" Шоколадова" коса - 3

• 190 642
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
Колебая се за боята за коса ECHO - харесах цветовете 6.8 кафе  И 7.89 шоколад,странното е,че на каталога изглеждат почти еднакви,може би съвсем лек червеникав оттенък има шоколада,а реално имат 1 тон разлика на основата (едното е 7 а другото 6 все пак  newsm78 ) ако някой има лични наблюдения моля да сподели  Praynig  Praynig  Praynig

сега се направих с 7,89 - като за 7-ца е доста тъмна и има топъл меден оттенък, на мен ми хареса. с кафето се правих миналия месец и стоеше също добре, почти нямаше червено. а иначе боята е супер - много щадяща и косата става много мека и лъскава.

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 14:43 от E.L.

# 76
а основата ти по-скоро тъмна или светла е?Би ли казала,че все пак 6.8 кафето е по-тъмно от 7.89 Шоколад? Меден оттенък значи рижавеещ,нали,че на мен нещо не ми отива особено с такъв  newsm78

# 77
основата ми е светла. бих казала че са горе -долу еднакво тъмни, шоколада е рижавеещ наистина, но е много тъмен. нещо такова се получи

и двата определено са топли цветове и има леееко червено, но на кафето е по-слабо изразено.

# 78
  bouquet Мерси много за поясненията,ще пробвам първо с кафето и ако искам да засиля по-червеникавото после ще мина на Шоколад  Peace

# 79
Успех ти пожелавам и после ако имаш възможност качи снимка.Аз в момента съм с 6.0,защото бях червенокоса,стана малко по тъмно,но вече се поизми.Стремя се към нещо средно на 6.1 и 7.1,защото такъв е и естествения ми цвят.И не искам да избива червеното.С какъв коректор да убия оранжевия оттенък който избива,казаха ми в склада за боите,че оранжево се матира с син коректор(малко),но не посмях да сложа към 6.0.

Благодаря! Hug
Днес си я взех боята-Колестон 7/75,тия дни ще се боядисам и ще постна снимка след това. Peace
Дано се получи. Praynig

P.S. И аз знам,че оранжев оттенък със син коректор се премахва. Rolling Eyes

# 80
Благодаря ти Сасси.....тези дни ще се боядисам и аз за втори път е ще сложа много малко коректор син,около 1 см.....после ще споделя какво е станало.............

# 81
  • Варна
Привет,момичета. Бих искала да знам според вас какъв се води този цвят и с коя боя може да се постигне?

Мноооого ми хареса!  Heart Eyes

# 82
здравейте и от мен Simple Smile може ли да поясните какъв е този коректор и как точно се използва? Винаги ми се получава рижав отенък като се боядисам и направо съм се побъркала вече  #Cussing out

# 83
Здравей,sims_s!!!!Този коректор го има към всеки каталог на професионалните бои!!!!Трябва да попиташ консултанта...Те са няколко вида коректори,които се добавят към боите,пр.червен,син,зелен,жълт,оранжев........Аз все още не съм добавяла син коректор към Номер 6, с което се боядисвам.Другия месец ще опитам и ще кажа резултата!!!!:)

# 84
Здравей,sims_s!!!!Този коректор го има към всеки каталог на професионалните бои!!!!Трябва да попиташ консултанта...Те са няколко вида коректори,които се добавят към боите,пр.червен,син,зелен,жълт,оранжев........Аз все още не съм добавяла син коректор към Номер 6, с което се боядисвам.Другия месец ще опитам и ще кажа резултата!!!!:)
Мерси за поясненията Simple Smile Въпреки, че отдавна се боядисвам, за пръв път чувам за такъв коректор Rolling Eyes Ще го пробвам. Дано да има положителен резултат...

# 85
Моя съвет е все пак да се консултираш с фризьор дали това е правилно,и по колко коректор се слага(някаде около 1см),за да не стане някой фал.Аз не съм го правила това,но ще опитам.

# 86
Да, ще се консултирам непременно. Иначе може и да ме е срам да излезна от нас, ако много посинея...

# 87
Аз искам нещо такова

# 88
Момичета, някой да е ползвал тази?От много време я гледам. Ползвала съм и преди тази марка и съм много доволна, щадящи са.Блъсък и цвят-прекрасни!Малко бързо се отмиват, ама аз я ползвах като бях руса и това може би има значение. Колебая се между двата цвята:

Този:Кестен

Uploaded with ImageShack.us

И този:

Uploaded with ImageShack.us

# 89
"кестен" винаги е с червен оттенък.

Общи условия

Активация на акаунт