" Шоколадова" коса - 3

• 191 239
  • 776
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте момичета
Кога да се боядисам -преди морето ми се ще, ама дали да не е поне седмица по-рано
Как стои въпроса с трайността на боята,слънцето и морската вода?
п.с с кестенява коса съм и такава ще се боядисвам...

# 211
  • София
При мен пада скорострелно от слънцето и морската вода. Аз няколко пъти правя грешката да се боядисам седмица преди морето и после....като се връщам съм пак за боя,а и за сериозно подхранване на косицата ми, изсушена от слънцето и боята допълнително... Tired  Аз лично не ти го препоръчвам...Но ако имаш спешна нужда....то и аз не бих издържала в такъв случай до след морето. Simple Smile

# 212
Здравейте момичета
Кога да се боядисам -преди морето ми се ще, ама дали да не е поне седмица по-рано
Как стои въпроса с трайността на боята,слънцето и морската вода?
п.с с кестенява коса съм и такава ще се боядисвам...

Ако не ти е спешно, по-добре не я боядисвай. Аз редовно правя тази грешка и после ужасно съжалявам. От слънцето и морската вода определено пада и се изтощава, още повече, че  на морето,  се налага да я миеш след всеки плаж , което допълнително сваля боята и изтощава.

# 213
  • София
Ами...боята ми е поизсветляла и ми се щеше да я подсиля...пък и корените ми израснаха около 2см вече и там си е кестенява...а нали се опитах да се правя по светла та сега косата ми е поизсветляло шоколадово като цвят с лек червеникъв оттенък Crazy
Аз на море ще ходя чак от 15,07...та освен сега да взема да се боядисам и да си изравня цвета като естествения...
как мислите  Hug

# 214
аз ако съм ще си оправя косата и няма да ходя с израстнали корени, кестенявия цвят не пада така лесно, от слънцето придобива още по-приятен отенък, като се върнеш я боядисай пак

# 215
  • София
благодаря ви много

# 216
  • София
Винаги се боядисвам, когато косата ми е за боядисване и никога не съм  съобразявала това с ходенето на плаж. От години ползвам слънцезащитното масло за коса на Фюртерер, което освен че предпазва от вредните УВ лъчи и изсушаване на косата, но и много добре я подхранва.
1 флакон ми стига за 2 год.

ПП
До преди 5-6 год. Този продукт имаше много хубав аромат / много ми харесваше/, докато новия/подобрен/ продукт не се отличава с особен аромат.

# 217
Добро утро,момичета!Искам да ви помоля за мнение и съвет....Преди няколко години спрях да се боядисвам и в момента съм с естествения си цвят-тъмно кестеняв.Започна обаче да ми омръзва така и ми се да се направя хубаво шоколадово,пък било то и леко червенеещо.Изчетох доста ваши коментари и останах с впечатлението,че шоколадовото кафяво винаги има червен отенък.Колебая се между Кастин,Палете Делукс и безамонячната на Палете.Като на Палете боите са: http://www.palette.bg/nashite-produkti/color-gloss/color-gloss/n … herveni-terakota/ и http://www.palette.bg/nashite-produkti/deluxe/deluxe/njuansi-pal … okoladovo-kafjav/ .Набелязах ги след като Мария Динева малко по-назад в темата е постнала снимка на косата си и пише,че е постигнала цвета с тях.Ето и снимката: http://imageshack.us/photo/my-images/401/dsc02875n.jpg/ .Страшно много ми хареса цвета,но не знам на моята тъмна коса дали ще стане.Вие как мислите?Дори предпочитам да се боядисам с безамонячна боя,но не знам дали не са прекалено слаби и дали ще хванат.Иначе нямам бяла коса.Според вас на коя от двете марки и на коя боя по-точно да се спра?Много ме е страх да не стане черно,защото ми се е случвало преди.Търсения ефект е лъскава,жива и шоколадова коса. Simple Smile

# 218
Според мене се спри на безамонячна боя ,защото дори и да стане малко по тамно на второто измиване вече ще е цвета които искаш, а и коата ти ще баде доста по ласкава. Аз също бих ти препоръчала да разгледаш боите на BESS амонячна боя хваща хубаво не стават тамни кафявите тонове и струва около 10 лв., или другият вариант на LOREAL REFERENCE. ако искаш да няма червен отенак си вземи златисто кестенява обикновено го водят 4.3 като номер на повечето бои става хубаво кафяво- шоколадово но без червен отенак, аз така си реших проблема с червения отенак

# 219
Някоя от вас боядисвала ли се е с GARNIER COLOR SENSATION номер 6.35? Какъв е цвета? Моята окса в момента е тъмнокестенява. Дали, ако се боядисам с този номер ще ми стане прекалено светла или няма такава опасност? Simple Smile))))
На по-тъмен цвят (като моята, боядисана) какъв номер да взема, за да стане по-светла с няколко тона?
Предпочитам тази боя, тъй като напоследък все с нея се боядисвам и много ми харесва като боя. Последно се боядисах с две от нея - номер 4 и 3, но стана доста тъмна, а не искам да е такава.

# 220
Някоя от вас боядисвала ли се е с GARNIER COLOR SENSATION номер 6.35? Какъв е цвета? Моята окса в момента е тъмнокестенява. Дали, ако се боядисам с този номер ще ми стане прекалено светла или няма такава опасност? Simple Smile))))
На по-тъмен цвят (като моята, боядисана) какъв номер да взема, за да стане по-светла с няколко тона?
Предпочитам тази боя, тъй като напоследък все с нея се боядисвам и много ми харесва като боя. Последно се боядисах с две от нея - номер 4 и 3, но стана доста тъмна, а не искам да е такава.

Аз се боядисвах с комбинация 6 и 6.35 - по принцип втория цвят се води нещо като златисто-махагоново светло кестеняво - червенее си и бих казала,че цвета става като на опаковката -ако си по-тъмна в момента има вероятност корена ти да стане по-светъл,а останалата коса да остане по-тъмна  Peace

# 221
Някой може ли да ми даде съвет , какво да използвам за да убия червените отенъци от косата си , че не искам да се боядисвам повече ,а почти постигнах естествения си цвят с деколора , но имам червени отенъци , който много ме дразнят..

# 222
  • София
С нещо пепеливо-кестеняво можеш да неутрализираш червеното. Можеш да пробваш и с някакъв матииращ балсам да го тушираш.

# 223
Няма да я боядисвам вече , мм ще видя да потърся такъв матиращ балсам

# 224
  • Бургас
Здравейте, шоколадки. Hug
Може ли за мнение, какъв е този цвят според вас? 6-ица или 5-ица или 4-ка? newsm78 Пепелив или златист оттенък има? Много ми харесва, но се затруднявам в търсенето му.
Някой дали е срещал по каталозите подобен цвят?

Общи условия

Активация на акаунт