" Шоколадова" коса - 3

• 190 673
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
  • София
В момента съм наклепана с: рициново масло, стимуланта на Икаров, зехтин, които нагрях на водна баня, заедно с малко оцет, кисело мляко няколко лъжици и един жълтък Mr. Green Сложих повечко от киселото мляко,за да мога да намажа без проблем цялата коса, тъй като ми е дългичка и в момента.....теча от всякъдеее Laughing  Ще седя час и нещо и измивам,после ще пиша резултата...Утре на дневна светлина да преценя далие изсветляла действително...Но в момента по лицето ми се стичат червено-кафяви струйки и това ме обнадеждава много  Praynig  Може да има значение ,че съм прясно боядисана-снощи...нямам идея.. Rolling Eyes

# 106
за изсветляване с масла има ли значение какви са маслата? аз тепърва ще влизам в отбора на търсещи най-приятния шоколадов цвят - от черен в момента.
@ddicted_to_, въпреки че не е за тази тема, ще се радвам да споделиш как се изсветли преди време.

# 107
  • София
Да споделя.....като отмивах водата беше много кафява, но..в момента резултата е нулев. Sad  Няма промяна, не е избледнял изобщо цвета. Тези дни ще пробвам с ремувър явно...
pisss , преди време ме изсветлиха в салон. Бях напластявала години наред тъмно кафява Кастинг, косата ми си беше черна. Пробвах с ремувъри, но нищо не ми с еполучи,върна ми се цвета и станах шарена.И реших да дам по-добре повече пари,но да стане от веднъж и да не се занимавам повече. Стана супер цвета, доста светло даже и до онзи ден бях светло кестеняво червеникаво,а сега..... Sad Умирам от яяяддддддд. Cry   Как може да е един цвета на каталога, а на косата да е коренно различен. Не с един-два тона да кажеш,ми поне с триииииииииии #2gunfire

# 108
Здравейте, ще ми кажете ли марка боя за коса, която става шоколадово, но студено средно кафяво и да е трайна. Сега косата ми е светло кестенява, боядисана, но измита

# 109
При мен с тази се получава студено средно кафяво, но според мен е индивидуално  Peace 

# 110
Благодаря за отговора!Няколко пъти се мацах с римувър,ефект порижавяване на косата.Отидох си на фризьор и си ми направиха много хубав цвят кафяво  и ми оставиха и от тъмното кичури.Стана доволно.

# 111
Някой боядисвал ли се с кафеви цветове на Вела Колестон ,че съм пристрастна към тази боя и има ли сред нея такъв кафяв цвят който да убива червеното Peace

# 112
Вчера си купих Londa Naturals.Много я хвалят по форумите, пък да видим.Цвета се казва сладка фурма (или нещо подобно, как ги измислят тези цветове не ми е ясно).Довечера ще се мацам да видим какво ще излезе.Но аз искам само подсилване на моя си цвят, дори малко по-тъмничка да стане.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 10:11 от Caroline_Bingley

# 113
Някой боядисвал ли се с кафеви цветове на Вела Колестон ,че съм пристрастна към тази боя и има ли сред нея такъв кафяв цвят който да убива червеното Peace

И аз се интересувам от това, че ми писна да съм рижава. Може би с някой от коректорите?
И дали мога да го покрия със седмица, че не ми се ходи в по-тъмната гама.  Blush

# 114
Вчера си купих Londa Naturals.Много я хвалят по форумите, пък да видим.Цвета се казва сладка фурма (или нещо подобно, как ги измислят тези цветове не ми е ясно).Довечера ще се мацам да видим какво ще излезе.Но аз искам само подсилване на моя си цвят, дори малко по-тъмничка да стане.
  Пиши като я пробваш  Simple Smile

# 115
Момичета, ползвали ли сте мус-а на Палете? Отзиви ?
http://www.henkel.de/de/content_images/Poly_Palette_Mousse_Color … t_1772H_1772W.jpg

# 116
  • Под кленовите дървета
Доста по-тъмен цвят става, отколкото на снимката, да знаеш.

какво стана с Лондата?

# 117
Момичета,някой ползвал ли е 6.7-шоколадово кафяво на Аvon?Как седи?Тъмно ли е,или светло,червенее ли?

# 118
# 119
  • София
Искам цвят като този на първата снимка....Имате ли идея с каква боя мога да го постигна на кестенява основа? В момента ми е по-тъмно кафяв цвета, тъй като нещо не подбрах последния път цвета, но смятам с ремувър да го сваля и искам нещо такова..Идеи? Simple Smile 
http://2012-hairstyles.info/hair-color/brown-hair-color-and-discoloration/

Общи условия

Активация на акаунт