Пролетта дойде с 60 на 30 в полза на момчетата, но каква ли ще е АВГУСТ четата?

• 24 659
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
idealno_loshata това е от цитонамазката. Не се притеснявай. Следи положението и ако продължи се консултирай с лекаря.

И аз не ги харесвам Стокитата. Много са ми странни. И хич не ми се виждат удобни за детето. Апък и за майката с това смешно чувалче от долу за нещата. Ама всеки си има различни предпочитания.  Wink

Не знам дали знаете за намалението в Комсед. Който е от София да се възползва.

# 166
Здравейте! След 2 часа съм на ФМ.Нямам търпение да видя бебчо и да разбера от "кой отбор съм"..Стискайте палци всичко да е ок...Хубав ден на всички...скоро ще пиша пак за да "оповестя" какво щъркелче лети към мен Simple Smile

# 167
  • София
Добро утро Simple Smile

Аз бях на ФМ вси4ко е наред с бебето, добре е , расте си нормално, нямам кръвно, не съм ка4ила нищо, сега съм 52кг. Мом4е ми каза , но понеже пъпната връв беше между краката и дупето ниско долу, не е на 100%, но записа мъжки пол, доста го гледа и се 4уду, поне е здраво.
Блонди сложи ми  stork-boy, пък ще видим след месец Simple Smile  Плацентата ми е отстрани на входа близо, но според него ще се вдигне и дано! Ина4е малко се разочаровах искам моми4е, но здраве да е!

Лек ден на вси4ки!

# 168
  • София
Гунди, успех на работните срещи! А докторката я вкарай в правия път, а не можеше ли да я изчакаш да излезе от операция? Hug
Идеално лошата, не се притеснявай, цитото го е докарало кафявото петно!  Hug
Сашкова, честито мъжле!  Laughing

Ох тия дни усещам сутрин едно сърцебиене, дали е заради кг, които започвам като че ли да качвам главоломно? Сега ще накарам мъжа ми да ми измери кръвното и пулса.

# 169
  • гр.Велики Преслав
Здравейте, момичета!

Днес е моят рожден ден - започна с изненади Simple Smile
И защото по-късно най-вероятно, няма да успея да се включа, да ви почерпя, макар и виртуално Simple Smile

Хубав ден ви желая!

# 170
  • София
Д. Захариева, честит рожден ден! Бъди жива и здрава!

# 171
Д. Захариева, честит рожден ден, много щастие ти желая   bouquet

Сашкова, честито ти момченце, не съжалявай, и аз исках второ момченце, ама няма.  Simple Smile

Гунди, чакам и ти да се похвалиш с момиченце и ще злорадствам  Mr. Green

# 172
  • София
Д. Захариева, Честит рожден ден!  bouquet Да си жива и здрава, много щастлива и спокойна, август да гушкаш здраво бебче и всичко хубаво, което желаеш - да ти се сбъдне   Hug
Момичета, аз съм малко притеснена, сутринта давах кръв и сега си проверих в интернет резултатите и малко ме притесняват: нормално ли е СУЕ-то по време на бременност да е 33, като референтните стойности са 0-20, и еритроцитите, тромбоцитите и хемоглобина са ми малко ниски, левкоцитите и глюкозата са ми в норма. Може би лека анемия или недостиг на желязо, звъннах на моя позната АГ - тя каза да не се шашкам - СУЕ-то е нормално по време на бременност да е повишено, дори не го назначавали като изследване, но сигурно са ми пуснали пълна кръвна картина. Резултатите от урината още не са ми излезли. Не знам дали да звъня на моят лекар, ако наистина е нормално и реших да се допитам и с вас. Благодаря предварително! Blush
Редактирам се за да добавя, че с урината всичко ми е наред. ooooh!

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 12:41 от belverde

# 173
  • Пловдив
Д.Захариева newsm59.Здраво бебче на финала Hug.За СУЕ знам че наистина е нормално да е повишено при бременност.И аз сега си видях резултатите от изследванията ,кръвните показатели са в норма,но в урината пише че има кристали и рядко бактерии newsm78.Навярно имам някаква инфекция.За първи път от толкова изследвания години наред ми излизат кристали в урината newsm78.

# 174
Д.Захариева честит рожден ден   bouquet да си жива и здрава и август най-сладкото бебче да гушкаш
и аз вчера бях на преглед добре се развива бебо отговаря на седмицата но ме изненада аг като ме пита аз казала ли съм ти какво ще е и аз и казвам да тя вика сега нищо не виждам не иска да си разтвори краката пъпната връв минавало м/ у краката  та да няма изненада накрая да е  stork-girl hahaha а за кг добре съм почавам да надавам +3

# 175
Добър ден мамчета от 2 дни се опитвам да ви изчета та чак сега успях  Joy ....Честит рожден ден Simple Smile на мен днес трябеа да ми доставят креватчето за бебка, исках да ви попитам нормално ли е понякога да не усещем бебчето имам чувството че понякой път с по ден два не го усещам и се плаша малко....  Sad Cry А има ли мами от Нови Искър тук Simple Smile))

# 176
Дойде ми количката  Party Като поразмине лудницата тук ще я сглобя и ще я снимам. Дано цветът си е прасковен, а не ярко розов  Crazy

Момичета, при вас на списъка отпред поразместени ли са имената? Първото име под всяка дата ми е по-навътре (надясно), като вляза да го редактирам е нормално подредено. Нещо моя комп може би прави мизерии?  Thinking

# 177
Д. Захариева честит рожден ден и от мен. Дано следващите месеци и години ти донесат най-прекрасните емоции в живота   bouquet. Аз съм се заровила да чета за клиники за раждане че не знам с тоя гестационен диабет дали ще мога да родя там където бях решила, а именно в Тутракан. Ще го обсъдя и с гинеколожката ми следващата седмица пък да видим.

# 178
Д.Захариева честит рожден ден да си жива и здрава Simple Smile

Ох аз вчера тъкмо се зарадвах, че почва да ми личи вече хубаво коремчето и то какво ми запекла съм се  Sad и за сега нищо не помага поне снощи като си стоплих малко коремчето (опряно в гърба на милото) и излязох част от газовете, та не ме боли вече. Вчера ядох разхлабващо шоколадче, черен хляб, сироп който док ми изписа, две лъжици суха сметана в кафето и вече почвам да се чудя какво още да ям или да пия, че да мога да ида.

Честито на всички мами разбрали пола на бебчетата. Аз снощи сънувах че усещам бебо как мъда даже кожата ми  опъва и се вижда краче  Laughing

# 179
  • Варна
Д.Захариева,
честит рожден ден, да си най-гордата и щастлива мама  bouquet
Блонди,
при мен списъкът се вижда добре  yes
siskata123,
не съм много наясно, но съм останала с впечатлението, че за тези седмици е все още нормално.
eli4ka666,
пробвай кивита и повечко сушени кайсии и сливи.

Общи условия

Активация на акаунт