" Шоколадова" коса - 3

• 191 209
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
kopche,страхотен цвят се е получил Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря! Hug
Макар че, реално това си е цвят кестен, ама сега какви ли не нови наименования им измислят, та, човек да си изкълчи езика, докато го каже.  Crazy
Снимките не мога да ги отворя в голям размер, но така като гледам цвета е по-скоро лешник от колкото кестен-Кестена е тъмно кафяво с щипка червен оттенък. А твоето е доста светло. Много ми харесва цвета. Върху какъв цвят сложи тази боя?

# 406
  • София
kopche,страхотен цвят се е получил Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря! Hug
Макар че, реално това си е цвят кестен, ама сега какви ли не нови наименования им измислят, та, човек да си изкълчи езика, докато го каже.  Crazy
Снимките не мога да ги отворя в голям размер, но така като гледам цвета е по-скоро лешник от колкото кестен-Кестена е тъмно кафяво с щипка червен оттенък. А твоето е доста светло. Много ми харесва цвета. Върху какъв цвят сложи тази боя?
http://image76.webshots.com/76/3/40/14/2077340140038741572MzmTrt_fs.jpg
http://image52.webshots.com/552/2/85/82/2915285820038741572LuPCiQ_fs.jpg
Taка?
Ами върху предишното светло кафяво на Рубела. Аз редувам Арома, Рубела, Арома... Laughing
Но снимките станаха нереално светли просто Thinking. Снимала съм срещу слънцето рано сутринта, след боядисването, на все още не изправена коса. Рошава, както се вижда. Mr. Green

# 407
  • В центъра на Вселената...
Днес съм си взела на Арома фрости фрапучно се води. Безамонячна мус-боя

Дано се получи хубаво ледено кафяво! На това се надявам! А после ще кажа, как е! Hug

Така изглежда след боята, като снимките са на ярка светлина и обективно цвета е по-тъмен, отколкото изглежда тук на снимките. Wink
Само че, или аз не нанасям, както трябва тази мус боя, или не изчаквам 30мин, щото все бързам и все имам излизане Crazy, но пак имам същите 2 бели косъма, които пак се виждат, както и преди боядисването #Cussing out. Къде бъркам?
Вие колко време изчаквате с боята, преди да я изплакнете? Thinking

Тази боя изобщо не ми хвана. Не съм доволна. Стоях повече от 30 мин.  newsm78

# 408
  • София
Ясно! Значи проблема не е в "моята капела"!  Sunglasses
Поне да не се опитвам повече с тази мус боя. Wink

# 409
Леле,kopche,страхотен  цвят ти е косата!Аз ако знаеш как се мъча да докарам точно този тон,но не става.На моята червена основа без обезцветяване няма шанс.Но пък и не искам такава агресия Confused Супер коса имаш,не ти трябва по-тъмен цвят Hug
Само да кажа че  снимките  се отварят като се копира адреса и се постави в адресната лента горе Peace Мнооого як цвят и какъв блясък само Flutter

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 15:48 от bubka:)

# 410
Да похваля първата безамонячна боя,която покри перфектно и равно огромен процент бели косми-Фарком Меа Натура,гръцка.Досега съм пробвала всички безамонячни на пазара,бялото ставаше сивкаво и се измиваше веднага.
При това много лесно се нанася,няма нужда друг да ме боядисва;не цапа;има си шампоан и балсам в ампула.Визуално никаква разлика с амонячните бои.
Трябваше обаче да си взема среднокестенявото(4).А аз,като мислех,че пак нищо няма да се получи,взех тъмнокестеняво 3,което си е черно без синкави отенъци.И шоколадовото,което бях постигнала с Гарние,изчезна.Моя грешка.Не вярвах,че ще има резултат и не го обмислих.Дори и вносителите на боята ме предупредиха,че  боята е за малък процент бяло,но продавачката ме убеди в обратното и е била права.

# 411
pomognete da si namerq cvqt shokolad Simple Smile nqma zna4enie dali e amonq4na ili bezamonq4na Simple Smile no naistina da se polu4i shokolad a ne 4erno Simple Smile ili pone kato se izmie da stane kakvoto trqbva Grinning primerno http://skandalno.net/wp-content/uploads/2012/01/galena_0.jpg :}

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 17:09 от elekta

# 412
Ох, аз след като цял месец се точа на новия мус на Гарние дето бях показвала преди няколко страници, вчера се засилих да си го купя най-накрая и за късмет естесвено беше изчерпан из всички квартални дрогерии. Та си взех Mousse sublime530, понеже държах да е пяна този път. Само че не е като този, на кутийката е друга мацка и пише new. Прочетох, ама късно, доста лоши отзиви, надявам се да е с подобрена формула  Confused Днес ще се мацна - пък да видим  Praynig

# 413
  E.L. може ли да споделиш отзиви за боята.

Аз последните 2-3 пъти се боядисах с Сramer color http://www.google.bg/imgres?q=cramer+color+6.34&um=1&hl= … p;tx=95&ty=38 , но фризьорката ме нахока, че била много агресивна , пък и аз не мога да кажа, че съм впечатлена кооой знае колко, пада сравнително бързо, не е кой знае колко покривна...
Сега се чудя, за Loreal sublime mousse или preference , но тъй като не веднъж ми се е случвало да взема 4-ка на някои бои и да стана черна, се чудя сега  за 5-ца

# 414
Бива, но не е нещо "уау" - средно качество. Цвета - аз не си представях точно така златисто кафяво, по-скоро ми рижавее. Ама не знам, не съм се правила с друга боя такъв номер че да преценя. Наситен е цвета, средно тъмен - точно като за 5-ца, но много рижавее както казах. На мен ми стои добре, но който не иска червени оттенъци - да не пробва. Боята - нищо особено, сякаш малко изсушава косата и не е лъскава като след боядисване. За тези пари очаквах повече, честно. Ще видя колко бързо ще се измие, но на мен сякаш не ми падат бързо боите, щом и Гарнието ме изкарва 4-5 седмици.
Това което най-ми допадна и заради което исках мус боя е че спокойно ми покри цялата коса, иначе ми трябват 2 бои за да намажа и краищата обилно.

# 415
Здравейте, някой ползвал ли е вече муса на Гарниер, по - специално ме интересува 6тицата?
До скоро не исках да се боядисвам отново, но като видях естествения си цвят /бях го забравила Laughing/ що за убито кестеняво е реших отново да се боядисам. Искам да се  в светло кестеняво с някоя от предлаганите мус бои и ми трябва вашата помощ.
elekta, прекрасен цвят Heart Eyes

# 416
Привет! Приемате ли нови "шоколади" тук?  Hug

Вчера се боядисах с Макдамия 5.3 ( светло кафяво златно), стана малко по-тъмно от очакваното, но много ми харесва. Косата ми изобщо не е пресушена, а и боята имаше приятен аромат.  Heart Eyes

Слагам снимка: 
Скрит текст:

# 417
Здравейте, някой ползвал ли е вече муса на Гарниер, по - специално ме интересува 6тицата?

Rolling Eyes ще покажеш ли как изглежда тази боя  newsm78

# 418
Lauii, много ти е хубав косата. И цвета е страхотен.
Може ли да ми кажеш от къде си я купи? За цялата на дължина на косата ти стигна ли една опаковка?

# 419
Alleisha,

Благодаря  Hug
Поръчах си боята от тук http://zlatnaribka.com/dvojina-boq-macadamia-natural-oil-100-ml-498-3896.html

Боята е за две боядисвания, аз с половината успях да си намажа цялата коса, защото исках да си сменя изцяло цвета. Добавих и малко от маслото http://zlatnaribka.com/olio-macadamia-healing-oil-treatment-10-m … html#.UIZa8W83soo

Общи условия

Активация на акаунт