" Шоколадова" коса - 3

• 190 665
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
  • Под кленовите дървета
А от къде я поръчваш?

# 91
Червеният отенък не ме притеснява.И двете ще имат. Просто цветовете много ми харесват.

# 92
Аз за сега съм доволна от тази боя (но не я купувам от БГ) не ми изтощава косата  Peace покрива белите коси и цвета ми харесва  Simple Smile  

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 12:36 от ЧерЕн_ШокоЛад

# 93
  • София
Здравейте! Приемате ли нови попълнения ? Simple Smile Аз в момента съм руса, но ми писна и искам да се направя един определен цвят и  ще помоля за вашето мнение с каква боя и кой номер. Цвета, който искам да постигна е това: http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.cinefish.bg/news_i … PUBMAc&dur=68 Благодаря предварително!

# 94
Здравейте! Приемате ли нови попълнения ? Simple Smile Аз в момента съм руса, но ми писна и искам да се направя един определен цвят и  ще помоля за вашето мнение с каква боя и кой номер. Цвета, който искам да постигна е това: http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.cinefish.bg/news_i … PUBMAc&dur=68 Благодаря предварително!

Здравей,това според мен е нещо средно м/у 5 и 6,но момичето от снимката има и някакви кичури.От всеки каталог на професионална боя можеш да видиш тези номера.

Аз бях също руса и сега се правя с безамонячна боя номер 6,малко по светла е от тази на снимката.Боята е испанска,но мога да ти препоръчам на Вела Колестон(проесионална)Много трайна и хубава боя.Сега мисля да се правя с нея 6/0 или нещо от тази серия. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 95
Garnier color sensation - Пробвах тази боя и се случи нещо много странно - започна леко затопляне на кожата на главата и още не бях приключила с боядисването - дотук добре - но това парене продължи и тъкмо бях засякла 30-те минути и чух как нещо пука по главата ми, помислих, 4е е от найлоновите ръкавици като ги свалях, но не беше си от косата. След около 2 мин. това спря , но кожата на главата ми взе да пари - не можах да до4акам 30 мин. и се измих по-рано.Това става снощи - от тогава досега кожата на главата ми е като 4е ли съм я попарила с вряла вода.Да не говорим , 4е цвета не се получи същия - искам да предупредя всяка жена решила да я ползва - недейте -това е приятелски съвет.Досега не съм полу4авала такова нещо от никоя боя - пробвала съм вси4ките на масовия пазар, дори и професионални - редовно правя маски на косата си, не съм алерги4на към нищо, но такова 4удо не бях виждала.Добре, че поне косата не ми опада - снощи се молех за това докато 4аках поне 20 мин да минат преди да измия този огън от главата си!

# 96
  • София
Момичета, помагайте, защото съм бясна.. #Cussing out С триста зора преди 2 месеца си изсветлих черната коса, стана супер цвят.До вчера се боядисвах с микс от 7 и 8 цвят..цвета ми беше нещо светло кестеняво,червеникаво... Много свеж цвят.Снощи обаче си купих някаква безамонячна боя уж номер 6.77 мисля, няккаъв светъл шоколад..Боядисах се, стоях опредленото време, може би 5мин да съм пресрочила времето и сега съм.......тъмно кафяво, почти чернооооо #Cussing out Кажете какво да правя довечера,за да сваля цвета? С маска с кисело мляко, жълтък и масла ще стане ли нещо или да купувам ремуувър? Направо ще умра...дадох сума пари да я изсветля, изсуши ми се...Язък за похабената ми косица само ooooh! Sad

# 97
@ddicted_to_,пробвай с масла,като ги загряваш.Свалят доста от боята. Peace

# 98
  • София
В смисъл...да сложа масла, после шапка и да нагрявам? Колко време? Благодаря за бързото отзоваване..Довечера ще я мъча...Много ме е ад..Sad  На каталога цвета беше като моя, преди да плесна тая боя....светло доста..А то какво станааа Tired

# 99
Garnier color sensation - Пробвах тази боя и се случи нещо много странно - започна леко затопляне на кожата на главата и още не бях приключила с боядисването - дотук добре - но това парене продължи и тъкмо бях засякла 30-те минути и чух как нещо пука по главата ми, помислих, 4е е от найлоновите ръкавици като ги свалях, но не беше си от косата. След около 2 мин. това спря , но кожата на главата ми взе да пари - не можах да до4акам 30 мин. и се измих по-рано.Това става снощи - от тогава досега кожата на главата ми е като 4е ли съм я попарила с вряла вода.Да не говорим , 4е цвета не се получи същия - искам да предупредя всяка жена решила да я ползва - недейте -това е приятелски съвет.Досега не съм полу4авала такова нещо от никоя боя - пробвала съм вси4ките на масовия пазар, дори и професионални - редовно правя маски на косата си, не съм алерги4на към нищо, но такова 4удо не бях виждала.Добре, че поне косата не ми опада - снощи се молех за това докато 4аках поне 20 мин да минат преди да измия този огън от главата си!

А ти направи ли предварителния тест за алергична реакция?

# 100
В смисъл...да сложа масла, после шапка и да нагрявам? Колко време? Благодаря за бързото отзоваване..Довечера ще я мъча...Много ме е ад..Sad  На каталога цвета беше като моя, преди да плесна тая боя....светло доста..А то какво станааа Tired

Точно. thumbsup
Аз мажа каквито масла имам вкъщи,по цялата дължина на косата,после слагам шапка за баня.Нагрявам със сешоар около 2-3 мин. След това увивам с кърпа и стоя така поне 1 час. Peace

# 101
  • София
Да. Аз също го знам този вариант и май ще се пробвам довечера. Тъкмо имам нужда и да ми се подхрани косичката.Но дали ще свали достатъчно се питам или да взимам ремувър направо.Това ми е чуденката.. newsm78  Първо ще пробвам това и ако не свали достатъчно, ще взема ремувър. Благодаря ти много Hug

# 102
Пробвай така и ако не стане тогава вземи ремувър
А може и 2-те неща да направиш.  Peace

Ще стискам палци да стане. Wink

# 103
  • София
Благодаря....  bouquet С ремувъра е стане,ако не с маслата..Не е напластена боята толкова и мисля,че ще падне лесно..Само да не стана петниста от него ме притеснява. Това ще мие за урок.Вече само изпитани бои и цветове ще взимам #Cussing out

# 104
Какви масла???
Искам да си изсветля косата, моята е кестенява. Беше ми израснала и се мацнах с няква боя и станах като мангалка...светла в корените и тъмна по дължината. Искам да я изсветля но не знам с какво. И мен ме е страх от ремувъра да не стана като петниста хиена....

Общи условия

Активация на акаунт