Пролетта дойде с 60 на 30 в полза на момчетата, но каква ли ще е АВГУСТ четата?

• 24 667
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Блонди и при мен излизат така, явно повредата не е в троя "телевизор" Laughing

# 181
Д. Захариева, честит рожден ден!!! Всичко най-хубаво за теб и бебчето което чакаш   bouquet

belverde , Моето СУЕ беше 50 преди месец на изследванията, но четох доста в нета и е нормално, не го мисли. За другите резултати е нормално също да има леки отклонение, ако са големи, доктора ще ти каже да компенсираш с витамини примерно. Аз пиех калциев глюконат, понеже калция ми беше нисък.

# 182
Бонди, надясно излизат, все едно са дясно подравнени спрямо датата. Явно не е при теб проблема.

# 183
siskata, напълно е нормално на този етап. Даже вчера четох една статия по въпроса. Вероятно спят през дните, когато не ги усещаме, или се движат по-малко. В третия триместър е притеснително ако не усещаш бебо Hug

Блонди, има нещо с подреждането, да. Чакаме снимки от количката! Виж, не съм се сещала, че може да са румънски тези куинита, дето гледах, което не им пречеше да лепнат една цена от 560 евро само за летния вариант.

# 184
  • София - град
Еличка, аз се "лекувам"с овесени ядки с топло млекце и в тях лъжичка ленено семе - за закуска. Другото което е киви сутрин на гладно и веднага след него чаша топло мляко. Ако не стане нищо от изброените просто си чакам  Crossing Arms

Честит празник на Д. Захариева   bouquet

Блонди с нетърпение чакам да видя количката. Да разместени са имената но аз ги виждам така от няколко теми.

Мойта бебка май си смени режима нещо вечер към 1-2 започна да става активна, а не към 8 както беше до преди няколко дни.

Сиска, нормално е да има някакви паузи, но скоро пак ще усетиш ритничетата  Simple Smile

# 185
Честит рожден ден, Димитрина! baloniЖелая ти най-прекрасното пухкаво августинче, много щастие и любов за теб и цялото ти семейство Hug

Еличке, разбирам те идеално - и аз периодично имам разни подобни стомашни смущения. За запека можеш да пробваш Дуфалак в малки дози (примерно 5-10 ml) всеки ден - не действа моментално, но помага да се установи някаква по-нормална перисталтика, че иначе много гадно Peace Кивито също работи добре, пък и е полезно.

Аз да се отчета, че снощи май най-после усетих потупвания от бебето - казвам май, защото като си сложа вечер ръката на корема, то вътре ври и кипи Laughing, усещам си пулса и не знам кое усещане какво е, но снощи имаше няколко интересни потупвания, които сякаш са си от фъстъка. Дано се повторят пак, та да се убедя, че е то Wink Ох, нямам търпение вече да идва петък и да видим бебето при Павлова в Марковс - някой беше питал за отзиви за нея, аз ще дам като се приберем в петък, само дано имаме хубави новини, че все си мисля разни ужасони Blush

О, щях да забравя - аз тази нощ изненадах и себе си с шантавостта на съня ми, такова чудо досега не бях сънувала Laughing Сънувах, че бебето ни наистина се ражда момченце (нали искаме повече сини гащи с любимия), оообаче не беше човече, а черно коте като нашия котарак Joy Е, не, просто като се събудих, се чудих да се смея, да плача ли. То бива-бива извратено бремелинско въображение, но това вече беше някаква пълна лудница - с мъж ми загинахме от смях сутринта Laughing

Като казах спане - уф, става ми все по-трудно да си намирам удобна поза за сън... Аз обожавам да спя по корем, с едно сгънато и едно опънато краче Wink, обаче вече заради коремчето, няма начин, та доскоро спях поне полу по корем, полу наляво легнала, а сега вече и това ми е трудно... Настрани ми е неудобно да спя, по гръб нали не бива, изобщо вече се чудя на коя посока да се обърна и се въртя цяла нощ - не е болка за умиране, де, преживява се, само трябва да се нагодя към по-различните си форми сега Wink

# 186
Здравейте,мамчета!
Блонди,,честита количка,дано да е точно такава,каквато очакваш-прасковеното е супер за момиче!
Д.Захариева, nbirthday и от мен,много здраве и щастие ти желая и прекрасно бебче през август!
siskata123 ,за усещането на бебчо-не се притеснявай,явно всеки ден е различно.Аз на консултацията забелязах,че бебето мърдаше непрекъснато,пък аз не го усещах в момента.Явно те си мърдат,ама не винаги ги усещаме,защото им е широко още.       
belverde,за СУЕ-то знам,че е нормално да се повишава през бременността,особено към края.   
Sashkova ,честити сини гащи!
 Аз от снощи съм с някакви гадни,тъпи болки в бъбреците,взех да пия неоренал и се наливам с вода,дано да не ме хване някоя бъбречна криза.Днес ще лежа повече,дано да ми се размине.
Лек ден на всички!

# 187
Хм, ясно. А за редакция вътре са подредени идеално, няма как да ги оправя, като ги виждам, че са добре. Е, здраве да е, така да си стоят тогава. За първи път така ги виждам, може би нещо от форума, знам ли  Thinking

Мери Джейн, аз се шегувах за Румъния точно, но се изненадвам от впечатленията ти. Не е от най-леките колички, но не е и от най-тежките, мисля, че е среден, нормален вариант - 11кг е. Прекалено лека аз не бих искала, защото ме е шубе, не е стабилна. Ще си намериш твойта, ако ти харесва Стокето - готово  Hug

Не знам за вас, ама при мен времето ужасно бавно тече, искам вече да раждам, да гушкам бебе, да има емоции с него, така в корема вече ми доскуча и дните едвам се влачат  Blush

# 188
Захариева, честит рожден ден! Много здраве , щастие и успехи във всичко ти желая! И една прекрасна, безпроблемна бременност разбира се Peace  bouquet
Би-би, сподели за сърцебиенето с АГ. Аз чрез този симптом си открих нарушението на ТСХ, на щитовидната жлеза, а след като започнах лечение и сърцебиенето не се оправи, се оказа, че имам  и анемия, на която също е симптом. 10 дни след като започнах да приемам желязото сърцебиенето намаля значително и май вече хич го няма. Не е маловажно, така че сподели с док, той ще прецени Peace
belverde, не разбирам много от стойностите на ПКК, разчитам на док да ми каже ако има нещо притеснително  Peace Не се притеснявай предварително, говори първо с него Hug
eli4ka666,
пробвай кивита и повечко сушени кайсии и сливи.
Peace
Блонди, честита ти количка! Ще чакаме да я покажеш като я сглобиш и дано е цвета, който искаш Peace
Сиска , и аз усещам редовно движенията на бебока едва от няколко дни. Преди това това се случваше понякога дори през седмица. С вермето ще започнеш да го усещаш по-редовно Peace Няма място за притеснения! Hug
Аз тази нощ сънувах нещо смахнато и сутринта си мислех да го споделя с вас, но пусти му бременен акъл... забравих какво беше Blush Ама аз сънищата си рядко ги помня всъщност...

# 189
  • София
Честит рожден ден на Д.Захариева да си жива и здрава, много щастлива, обичана жена и едно пухкаво бяло бебче на финала  Hug Hug  bouquet

Блонди Аз не съжалявам разбира се, но наистина исках да сме 2  на 2 , нещо този мъжки отбор не мога да си го представя  Crazy Важото е, 4е е здраво и аз за сега, само тази плацента да се вдига, 4е ме притеснява! Чакам да видя количката, а за имената са някак си вляво, аз не съм се заглеждала преди как са били  Crazy

За запека какво да кажа.. не смея да се напъвам и си 4акам да си излезе само  Rolling Eyes Ям плодове, мляко с кафе и уж действа Grinning

Аз знам, 4е СУЕто е завишено по време на бременост, но защо не знам, няма страшно.

СискаСега е нормално да усещаш бебето по-рядко, последните месеци е притеснително ако не се усеща Hug

Шех Страхотен сън  Joy Joy Котенце ще си имате значи. И аз ги сънувам едни шантави..  hahaha

# 190
Много благодаря за бързите отзиви, много ме успокоихте, че се бях шашнала и мислех да ходя на лекар....  Joy Joy а относно сънищата и аз ги сънувам разни такива откачени...като да раждам вкъщи пред болницата и бебето тежи по 5 6 кила  Joy Joy Joy луда работа какво да ви кажа, и аз мислех тези дни да ходя за количка обаче свекито се размърнка че е било много рано, тя едвам прие и факта за креватчето де ама... при свършен факт .....хихихи Joy

# 191
 Hug благодаря момичета,  утре сутрин ще пробвам с киви, че и без друго ми е намират под ръка малко Simple Smile Мляко като донесат от лозе също може да пробвам свикнала съм с домашни млека и не ми се рискува с тези от магазина, че като знам милото в болница влизал като малък от купешко прясно мляко. Взимам само ако ми трябва спешно за някоя манджа или нещо друго.
 За напъването нз дали казах, но мен док ме предупреди, че не било хубаво и можело да предизвика контракции и аз нали съм бъзла не смея много, много да се напъвам

# 192
Д. Захариева -честито, много здраве и щастие!

Мина ми ФМ. Чакаме момиченце.Аз съм  от отбора на розовите щъркели.
Бебето е добре.Смучеше си пръсчето.Беше страхотна емоция.
Успех на всички и до скоро!...Хубав ден!

# 193
Здравейте момичета,

Д. Захариева, честит рожден ден! Желая ти много здраве и щастие.  bouquet
eli4ka666 и аз имам такъв проблем, помагат ми много печени червени чушки, сини сливи - сушени и един плодов сироп за такива проблеми - Frutilax. Недей да ядеш шоколадчета, защото имат сена, а тя не е препоръчителна по време на бременност. Може да доведе до колики в корема и оттам контракции. Някой беше казал и за свещички EVA Q.

Да ви се оплача нападнали са ме гъбички  Sad, нали пих антибиотик и ето последствията. За 1ви път имам такова нещо, но е ужасно неприятно Sad И много се притеснявам да не заразя нещо дъщеря си.

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 14:47 от tiina

# 194
  • София
И аз благодаря за мнението Hug Вече не се притеснявам, а и разбрах, че наистина е нормално, към 5-я месец можело да достига и до 50, а към края - и към 100. Но...явно няма да се размина без лека формичка на анемия Crossing Arms а ям месо, плодове, ядки, сирене, мляко...не да не ям. Довечера ще си направя нещо със спанак, колкото и да не ми е от любимите зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт