ФУТБОЛНИ фенове ..::16::..

• 24 095
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Иначе статистиката е , че Германия до сега 3 пъти са били домакини на финал на ШЛ и трите пъти шампиони са ставали отбори, които не са печелили купата до този момент Simple Smile
винаги има първи път .

вчера като гледах мача си мислех , че който и да продължи ще загуби финала от днешния победител ... така си мисля и сега ,

много пропуски на Байерн , заслужено продължи , несправедливост и в двата мача щеше да е прекалено , поне днес  победи по-добрият

# 616
  • Лондон
супер много съм доволна... получи се направо Финал Laughing Физиономията на Моу след второто спасяване на Байерн беше запомняща се, въобще не ми е жал за него.... Радвам се за Байерн, за немския футбол, който много харесвам... за разлика от испанския Peace

# 617
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Киа , Ани  Hug напрежението си каза думата. И вчера при Тери ,и днес при вашите топ играчи.
Залогът е толкова голям, че играчите се пренавиват.
Taka e. smile3521

# 618
  • España
Жалко, че Испания остана без представител на финала !!!
Моуриньо най-после разбра ,надявам се ,че Господ сам си избира Специалните!!! Wink
И все пак Реал и да се разчекнат не могат да стигнат Барса- ще си останат само с шампионската титла на Испания!!! Mr. Green
Второто полувреме особено, имах чувството, че Байерн са домакини!!! Моу не разбрах защо се забави толкова със смените  newsm78...... Игуаин влезе прекалено късно....
Честно казано изобщо не ми дреме за Големия Финал нито кой ще стане шампион!!! Rolling Eyes Все пак Баварците играят мъжки истински атакуващ футбол !!!

# 619
Германците играят до последната минута на мача.

# 620
  • España
Сън няма да ме хване цяла нощ да се чудя кого ще набележи за изкупителна жертва детронираният португалец  Mr. Green!!!

Честно-съжалявам за Реал-за Рамос ;Касияс; Кака; Игуаин..., но няма как да не се кефя на краха на Моуриньо!!! Mr. Green

# 621
  • Лондон
уф, забравих - как стана така, че го изпуснахме този вратар миналата година ooooh! Сър Алекс уж го дебна толкова време и накрая нищо Confused

# 622

# 623
  • Манчестър
уф, забравих - как стана така, че го изпуснахме този вратар миналата година ooooh! Сър Алекс уж го дебна толкова време и накрая нищо Confused

Самия футболист искаше да си остане в Германия,което стана и на практика.

# 624
 Simple Smile Толкова съм уморена, че нямам сили да пиша. Напрежението беше огромно, все едно аз съм играла 120 минути футбол. В никакъв случай не заслужавахме да продължим! Трябваше да ги смажем вторите 45, едвам ходеха немците. И в продълженията същото. Но с оглед на двата мача заслужен финал за баварците, а бяхме така близо..  Sad

Още като се стигна до рулетката на дузпите и ми стана ясно, че няма да продължим, няма психика отбра за тези неща. Изпълненията на Кака, Крис и Рамос  Heart Eyes няма да ги коментирам, на всеки се случва. Не зная защо защитник изпълнява дузпа при положение, че Игуаната, Кедира - можеха да бият и щяха да я вкарат и двамата. Рамос още като го видях как 3 пъти се върна и знаех какво ще последва.

По принцип подкрепям отборите които са ни отстранили (когато е заслужено, като тази вечер) но този път ще продължа да викам за Челси, понеже нямат купа на лигата, а неминуемо заслужават във витрината си най-ценният трофей!  Simple Smile
Блу, камуняк, благодаря ви за подкрепата милички, оценявам го  Hug
Честно казано бях готова да разменя титлата в Примера за финал в ШЛ  Grinning Нооо, каквото - такова, гледаме напред, следващият сезон повече.

# 625
Киа, титлата е много по-ценна от купата на тази измислена шампионска лига.

# 626
Аз не съм на това мнение  Simple Smile но за всеки е различно. 31 титли в Примера, може да почака. От друга страна след 10 години отново да вдигнем ДЕСЕТАТА в турнира на богатите - безценно. Поне за мен.
Така говориш сега, но я спечелете финала и ще те питам отново  Simple Smile

# 627
31 титли  Shocked Laughing

# 628
 Впечатлена ли си  Simple Smile Пожелавам ги и на вас.  thumbsup

# 629
Връщам си думите назад- не искам да пада бомба на финала  Mr. Green Радвам се, че така свърши мача, сега обличам тениската на немците и няма да я сваля до 19ти  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт