е да сменяш квартири а друго е като жвееш при някой и може да те 'чааааака' докато се изнесеш и не плащаш   Wink
Благодаря Simple Smile Да, така е, наистина.
Малко оф топик, но докато търсех през цялото време си мислех какво ли щях да правя ако бях притисната от срокове. Започнах да мисля дали направо да не си купя, но точно в този момент не ми се иска да се хващам с тази стъпка. Иначе в моя случай аз се изнасям от наш апартамент (на семейството ми),  в който не искам да живея.
И естествено си надвиших бюджета сериозно, но това са бели кахъри. Мисля върху новото начало и възможностите, не гледам назад Simple Smile

# 183
@Mia  Hug честито

Кой пък е казал, че не плащам? Делим си наема на две Wink

# 184
  • БГ
браво на вас , съвсем демократично !Поне си независима ,това е добре Peace

# 185
Мишелин, нае ли квартирата? Кога се изнасяш?  Simple Smile

# 186

Малко тежко идва един човек да плаща цял наем. Сега ще трябва само той да си го плаща. Малко ми е гузно, понеже моя наем е по-нисък.  Confused

Естел, днес подписахме договора, след първи ще ми дадат ключовете и ще се изнасям лека-полека. Дано само не откарам половин година така. Че вярвам, и на това съм способна!  ooooh!

# 187

Естел, днес подписахме договора, след първи ще ми дадат ключовете и ще се изнасям лека-полека. Дано само не откарам половин година така. Че вярвам, и на това съм способна!  ooooh!
Няма да е така! Ти си умно и способно момиче, време е да вземеш живота си в ръце! Peace

# 188

Малко тежко идва един човек да плаща цял наем. Сега ще трябва само той да си го плаща. Малко ми е гузно, понеже моя наем е по-нисък.  Confused

Хич да не ти пука! Ако беше  обратното уверявам те,че на него изобщо нямаше да му дреме!

# 189
  • София - Рим и обратно
Сега ще трябва само той да си го плаща. Малко ми е гузно, понеже моя наем е по-нисък.  Confused

Shocked
това е шега, нали?

# 190
Не, така го чувствам и не ме срам Simple Smile

# 191
  • БГ
Не, така го чувствам и не ме срам Simple Smile
аз те разбирам, понеже няма грозни скандали и си го мислиш и него.Не се притеснявай толкова, той ще се оправи също сам .всяко зло било за добро, ще чакаш сега по-добри моменти! Peace

# 192
  • Tам през Атлантическия океан
Мишелин  Hug успех , харесвам те , харесвам искреността ти  Hug

# 193
Много ли е скъпо в София?
Тук /Сливен/ се движат най луксозните жилища около 60-70 кв-400 лв.
Ама само хладилника е празен,всичко си има.

# 194
джоджо, че то в Сливен, като в Плевен. )))
Тук можеш и за 300лв да си намериш напълно обзаведен апартамент. )

Общи условия

Активация на акаунт