" Шоколадова" коса - 3

• 191 241
  • 776
  •   1
Отговори
# 270
благодаря и на мен ми харесва....Simple Smile)))

# 271
браво aneliq87! Simple Smile мн добре е станало и  е много хубава косата ти,като се има впредвид колко неща си използвала:) мойта от един блондор и стана....не е за разправяне Simple Smile
Днес ми казаха как мога с блондор и балсам да изсветля косата си без да я увредя и да смъкна 3-4 тона Simple Smile някой пробвал ли го е или чувал ли го е ?понеже аз съм вече скиптично настроена към блондора  Naughty newsm78

# 272
браво aneliq87! Simple Smile мн добре е станало и  е много хубава косата ти,като се има впредвид колко неща си използвала:) мойта от един блондор и стана....не е за разправяне Simple Smile
Днес ми казаха как мога с блондор и балсам да изсветля косата си без да я увредя и да смъкна 3-4 тона Simple Smile някой пробвал ли го е или чувал ли го е ?понеже аз съм вече скиптично настроена към блондора  Naughty newsm78
аз го правих, но с блондор и шампоан - 2 пъти, по 20-30 мин, все едно си миеш косата, но нямаше голям ефект при мен...правих и едно друго: един блистер витамин Ц и малко бебешки шампоан, маже  се на суха коса и се стой 2-3 часа, това като чели ми свали повече боя...Simple Smile

# 273
на мен маските с масла ми свалят много бързо боята  Peace

# 274
aneliq87 наистина много хубав цвят и ти отива много, поздравления. А сега с какво се боядисваш, за да го поддържаш.

# 275
Това с витамин С и бебешкия шампоан също го чух Simple Smile ама косата ми е средно кестенява може би на мен ще подейства повече  newsm78 а косата ти стана ли суха след някоя от 2те процедури? Simple Smile

# 276
определено ми се поизсуши, особено горния пласт, даже като е мокра леко се разтегля, като ластик..., но нищо фрапиращо....Simple Smile))

man4e1981 след тази боя на Шварцкопф, дето съм показала, не съм се боядисвала и сега съм пред голяма чуденка каква да взема, защото тази за съжаление не я намирам тук, а баща ми си идва след 2 месеца...нз ще пробвам с някоя друга, защото не ми се чака, ще пиша какъв е резултата като се боядисам...Simple Smile))

# 277
И аз съм изсветлена и се правих с макадамия цвят 8.1, но ми се иска да е по скоро русо бежово отколкото да жълтее. Та ще търся и аз сигурно нещо друго като цвят. То при мен не става и русо де, по скоро е светло кестеняво  Rolling Eyes

# 278
пробвай с ледена мока на casting 613 Simple Smile предполагам че ще ти хареса или ледено бежово 713
хем и косата няма да ти се изтощи Simple Smile)) мисля и аз да пробвам с тези цветове какво е кажете? Simple Smile)

# 279
аз май се насочвам към Велатон Мус, нз защо, но бойте на Лореал не ми харесват в последно време, имат мн хубави цветове, но не ми се получават, преди Шварцкопфа слагах Лореал и нямаше разлика, не личеше че съм се боядисвала, а и са скъпи...ще пробвам тази, докато бях с черна коса се мазах един път с нея, много ми хареса тогава, само нз по-светлите цветове колко време ще издържат...Simple Smile

# 280
На мен пък кастинга не ми върши работа, защото имам бели коси и няма да покрие, иначе като цвят 713 много ми допада.

# 281
аз ще пробвам с кастинг пък знаеш ли.... Simple Smile) от коса до коса има разлика  smile3503 ето примерно една приятелка ми каза да не си взимам syoss защото мн бързо падала всеки месец трябвало да се боядисва,а на мойта коса седи вече 2ри месец и се чудя как да го махна  #Crazy  Joy

# 282
Боядисвам се вече 2 поредни пъти с Palette Deluxe, номерът е 750, шокалодово кафяв цвят се води. Пише, че боята съдържа и седем подхранващи масла. Доволна съм и от интензивността на цвета и от времето, което издържа. Simple Smile Преди се боядисвах с Лореали и други по-скъпи, но качеството е никакво за мен, може би се дължи на факта, че ги правят за Източна Европа Confused

# 283
Аз най-накрая с изрязване и боядисване с Баслера, стигнах до този цвят http://prikachi.com/images.php?images/842/5167842j.jpg , който е вече почти същия като естествения ми и съм много щастлива! С черното приключих завинаги! Peace

# 284
И аз съм така Simple Smile рязах,струвах,обезцветявах  newsm47 но твоя цвят е станал мн хубав  браво!! newsm10 искам да попитам този цвят някой може ли да ми каже точно марка боя и номер с която да го получа със сигурност   newsm12 newsm17 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт