Пролетта дойде с 60 на 30 в полза на момчетата, но каква ли ще е АВГУСТ четата?

• 24 684
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
tiina,
няма да заразиш никого, спокойно Hug
Блонди,
и аз съм така, да не говорим, че в тази тема повечето сте къде-къде напред, аз на опашката имам чувството, че никога няма да стигна вашите седмици, да не говорим да му се види края Crazy И както съм шашната по принцип сега времето съвсем не върви. Взела съм да си зачерквам в календара дните до следващата консултация и така Joy

# 196
 tiina Frutilax точно пия изписаха ми, че е на билкова основа Simple Smile

# 197
Belverde, това за спанака и желязото е грешка в десетичната запетая  Mr. Green По-добре хапни, коприва, месо и т.н. и все пак внимавай с какво ги комбинираш има храни, които пречат на усвояването на желязото.

tiina, не се притеснявай Simple Smile
Захариева, бъди жива, здрава и щастлива!   bouquet

Честито за цветните гащи. Аз след малко отивам на консултация. Да ви кажа нашата малка помощничка вчера чистила кантара с мокра кърпичка и когато установила, че не става както трябва го качила в мивката и аз отивам и я заварвам как хубаво го е сапунисала и го полива обилно с вода  Mr. Green Извадихме му батериите и го оставихме да съхне, пък да видим дали ще има с какво да си следя килограмите Simple Smile
Днес освен на консултация сме и на пролетното тържество в детската градина  Heart Eyes

# 198
eli4ka666, нали знаеш, че по време на бременността не трябва да консумираш непастьоризирано мляко и всякакви продукти, направени от такова, заради опасността от листериоза.

Блонди, работата е там, че и Стоке не е съвсем според критериите ми (заради багажника и колелата), освен това съм зодия везни и ако остане на мен, детето ще проходи преди да съм взела решение Joy

dbs  rotfImao

# 199
belverde, ако много те притесняват стойностите питай го д-р Ташков. И аз хич не смея да го притеснявам по телефона и вече за 2ри път ходя в Токуда, нашият д-р нещо е много зает  Rolling Eyes
Знам за хемоглобина е хубаво да пиеш сок от червено цвекло, много помагал, сурови ядки, орехи също. Не е лошо обаче ако е по-нисък да се обадиш на лекаря и да пиеш желязо.

Месечинка, dbs благодаря ви Simple Smile
И на мен ми минава много бавно времето, особено като гледам другите бременни с гооолеми кореми и тайничко им завиждам. Но от друга страна сега сме хем бременни, хем коремчетата не са толкова големи да пречат и можем по пълноценно да се наслаждаваме на бременността.

# 200
Момичета , моля да ми дадете координати на доц. Марков , за ФМ . Не мога да намеря тел за връзка и адрес (не съм от София) . Благодаря! Може и на ЛС  Hug

# 201
Здравейтее, аз хубава разходка си направих до Асеновград и булката ще ни е много хубава  Heart Eyes
Гундии  Hug е много гадно така  за втори път, и аз имам час в четвъртък и ако онази пак не е на работа, вече не знам  #Cussing out
Еми_в не са отворени врати, има лекции всяка събота. Аз миналата бях за първи път и беше доста обстойна от 10:30 до 3 часа.. май само ти се отзоваваш засега и то несигурно  Laughing аз ще съм там, така че ще ми е приятно да се запозная с някой от тук  Hug
Д. Захариева – Честит рожден ден – да си жива и здрава, ти и цялото ти семейство, и най-вече бебока   Hug
Блонди и на мен времето ми тече ужасно бавно – като се замисля, че имам април, май, юни, юли и август, че то това са си 5 месеца цели.. а на мен леглото, количката и памперси, и козметика, и дрешки ми идват след 10 дни  Laughing Laughing не знам как ще се устискам  Laughing сетих се за един виц, дето циганите много се радвали, ако се роди бебето седмаче, че детските започвали два месеца по-рано  Mr. Green Mr. Green
Целувки  на всички Heart Eyes

# 202
  • София - град
Само при мен ли времето лети?! Тия 4 месеца минаха като седмица...  Crazy

Много обичам всичко зеленко. Спанак хапнах снощи, с голямо нетърпение чакам копривата  Heart Eyes  киселец... ух бременни сме в най-хубави сезон  Heart Eyes

Момичета имало някакво списание " Моята бременност" някой да го е чел?

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 14:46 от Софи:)

# 203
Здравейте мамчета Simple Smile
Честит рожден ден Д.Захариева,желая ти здраве,щастие,късмет и здраво бебче на финала  bouquetБлонди при мен всичко си излиза нормално,както преди,честита ти количка Simple SmileЧестито и на всички узнали пола,другата седмица дано и аз да се похваля вече Twisted Evil
И аз не усещам всеки ден бебето,мисля че е нормално Wink

# 204
сетих се за един виц, дето циганите много се радвали, ако се роди бебето седмаче, че детските започвали два месеца по-рано  Mr. Green Mr. Green

Ужас  hahaha Joy

Софи, тези списания не ги купувам, защото ме влудява това, че примерно от списание от 60 страници, поне 40 са само реклами  Crossing Arms

# 205
Софи, аз имам един брой на "Моята бременност" и от всички, които съм си купувала - "9 месеца", "Моето бебе" и разни там, то най ми харесва.. аз май го бях писала и по-напред..  Peace
Софи, тези списания не ги купувам, защото ме влудява това, че примерно от списание от 60 страници, поне 40 са само реклами  Crossing Arms
  smile3521

# 206
MaryJane ох знам и още толкова неща не мога да се ядът и пият, че направо вече откачам.

# 207
  • София - град
Така ли, пропуснала съм те Бюти... А кога излиза може ли да ми кажеш?

Чете ми се нещо различно от това в каква поза да правя секс /Космополитън/  Crazy
Блонди понякога тези рекламки са доста полезни...  Flutter

# 208
Софи, ми сега видях моето списание - на него пише "зима 2012"  Laughing брой 22  Confused така че не знам реално  newsm78 Hug

# 209
  • Обетованата земя
И на мен времето ми лети супер бързо!
Вчера бях на консултация, бебка си е много добре в мезонетчето, скоро гарсониерка  hahaha. Този път за първи път беше с главата надолу, малко над половин кг каза лекарката, отговаряла си на седмиците. Пак прави мини ФМ и всичко ни е наред засега. Сутринта ходих и за кръв и урина, следобед ще си видя резултата. Днес май е ден за изследвания в нашата темичка  Grinning. СУЕ досега и на мен не ми е излизало в изследванията, явно не ми го пускат. Секрет ми взимаха в първото тримесечие, сега не, явно ще е в третото тримесечие пак.

Общи условия

Активация на акаунт