Пролетта дойде с 60 на 30 в полза на момчетата, но каква ли ще е АВГУСТ четата?

• 24 658
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Vivien_, с предната бременност тонове записват в 9 месец, всяка седмица, последната седмица даже май по често. А след 5 месец се пуска Доплеров апарат, който след кръвоснабдяването в пъпната връв и се вижда с колко удара бие сърцето на бебето.

За Stokke - все си мисля, че няма как такава скъпа количка да не е хубава и удобна. Въпреки че на мен ми се вижда много малка като кош. А виждали ли сте леглата, които предлагат, какво мислите за тях? http://www.bebeco.co.uk/ekmps/shops/nurrayne/images/stokke-sleep … -white-2765-p.jpg

# 151
  • Пловдив
Добро утро Hug,днес бях да ми точат кръвчицата.Пожелавам успех на всички,които днес са на преглед.Сега забелязах,че откакто се смени времето,лентичката ми не е мръднала newsm78.Нямам представа защо така се получава,при вас как са лентичките?

# 152
  • Варна
Моята си е наред newsm78 Пробвай да я генерираш отново.

# 153
Dafi`, аз също имам такива стягания на моменти. Това са контракций, но както са казали другите ако не са много чести и болезнени не е проблем. По принцип се пие магнезий, ако ги получаваш редовно, но като отидеш на лекар ще ти каже. Иначе почивка си трябва, моята докторка ми каза да полягам като усетя подобни неща.

# 154
  • Варна
ТО хубаво да се полягва, ама като ходим на работа е малко невъзможно Tired Точно затова напоследък ми е направо непоносимо стоенето по 9 часа в офиса на този стол, много се нервя, особено като се струпат 100 спешни неща и никой не се и сеща, че пък се измарям повече от обикновено. Най-лесната работа е да си грабна шапката и да ползвам болнични до края, но нали искам да разчитам на тази работа и след това... Изобщо ни тъй, ни инак.

# 155
Не е истина, моята лекарка пак беше в операция....вече съм бясна Twisted Evil Shocked Twisted Evil Twisted Evil

# 156
  • София
Добро утро,
Гунди, не се ядосвай, макар че наистина е много гадно. Ти ходеше в Сердика, нали. Аз бях сутринта там за кръв и ур.

# 157
Бюти, предложението за лекция и кафенце е супер Peace На мен събота ми е труден ден по принцип, все ме няма в Пловдив, но ако съм тук с удоволствие ще се включа Peace А каква е тази лекция в окръжна б-ца, да няма отворени врати?
ЕЕЕ, Гунди, егати късмета Close Много гадно така... А не може ли поне по телефона да проверяваш предварително дали е свободна, да не се разкарваш напразно newsm78

# 158
Ама как да не се ядосвам като миналата седмица стана същото Close Направо съм бясна- не аз а те е е редно да ми звъннат Twisted Evil
belverde , ходя в Тина Киркова.
Благодаря ви за подкрепата ! Малко ми развалиха началото на деня, но сега отивам да изкарвам пари и ако там всичко мине ок ще ми се върне настроението. А и лекарката да не си мисли, че тоя път лесно ще й се размине.

# 159
Добро утро, момичета,
днес чакаме свекини за две седмици, а другата седмица и брат му на мъж ми с приятелката му за тукашния Великден и ще има пълна къща и веселба  Party

Лея, радвам се, че си спокойна  Hug Аз родих Криско 3 седмици преди термин, а казват, че второто тръгва по-рано, обаче отива към недоносване, което не искам, та дано се включим хем за раче, хем доносено  Simple Smile

Д. Захариева, преминаваш все през нормални екстри за бременността, какво да се прави, ще търим, нищо тревожно няма, само е неприятно и досадно. Ще мине  Hug

Мери Джейн, тоя Бъз да не е произведен в Румъния, аз маневрирам и я повдигам с кутрето на едната си ръка (празна, разбира се) , толкова е маневрена и лека, определено обяснението ти е за някакво кофти производство явно  Crazy Дано си харесаш модел  Hug
На мен пари да ми дават не взимам Стокето, голяма идиотия  Joy Предимството й е, че е за високи хора и че може да с еползва в заведенията или в къщи като столче з ахранене. Но определено кошът ми се вижда малък, а и аз не си падам по изгъзени и изчанчени модели. Ама то е хубаво, че всеки харесва различни неща. Аз съм за комфорта на бебето и сега държа на големите гуми, удобен кош и т.н.  Simple Smile

Вив Мив, честито ви момченце, много е хубаво да ги нашарите малко каките  Hug

Гунди, много гадно, би трябвало да ви се обаждат, какво е това разкарване  Hug

# 160
  • До морето
Добро утро момичета, много съм притеснена- може ли някой, на когото са му взимали секрет да ми каже дали после е имал зацапване, защото аз днес с е събудих с няколко кафяви капки по бельото и не знам какво да мисля  Cry четох, че може да е от това. По принцип и без да съм била бременна, като ми взимат цитонамазка има леко зацапване, но сега ми е много притеснено Cry Cry Cry

# 161
  • Варна
На теб само секрет ли ти взеха или и цито? От цитонамазка е възможно да се получи, моят лекар затова избягва да взема на бременни и на мен не ми е вземал. Мисля, че нямаш основание за паника Hug

# 162
Добро утро, момичета. И аз днес бях да ми източат малко кръвчица, та успях и акъла на хората да изкарам, че ми прилоша, зави ми се свят и всичките му там екстри на ниското кръвно по време на бременност. Ама няма начин, какво да се прави.

Хубав ден на всички пожелавам  sun

И да ви попитам нещо, bg_tinity ми се губи напоследък, някой нещо да знае???

# 163
  • До морето
Взеха ми и секрет и цитонамазка. Докторът каза, че по ЗК ми се полага в края на 4я месец, даже акушерката каза- ама края на месеца е, вече нямаме лимит и той каза- е бременна жена е , мога ли да не го направя?

Ами и аз в началото не се притесних, знам че е нормално, ама сега като седя седя и почвам да параноясвам, та влязох някой тук да ме успокои  Confused

с.койчева, сега видях, че си ми писала - нямам големи очаквания за Балев и други са ми казвали същото, ама нали е голям специалист- да си мина от реда, да знам, че и там съм ходила Rolling Eyes

# 164
idealno loshata чела съм и  за друго момиче след взимане на секрет е имало зацапване .Но си лежи ако можеш и пий едно нош па и ще мине.За твое успокоение ако искаш звънни на лекарят ти и го попитаи .

Общи условия

Активация на акаунт