" Шоколадова" коса - 3

• 191 231
  • 776
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Споделете ако сте я ползвали дали сте останали доволни от към трайност. Hug

Аз от трайността й винаги съм била доволна, но за мене е силна боя и след няколко употреби косата ми се пресушаваше.

Благодаря  за отговора bouquet

# 256
[Не е светъл, а и аз ползвам най-слабия оксидант. Със шестица ми става много тъмна, но зависи кой какво иска.  Simple Smile
Извинявам се ако съм досадна - Крем - оксидант SensiDo 3% - това ли е най-слабия оксидант?
По една пълна опаковка боя и оксидант ли се смесва за 1 боядисване? Питам за средно дълга коса - до раменете.

# 257
Всъщност за 6% говорех, забравих че има и по-слаби оксиданти.  Peace Само че вземам този, който е към боята.
http://hair2007.bg/product_info.php?cPath=24_36&products_id=1179

# 258
Момичета някоя от вас да е ползвала този номер на Кастинга?Води се Кафе еспресо цветът. Чудя се дали да не е сложа нея при следващото си боядисване newsm78

Uploaded with ImageShack.us

# 259
ами по принцип е възможно да ти остави червеникъв отенък...иначе цвета не е лош.Не съм го ползвала виждала съм го на друга мадама Simple Smile))
А пък моя въпрос е някой ползвал ли е casting creme glosse iced mocha 613?и ако някой я е ползвал ако може да ми прати снимка да видя:) понеже искам от тук нататък да съм с този цвят Simple Smile

# 260
Миналия вторник се боядисах с Casting Creme Gloss 613 Iced Mocha   Flutter Основата ми беше тъмно кестенява  Peace  Ще се опитам да снимам цвета, че не съм много по описанията   Laughing   

# 261
и все пак доволна ли си от резултата? Simple Smile) ще се радвам ако успееш да ми покажеш снимка понеже аз съм с цвят средно кестеняв и чакам да ми падне боята или мисля да я смъкна по някакъв начин  newsm78 tooth

# 262
Да  Peace  доволна съм от боята - щадяща е  Peace  Затова се боядисах с нея въпреки, че не покрива бели коси  #Silly  ето резултата  Simple Smile  Така изглежда косата ми на слънце  Peace 

# 263
еее супер  Wink Simple Smile мерси мн Simple Smile е то щом на тъмна основа става така значи аз на моята като и смъкна 1-2 тона ще стане каквото искам Simple Smile  smile3508

# 264
това е цвета на слънце

# 265
здравейте, аз накрая постигнах това, което исках, за около месец косата ми от черна е светло кафява, като на места все още има петна, но не се забелязват и от дефект, по-скоро са като ефект...Simple Smile
баща ми ми донесе от Германия 2 бой за коса - Лореал номер 6, от която не бях изобщо доволна, нямаше никаква разлика и schwarzkopf diadem, която сложих на следващия ден, номера беше 7 и нещо, е стана страхотен цвят, който след всяко миене се различава малко, но става все по-хубав...Simple Smile
за съжаление не намирам точно тази боя в България, ако някой знае къде се продава, моля да ми пише....Simple Smile)

# 266
# 267
супер цвят!А как косата ти стана светло кестеняво от черна Simple Smile само тази боя ли ползва за да постигнеш цвета (без обезцветяване)?

# 268
супер цвят!А как косата ти стана светло кестеняво от черна Simple Smile само тази боя ли ползва за да постигнеш цвета (без обезцветяване)?
ами не, мазах я с доста неща - 4 пъти с ремувър, 2 бани с блондор и 2 пъти с обезцветител Саяс, от който съм най-доволна между другото, косата ми издържа, не е супер здрава, но изглежда добре...Simple Smile
ето снимки, преди и след...Simple Smile

http://prikachi.com/images/871/5153871B.jpg

http://prikachi.com/images/855/5153855h.jpg

# 269

Общи условия

Активация на акаунт