" Шоколадова" коса - 3

• 190 750
  • 776
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Махала съм успешно 2 пъти нежелан нов цвят   с маска,  от много и различни масла + Канела.
Боите и в двата случая бяха от новата серия на l'Оreal recital preference

Маската правих няколко поредни пъти - през 2-3 дни.

Според мен боята е некачествена и няма нищо общо със старата серия,  при нея цвета се запечатваше и нямаше сваляне

ПП. Първия път ситуацията беше следната.
След дълго ползване на Таити 4 бях боядисана с тази  -4.15 DEEP BROWN, получи се виолетово-червен /отвратителен/ оттенък - Бордо
Бях подведена от фирмата официален вносител. че това е цвета, който отговарял на Таити 4 / тогава все още не внасяха Таити 4, незная и дали го внасят сега/
Внасят некачествена боя, нищо общо със стария Лореал

# 556
Според мен боята е некачествена и няма нищо общо със старата серия,  при нея цвета се запечатваше и нямаше сваляне
Внасят некачествена боя, нищо общо със стария Лореал
Не зная старата серия каква е била,но още лятото косата ми доста пострада от тази която си показала ooooh! Цвета биваше,беше трайна,но така ми боядиса скалпа че след 10 измивания в продължение на 3-4 дена все не се махаше Whistling Отделно косата ми се изсуши и направо "изгоря" от тази гадост.Беше като слама...Сега се боядисвам с Гарние,не е трайна,не е толкова покривна,но пък поне не ми скапва косата и не ми боядисва скалпа Peace

# 557
Момичета,моля ви да ми препоръчате добра безамонячна боя за наситен черен цвят.Аз съм тъмнокестенява и за пръв път ще се боядисвам,но категорично съм решила да е черно.Колебая се между няколко марки и не знам коя да избера:Лореал,Палете,MM Beauty,Шварцкопф....Цената да й е до 15 лв.

# 558
Момичета,моля ви да ми препоръчате добра безамонячна боя за наситен черен цвят.Аз съм тъмнокестенява и за пръв път ще се боядисвам,но категорично съм решила да е черно.Колебая се между няколко марки и не знам коя да избера:Лореал,Палете,MM Beauty,Шварцкопф....Цената да й е до 15 лв.

Лорел Кастинг-300, което се води Тъмно Кестеняво, но си става почти черно. Черният цвят после няма махане, но щом твърдо си го решила. Иначе хубавото при тези бои е, че падат бързо и няма да съжаляваш кой знае колко ако не се харесаш. Но щом си тъмно кестенява промяната при теб няма да е голяма. Какъв ти точно цвета по-светъл или направо към черен. Защото ако е към черен това е идеалният цвят!
Предполагам, че и боите от серията на Кастинг-черни нюанси също ще са хубави и подходящи като цветове. Там имаше абаносово, черен шоколад и чисто черно-някакви подобни бяха.
Аз от тази боя винаги съм била доволна.
Палете- в никой случай! Цветовете са прекрасни, наситени, но косата се скапва. Казвам го от личен опит. Гарниер- също не,защото пада ужасно бързо и русите и тъмните тонове, специално за Color Naturals говоря.

# 559

Лорел Кастинг-300, което се води Тъмно Кестеняво, но си става почти черно. Черният цвят после няма махане, но щом твърдо си го решила. Иначе хубавото при тези бои е, че падат бързо и няма да съжаляваш кой знае колко ако не се харесаш. Но щом си тъмно кестенява промяната при теб няма да е голяма. Какъв ти точно цвета по-светъл или направо към черен. Защото ако е към черен това е идеалният цвят!
Предполагам, че и боите от серията на Кастинг-черни нюанси също ще са хубави и подходящи като цветове. Там имаше абаносово, черен шоколад и чисто черно-някакви подобни бяха.
Аз от тази боя винаги съм била доволна.
Палете- в никой случай! Цветовете са прекрасни, наситени, но косата се скапва. Казвам го от личен опит. Гарниер- също не,защото пада ужасно бързо и русите и тъмните тонове, специално за Color Naturals говоря.
И аз отначало се бях насочила към Кастинг,но прочетох някаква статия за едно момиче,което се обезобразило от боята и малко се разколебах...Иначе просто на мен ми отиват черните цветове,тъмните.Иначе косата ми е кестенява,може би към тъмно,не е в никакъв случай светла,ноо няма черни нюанси по нея...

# 560
Ами ти си преценяваш. На всеки действа различно. Момичетата са доволни от различни бои. Друга която знам, че е хубава е Рецитал Преференс на Лореал. Тя обаче е с амоняк. Но не уврежда косата. Пробвала съм я преди-цвят Таити пак тъмно кестеняво почти черно. Покривна е, прави косата страхотна, пак малко по-бързо пада, но пък е щадяща. Не намирам кой знае каква разлика между нея и Кастинга макар едната да се води по-силна. Може би на Преференса са по-наситени цветовете.
Има и по-професионални безамонячни бои, такива на билкова основа, които се продават по аптеките, но за тях не мога да ти дам отзиви.
Това са боите, които аз съм пробвала и от които съм доволна.  Simple Smile

# 561
Ами ти си преценяваш. На всеки действа различно. Момичетата са доволни от различни бои. Друга която знам, че е хубава е Рецитал Преференс на Лореал. Тя обаче е с амоняк. Но не уврежда косата. Пробвала съм я преди-цвят Таити пак тъмно кестеняво почти черно. Покривна е, прави косата страхотна, пак малко по-бързо пада, но пък е щадяща. Не намирам кой знае каква разлика между нея и Кастинга макар едната да се води по-силна. Може би на Преференса са по-наситени цветовете.
Има и по-професионални безамонячни бои, такива на билкова основа, които се продават по аптеките, но за тях не мога да ти дам отзиви.
Това са боите, които аз съм пробвала и от които съм доволна.  Simple Smile
Благодаря ти много за мнението Hug Май ще пробвам Кастинга,сега само се чудя дали нюанса,който ми предложи или някой от черните. Simple Smile

# 562
Няма защо  Simple Smile Ми то няма особена разлика, както казах цвета е почти черен. Но ако държиш да е непременно и абсолютно черно избери си някой от тези, които се водят черни.
На мен лично този цвят страшно много ми допадна.

# 563
Ще експериментирам тази вечер. Взела съм си прекрасен шоколадов цвят с нюанси, но да видим как ще стане на червената ми основа /доста отмито, но все пак видно /. Ще снимам преди и след Simple Smile

# 564
Аз ще се боядисвам другата седмица и още умувам какъв нюанс да е кафявото Grinning
Според вас това какъв цвят е newsm78

# 565
Според мен е лешник  Simple Smile

# 566
лешник изглежда Simple Smile

# 567
Открих невероятна боя !!!!! Нарочно изчаках повече от месец след боядисването, за да видя колко е трайна - цветът не е мръднал! Косата стана много мека и лъскава, мн добра покривност на белите коси, цветът точно като на картинката - РАЗКОШНА боя! И е голяма опаковка така че стигна спокойно за коса под раменете, доста гъста. Балсамчето също е невероятно.
Не знам дали я предлагат в Бг - ако я има си заслужава да я пробвате. Малко като реклама прозвуча, ама наистина съм възхитена  Laughing Заредих си няколко опаковки 5 и няколко 6-ци.
http://www.clairol.co.uk/en-UK/products/perfect-10/high-gloss-hair-dye

# 568
Мерси за инфото за боята ще се пробва Peace
Ти какъв цвят се боядиса? Боята вътре с оксидант ли е или допълнително си го купуваш?

# 569
точно от картинката - 5-ца, средно кафяво се води. взех си и св кафявото - 6-ца, но ще го пробвам по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт