" Шоколадова" коса - 3

• 191 280
  • 776
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте! Имам един въпрос към по-опитните. Смятате ли, че този шампоан може да неутрализира рижаво-жълтеникавите оттенъци в косата ми, която иначе е шоколад?
Кой шампоан?

Става въпрос за тониращия шапоан Loreal Silver.
ПС: Отплеснала съм се нещо и съм забравила да го спомена.

# 361
Добър ден!Моят цвят на косата е тъмно кестеняв постигнат със боя ,но искам да попитам дали мога да си докарам топъл шоколадов цвят например 1 или 2 тона по светла ,но без никакво обезцветяване и така нататък просто с боя и дали не трябва да стоя малко повече време от това което пише на бойте за коса и горе долу какъв номер боя бихте ми препоръчали и на коя марка много ви благодаря предварително   bouquet

# 362
Просто искам шоколадов цвят помогнете

# 363
Просто искам шоколадов цвят помогнете
изчети тази тема, има препоръчани много марки. но истината е че трябват доста опити докато откриеш "твоята" боя, понеже на различните коси се получава и различен оттенък.

# 364
Момичета, приемате ли една току що излюпена брюнетка? 
От 2 години съм червенокоска и се харесвам ужасно много такава, но единствената боя която ми прави прекрасния огнен цвят се отрази ужасно на тънката ми косица. А аз съм или всичко, или нищо. Взех си 3ката на Велатон, тъмно кестеняво. Еми не очаквах да е толкова тъмно.  Laughing Но пък покри червения цвят перфектно. Чакам да изсъхне напълно да видя дали е станало чисто черно, че ми се мяркаха уж някакви отблясъци на кестеняво. Дано!  Praynig

# 365
Момичета аз да ви кажа останах много доволна от шоколадовите цветове на Макадамия. Правих се с цвят 6.77 и 7.77 50на50, много ми хареса как стана. Тъмничко, но аз не целя много светло. Иначе си червенее доста, но на мен ми допада и косата е със страхотен блясък. Определено съм доволна и засега ще се правя с тази боя и тези цветове.

# 366
  • София
Дали за мен е по-подходяща Лонда, която е с + и пише, че е за повече бели коси. И какво прави по-различно?

.......
 На мен тази Лонда с + изобщо не ми покри белите коси  Peace ползвах цвят 36+ Светло златисто кестеняв. Даже не бях обърнала внимание, че е за побелели коси  Laughing  чак в нас видях и мн се зарадвах ... но нищо не се получи  Tired

аз сложих лонда само 32......много зле...на белите ми коси стана рижаво и червеникаво.

Ако някой знае средно тъмен кафяв цвят леко опушен ще съм благодарна. Моката определено не е моя цвят. А и фризьорката реши, че хващала бързо и ме изми на 25 минута.... Rolling Eyes

# 367
Момичета аз да ви кажа останах много доволна от шоколадовите цветове на Макадамия. Правих се с цвят 6.77 и 7.77 50на50, много ми хареса как стана. Тъмничко, но аз не целя много светло. Иначе си червенее доста, но на мен ми допада и косата е със страхотен блясък. Определено съм доволна и засега ще се правя с тази боя и тези цветове.
А с каква цел смеси двата цвята? 7-цата много ми червенее на мен, 6-цата изглежда супер.

# 368
Точно с тази цел, за да не червенее толкова много, а и да не става прекалено светло иначе само 6цата е супер.

# 369
Точно с тази цел, за да не червенее толкова много, а и да не става прекалено светло иначе само 6цата е супер.

Би ли сложила една снимка/ако разбира се искаш и не ти представялва трудност/ че да видим как е станал цвета.Много ме заинтригува,хем хубаво кафво,хем червено-точно ккаво искам и аз!

# 370
Какво ще кажете за тази боя?

точно такъв цвят искам да постигна, а досега с Гарние винаги ми се е получавало каквото е на картинката.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 18:26 от E.L.

# 371
  • Под кленовите дървета
я, тази я виждам за първи път.
Къде я има?

# 372
И аз за първи път я виждам, в България има ли я? Обаче цвета е невероятен! Хем топло тъмно кафяво, хем пепеляво, без натрапчиви червени нюанси Heart Eyes

# 373
хм, явно има разлика в гарние юк и гарние бг.  newsm78
http://www.garnier.co.uk/_en/_gb/home.aspx

тук по масовите магазини основно на гарние и лореал се предлагат, затова и аз основно тях преглеждам. има и 3-4 други, непознати за мен марки и не ми се рискува.

# 374
Момичета някоя да е пробвала вече новата боя за коса  Preference харесах си цвят 5.0 http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/recital-pref … nce/e-bruges.aspx и 6.35 http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/recital-pref … ce/a3-havane.aspx, но незнам как се получават цветовете по-тъмнички или като на кутийката.

Относно 6,35 - цвета е както са го описали - кехлибар, като на тази снимка. Боядисвам се с нея почти 2 години и съм супер доволна, страхотен цвят. Нооо до сега си го взимах от Метро, последният път кой дявол ме би по главата, взех си боята от някакъв магазин за козметика и след боядисването ми се прирева, оказах се с 1 или 2 тона по- тъмна. Не знам дали вносителите са различни но подбирайте откъде си купувате нещата.

Общи условия

Активация на акаунт