" Шоколадова" коса - 3

• 191 211
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
elekta сега погледнах наистина страхотен цвят си постигнала.. А косата ти преди това каква беше.. Аз съм изключително разочарована от Garnier.. Косата ми стана суха, хвърчаща, въпреки маската и кристалите.. На всичкото отгоре цвета стана много тъмен Sad Дано да се окаже и нетрайна, че да се измие по-бързо Simple Smile
Другия път ще пробвам с Арома, дано имам напредък Simple Smile

# 391
Хм,аз пък нямам проблем след боядисването с Гарние Thinking Имах огромен и продължителен проблем след боядисването с Лореал Преферанс ooooh!

# 392
  • Варна
Аз пък разбрах, че моята коса боя не хваща.... В смисъл, в корените ми излиза моят си цвят.

# 393
  • Стара Загора
Аз пък разбрах, че моята коса боя не хваща.... В смисъл, в корените ми излиза моят си цвят.
Не разбрах  newsm78 Ами нали расте косата -естествено, че ще излиза твоята си коса с твоя си цвят  Rolling Eyes

# 394
elekta сега погледнах наистина страхотен цвят си постигнала.. А косата ти преди това каква беше.. Аз съм изключително разочарована от Garnier.. Косата ми стана суха, хвърчаща, въпреки маската и кристалите.. На всичкото отгоре цвета стана много тъмен Sad Дано да се окаже и нетрайна, че да се измие по-бързо Simple Smile
Другия път ще пробвам с Арома, дано имам напредък Simple Smile

Споко, Гарниера е много бързо падаща боя.Color Naturals де Simple Smile Пълен боклук,пада за маск 2 седмици  Grinning

# 395
nechovechka по принцип то моето беше ужас!бях с черна къна 8 години.писна ми на шапката и отидох в най близкия магазин взех си блондор,намацах се (нямах идея дали ще се махне къната)-махна се!т.е. цветът ми беше русо в корените и рижаво-червено надолу...ужас   ooooh! боядисах се с гарниер 1вите 3 месеца (4.0 5.0 6.0)ама падаше ужасно много боята и една приятелка ме светна да си взема 1ж силна боя Арома и да не се занимавам само поддръжка на цвета Naughty че така де вече месец не ми се е показал един кичур,но естествено косата задължително с маски иначе няма как  Mr. Green даже и на джоба ми му дойде добре арома-2.20 лв бадемово масло-2 лв хининов шампоан-2 лв това ми е достатъчно Simple Smile) надявам се да съм била полезна

# 396
elekta била си точно като мен, само че аз не го направих сама обезцветяването,а се 'доверих' на една особено 'компетентна' фризьорка и направо си е*бах с извинение майката на косата. След това посетих още 2-3 специалиста и се отказах от услугите им .. Сега сама съм се заела и ще видим какво ще направя.. АРОМА КОЛОР ли ползваш ти? Златен кестен беше нали Simple Smile

# 397
  • София
Днес съм си взела на Арома фрости фрапучно се води. Безамонячна мус-боя
Дано се получи хубаво ледено кафяво! На това се надявам! А после ще кажа, как е! Hug

# 398
kopche и снимкиии, и снимкии   Heart Eyes

# 399
Споко, Гарниера е много бързо падаща боя.Color Naturals де Simple Smile Пълен боклук,пада за маск 2 седмици  Grinning
Добре че не си я взех.Много се чудех между  нея и color sensation...Поне ще зная хич да не я гледам Crossing Arms

# 400
  • Paris

Аз за пореден път искам да похваля Колестон Перфект. Много хубави цветове, богат избор и голяма трайност. От 2-3 месеца се правя със 7/1, мия си косата през ден, напоследък и всеки ден, стоя на слънце, къпя се в морето и пак не мърда.

Скрит текст:

А как се справя с белите коси?

# 401
  • Под кленовите дървета
На мен лично Гарние Нейчърълс добре ми е влияел, никога не е изсъхвала косата, винаги хубав цвят. Колор Сенсейшън обаче става тъмна, а и бързо пада. Като направих маска за коса със стимуланта на Икаров ми паднаха два тона Sad

# 402
  • София
Днес съм си взела на Арома фрости фрапучно се води. Безамонячна мус-боя

Дано се получи хубаво ледено кафяво! На това се надявам! А после ще кажа, как е! Hug

Така изглежда след боята, като снимките са на ярка светлина и обективно цвета е по-тъмен, отколкото изглежда тук на снимките. Wink
Само че, или аз не нанасям, както трябва тази мус боя, или не изчаквам 30мин, щото все бързам и все имам излизане Crazy, но пак имам същите 2 бели косъма, които пак се виждат, както и преди боядисването #Cussing out. Къде бъркам?
Вие колко време изчаквате с боята, преди да я изплакнете? Thinking

# 403
  • Велико Търново
kopche,страхотен цвят се е получил Heart Eyes Heart Eyes

# 404
  • София
kopche,страхотен цвят се е получил Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря! Hug
Макар че, реално това си е цвят кестен, ама сега какви ли не нови наименования им измислят, та, човек да си изкълчи езика, докато го каже.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт