ФУТБОЛНИ фенове ..::16::..

• 24 114
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
3ма пропуснат финала от Байерн  Thinking

# 601
-True Blue-, кой е по- малкият дявол ? Специалният , който ни знае и кътните зъбки или домакинския финал   33uu.
Както върви, колелото на късмета на дузпите ще реши.

# 602
С Реал до сега имаме само финални мачове май, и във всички сме печелили Grinning но пък тогава не ги е водил Моу.  Иначе и аз не мога да реша за себе си кой е по-малкия дявол.
Иначе статистиката е , че Германия до сега 3 пъти са били домакини на финал на ШЛ и трите пъти шампиони са ставали отбори, които не са печелили купата до този момент Simple Smile
Но вече по-малкия дявол е Байерн, заради 3мата играчи, които няма да играят.

# 603
треперите ли ?

# 604
Статистиките и в двата случая са на наша страна и аз ги загледах вчера. А от към игра как ги предпочиташ? Simple Smile

# 605
От игра са ми все едно Simple Smile Ако и двата отбора играят така, както тази вечер, нямат шанс срещу Дрогба Simple Smile
Ауууу как може Роналдо да изпусне.... май и на него му се размина златната топка Simple Smile

# 606
хаха , пече се .. Praynig

# 607
# 608
 Shocked не съм виждала такова нещо.

# 609
Какви са тия дузпи, бееее
Страхотно се радвам, че "специалистите" не познаха, и няма да има финал Барса-Реал.

# 610
Много ми стана мъчно за Моу  Cry

# 611
Киа, Ани  Hug Hug

# 612
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
 Алеееее, имало господ - newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 Спечелих бутилка шнапс от един колега. Joy

# 613
I love this game !!
стана немислимото за много от нас

все пак поне този мач завърши справедливо и голямото зло в световния футбол бе наказано
Моу , Моу е големият грешник ...

# 614
Киа , Ани  Hug напрежението си каза думата. И вчера при Тери ,и днес при вашите топ играчи.
Залогът е толкова голям, че играчите се пренавиват.

Общи условия

Активация на акаунт