ФУТБОЛНИ фенове ..::16::..

• 24 098
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Мдааа..моите селски са герои. Помните ли миналата година по същото време как Арсенал им водеше с 2:0 до 75 мин и мача завърши 3:2 за селските....
Предричам голямо бъдеще на Мартинес като треньор...

Съгласна съм и за Мартинес, ако го оставят да работи спокойно. Не помня този мач, но си спомням първият мач на Уигън с/у Арсенал, в сезона в който влязоха в Премиършип. Арсеналките май водеха с 2 гола и Уигън ги обърнаха за 3:2 (нещо такова беше) - голям мач, тогава още ме спечелиха  Grinning

И ХЕТТРИК НА ТОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕСССССССССССССССС  newsm44

Браво! Ако иска да намери място в състава на Дел Боске ще трябва да се бори със зъби и нокти. Simple Smile Не успях да гледам мача, но гледах студиото. Знам, че Ники Кънчев е фен на ЦСКА, но не знаех, че подкрепя и Челси.  Simple Smile

# 661
искам да ви питам виждали ли сте нещо подобно по света , каква ще бъде реакцията с/у такъв жест и има ли по-гадно племе от българското на света ??

# 662
therese, въпреки че сташно ме боли от загубата, мисля, че е преувеличено да се твърди, че има две дузпи. Гледах мача, гледах и повторения на ситуациите- нямаше си. Не може да се каже на черното бяло и обратно. Колкото до снимката, ако погледнеш по- обективно, ще видиш, че съдията дава знак да се изправи Мораеш, а пръстът е среден, защото с показалеца си държи свирка. Не може да се търси навсякъде уговорки, мистерии, конспирации. Факт е, че имахме повече положения, Левски имаха по- малко, но вкараха едно от тях, а ние нито едно. Вместо да се признае това, се обвинява. Трябва поне веднъж мъжки да се поеме отговорност и да се каже "да, имахме положения, но не успяхме да вкараме, затова и загубихме", а не вечно някой друг да е виновен.

# 663
  • София
15 минути до манчестерското дерби  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 664
Ще перефразирам думите на "Улегналият" от Диема - години наред градът бе червен, но изгрява синя луна..  Joy 

Голямо дерби, успех на Юнайтед!  Peace 

# 665
как така сте за Челси и Маню ?

# 666
  • София
Вече започвам да губя надежда и за равен  Tired Tired

# 667
  • Манчестър

Mdaa..Ел Манко завърши очаквано катастрофално.....само като видях състава и работата е ясна - двамата динозаври Гигси, Скоулс, Парк дето не е играл от Януари насам и тн ги пускаш в мач в които се решава титлата...

# 668

Mdaa..Ел Манко завърши очаквано катастрофално.....само като видях състава и работата е ясна - двамата динозаври Гигси, Скоулс, Парк дето не е играл от Януари насам и тн ги пускаш в мач в които се решава титлата...

Да бе, що не пусна Валенсия в титулярните 11 ?! Зарадвах се много като видях и името на Митя на пейката..  Mr. Green  не, че очаквах да го видя в игра наистина..  ooooh!   
Слабичко играхте, чак мен ме изнервиха с тая игра - без да съм фен на отбора, заслужена победа за Сити, какво да се каже..  Crossing Arms 

# 669
как така сте за Челси и Маню ?

Те така лесно - само симпатизираме  Mr. Green
А ти за кой отбор си?

# 670
Ах, ах, не гледах мача, но верно ли Юнайтед не са имали нито 1 точен удар към вратата? Валенсия резерва?! Парк титуляр?! Фърги трябва да се оттегли в  заслужена почивка ми се струва! Щом не може да победи тактически неграмотния Манчини...

# 671
# 672
  • София
Вече започвам да губя надежда и за равен  Tired Tired

Да бе, що не пусна Валенсия в титулярните 11 ?! Зарадвах се много като видях и името на Митя на пейката..  Mr. Green  не, че очаквах да го видя в игра наистина..  ooooh!  

Слабичко играхте, чак мен ме изнервиха с тая игра - без да съм фен на отбора, заслужена победа за Сити, какво да се каже..  Crossing Arms  
Толкова бях бясна снощи  #Cussing out След 1вото полувреме си викам Ей са Съра ще ги нахъса и ще им разкажем играта второто полувреме и като видях как играят за равен започнах да се моля ама  Rolling Eyes Защо Валенсия не беше сред титулярите за мен си остава загадка ooooh!
Сити си заслужиха победата, не мога да си кривя душата. Сега се моля някой да ги спъне в следващите кръгове, въпреки, че по мое мнение няма кой. Трудни срещи им предстоят ама... Всички победители този сезон в синьо ги виждам - и във висшата лига, и FA и шампионската... ама това светло синьото никак не ме радва  Cry

Blue клипчето е много забавно  Joy

П.П. За какво се караха Съра и Манчини?  newsm78 Аз не разбрах...

# 673
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Емблемата на Челси ще бъде изобразена на болидите на Заубер

Емблемата на английския футболен клуб Челси ще бъде изобразена върху болидите на тима във Формула 1 Заубер през следващия сезон.
Представители на лондонския отбор и на тима от най-комерсиалното автомобилно състезание постигнаха договорка, чрез която двете марки ще бъдат популяризирани по различен и нестандартен начин.

Партньорството между Челси и Заубер ще помогне за обмяната на опит в двата спорта, както и за намирането на общи нови спонсори и за сключването на нови съвместни търговски договори.
"Това е нов вид партньорство.

Футболен клуб и отбор от Формула 1 ще бъдат свързани по начин, непознат до момента", заявиха от Челси.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2732263

# 674
Ако кажа, че от вчера се чувствам смазана все едно аз съм била на терена ... няма да е лъжа. Направо сърцето ми се е свило.  smile3518Не ми е за титлата, а за начинът по който вчера /а и не само вчера/ излезнахме и се представихме. Това просто беше всичко друго, но не и Юнайтед. В началото си мислех, че това е тактиката - пазим нулево равенство до почивката и след това се борим за нещо повече. И имаше логика в това, но ние просто не се борихме за т.нар. "нещо повече". Предпочитам да бяхме загубили окончателно битката за титлата, но не и да изглеждаме по този начин. Осем точки преднина и ние ги изгъбихме за отрицателно време и всяка една от тези точки отлетя от нас точно заради подобно на вчерашното представяне ... ние просто им ги подарихме. Да, имаме много проблеми, цял сезон ни измъчват контузии, Глейзър си стискат паричките, но ние сме Юнайтед, по дяволите, не може да играем по този начих - бездушно, без истинския характер, който притежава отбора.  Sad
Боли ме, че вместо да излезнем с увереността, която притежаваме от една страна заради успехите на клуба, а от друга - заради преднината ... ние излезнахме срешу Сити все едно не те, ами ние не сме помирисвали титла от десетилетия.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт