" Шоколадова" коса - 3

• 191 238
  • 776
  •   1
Отговори
# 225
  • София
kloie
Покажи снимката на някой Коафьор - той може да ти забърка цвят - който нанесен върху твоята коса да изглежда като цвета от снимката
Дори и да откриеш боя с подобен цвят едва ли на твоята коса ще се получи същия цвят и тон

# 226
Според мене се спри на безамонячна боя ,защото дори и да стане малко по тамно на второто измиване вече ще е цвета които искаш, а и коата ти ще баде доста по ласкава. Аз също бих ти препоръчала да разгледаш боите на BESS амонячна боя хваща хубаво не стават тамни кафявите тонове и струва около 10 лв., или другият вариант на LOREAL REFERENCE. ако искаш да няма червен отенак си вземи златисто кестенява обикновено го водят 4.3 като номер на повечето бои става хубаво кафяво- шоколадово но без червен отенак, аз така си реших проблема с червения отенак

Благодаря за съветите!Аз също предпочитам безамонячна боя,както вече писах,но приятелките ми казват,че няма да хване на моята коса,понеже е доста тъмна.По принцип ми се иска да има червен отенък.Не знам защо,но напоследък много ми харесва.А някой да има отзиви за 4.15 на Garnier color sensation?Дали става много тъмен?На кутийката много ми допада.Бихте ли ми казали и с горещия шоколад на Кастинг какъв цвят точно се получава?

П.П.Според вас как се води този цвят и с коя боя може да се постигне:  http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/538658_1700767631 … _1598949815_n.jpg

# 227
Не случайно не можете да си направите косите като на снимките, които слагате. Косите на тези знаменитости са минали през коафьори, там става игра на цветове и % окислители с професионални бои. Успех в начинанието  Peace

# 228
  • Бургас
Аз имах предвид единствено и само да определите според вас като кой номер цвят отговаря.
Всеки сам преценява за себе си, защо предпочита да се боядисва в домашна обстановка.  Peace
 А иначе, не коафьор, а колорист ми трябва, но все не попадам на подходящи за съжаление. Sad

# 229
Според мен е 5 -ца но с какъв отенак е трудно да определя, а може и да се води някакъв шоколод или нещо подобно

# 230
  • In The Middle Of Nowhere
Мисля, че в някои бои като име се води мока. Определено е матов цвят, вероятно има и пепеливо. И аз мисля, че е от 5 нагоре.

# 231
Здравейте, момичета. Надявам се да можете да ме посъветвате. В момента съм руса. Последно се боядисвах с couleur papillon, цвят 8.1. В момента цвета ми е подобен на този http://www.google.bg/imgres?q=ash+blonde&um=1&hl=bg& … 29,r:15,s:0,i:115 . Иска ми се вече да съм брюнетка, а цвета, който искам да постигна е нещо такова http://www.google.bg/imgres?q=angelina+jolie&num=10&um=1 … 29,r:10,s:0,i:176 . Бихте ли ми препоръчали боя, с която да го постигна? Ориентирала съм се към Palette Casting или Wellaton.

# 232
*Smurfette*,
и аз искам такъв цвят!
никакви червени оттенъци.ама още не съм успяла да си намеря "моя" цвят...

# 233
Ами продължаваме с търсенето  Wink Аз по-скоро се интересувам от марка боя, която е хубава и да намацам върху русото Grinning Цвета и да е малко по-тъмен или светъл ще го преживея

# 234
  • Варна
Привет,момичета! Спешно се нуждая от помощ. Според вас този цвят какъв е?

# 235
Това определено не е шоколадов цвят  Simple Smile На мене ми прилича на карамелено или някаква смесица между светло кестеняво и русо   Shocked

# 236
това е натурално средно русо

# 237
Аз експериментирах пак. И понеже нямах голям избор в най-близкия магазин, се спрях на тъмен шоколад на "Арома".
Ами да споделя, че ми се получи много добър цвят. И косата ми е мека...Доволна съм.

# 238
Aroma color Style (синя кутия) вече не мога да я намеря, косата ми ставаше Уникална с нея!!!!

# 239
darenceto,
Ето с тази се боядисах последно.

http://www.aroma.bg/catalog/grizha-za-kosata/boyadisvane/

Ако търсиш тази, има я в "Кауфланд".

Общи условия

Активация на акаунт