" Шоколадова" коса - 3

• 191 287
  • 776
  •   1
Отговори
# 345
Е, но твоята е била руса,а аз съм с тъмно кестенява. Ще ми се получи доста по-тъмен цвят  Simple Smile

# 346
попаднах на една статия специално за "шоколадови коси" и там пише, че "шоколад" е обикновено 4-ка с леки червеникави нюанси, има изброени и доста бои.
http://haircolor.wikia.com/wiki/How_To_Go_Chocolate_Brown

аз последно се боядисах /продължавам с експериментите/ с тази:

ама нещо не ми допада, цветът се получи точно светло кестеняво, няма нито червено, нито златисто, ама ми стои едно такова никакво - мишо  Confused засега като че ли съм най-доволна от Екко - шоколад.

# 347
Тази на Гарние не съм я виждала в България Rolling Eyes

# 348
За мен "шоколад" е от тъмен черен шоколад (много тъмно кафяво) до светъл млечен шоколад (цвят тип "мляко с какао", с разнообразни оттенъци-червеникави,топли кафяви, бежови,златисти и т.н. Общо взето всякакви разновидности на кафявото  Grinning
Цвета на кутията на боята на мен ми изглежда точно както го описваш. Самият цвят е хубав,но отива на много малко хора (поне от наблюдения на живо).

# 349
E.L. много полезна информация  наистина Simple Smile точно е обяснено за кяфявите нюанси  и как да се постигнат, и на каква основа Stuck Out Tongue благодаря ви момичета за инфото  Hug

# 350
Дали за мен е по-подходяща Лонда, която е с + и пише, че е за повече бели коси. И какво прави по-различно?

.......
 На мен тази Лонда с + изобщо не ми покри белите коси  Peace ползвах цвят 36+ Светло златисто кестеняв. Даже не бях обърнала внимание, че е за побелели коси  Laughing  чак в нас видях и мн се зарадвах ... но нищо не се получи  Tired

# 351
В момента, е много модерно медения цвят, но пък понеже моята коса е тъмна и ще е голяма играчка, докато го постигна, за това съм се спряла на това:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=240692529386878&set=a … ype=3&theater

И почти съм успяла да го придобия. Много ми харесва. Дайте мнения.  Simple Smile

# 352
не е лош цвета, но е доста в червената гама според мен, нито кафяво, нито шоколадово. тъмна коса с меден оттенък си я представям нещо такова:

# 353
 Miimiinkaaa, този цвят е като махагон според мен и добре ти стои. И аз обичам медни цветове, когато бях по-млада естествения цвят на касата ми беше такъв - с медни отенъци. След ражданията потъмня за съжаление.

# 354
Много е хубав цвета на Минка Кели.Прекрасно шоколадово!Аз не виждам в нито един от тези двата цвята червени отенъци  Simple Smile Колкото до това,което си посочила,за мен си е направо тъмно-червено,наистина е по към червеното  Simple Smile

# 355
  • Стара Загора
В момента, е много модерно медения цвят, но пък понеже моята коса е тъмна и ще е голяма играчка, докато го постигна, за това съм се спряла на това:

И почти съм успяла да го придобия. Много ми харесва. Дайте мнения.  Simple Smile
Това си е червено според мен.Не ми харесва  Peace

# 356
  • In The Middle Of Nowhere
На мен ми харесва, но и аз мисля, че е червено или по-скоро махагоново. Но е хубаво и на мацката много й отива.

# 357
чисто червено си е. Харесвам такъв цвят, но на други хора и за малко  Grinning За да разнообразиш цвета на косата, за постоянен не го възприемам някакси.

# 358
Здравейте! Имам един въпрос към по-опитните. Смятате ли, че този шампоан може да неутрализира рижаво-жълтеникавите оттенъци в косата ми, която иначе е шоколад?

# 359
  • София
Здравейте! Имам един въпрос към по-опитните. Смятате ли, че този шампоан може да неутрализира рижаво-жълтеникавите оттенъци в косата ми, която иначе е шоколад?
Кой шампоан?

Общи условия

Активация на акаунт