Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните цветове за боядисване на коса в момента?
Как да изравня цвета на косата след боядисване?
Как мога да постигна цвят като на Евa Лонгория?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните цветове за боядисване на коса в момента?
Проучване разкрива предпочитанията на участниците към кестеняви, шоколадови, тъмно руси, пепеляво руси и светло кестеняви нюанси. Освен това се обсъждат опити с бои като ECHO CAFÉ 6.8, ECHO 6.0, ECHO 6.1, L'Oréal Casting Creme Gloss 513 Ice Truffle, Palette Color Gloss 514, Garnier Color Sensation 6 и 6.35 , Palette Deluxe 655, Keune 7.19, Keune 6.23, L'Oréal Casting Creme Gloss 535, Palette 7.0, Palette 7.1 и Palette 8.12 и др
-
Как да изравня цвета на косата след боядисване?
-
Как мога да постигна цвят като на Евa Лонгория?
-
Как да избегнете червеникав оттенък при боядисване на косата?
-
Какви са разликите между боите за коса ECHO 6.8 кафе и 7.89 шоколад?
покрива белите коси и цвета ми харесва
С триста зора преди 2 месеца си изсветлих черната коса, стана супер цвят.До вчера се боядисвах с микс от 7 и 8 цвят..цвета ми беше нещо светло кестеняво,червеникаво... Много свеж цвят.Снощи обаче си купих някаква безамонячна боя уж номер 6.77 мисля, няккаъв светъл шоколад..Боядисах се, стоях опредленото време, може би 5мин да съм пресрочила времето и сега съм.......тъмно кафяво, почти чернооооо
Първо ще пробвам това и ако не свали достатъчно, ще взема ремувър. Благодаря ти много
С ремувъра е стане,ако не с маслата..Не е напластена боята толкова и мисля,че ще падне лесно..Само да не стана петниста от него ме притеснява. Това ще мие за урок.Вече само изпитани бои и цветове ще взимам