Мека мебел - 7

• 237 266
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Здравейте!

Ще сменяме меката мебел у дома,че нещо старата сдаде багажа - уж ''естествената кожа'' на китайските дивани, които взехме преи 5-6г. се протърка до ниво плат ooooh! На предишните  пък им хлътнаха пружините - те бяха бълграски, на Велга/ все пак изкараха по-дълго време 10-12г./

По ваша препоръки от тази прекрасна темичка се разходих до Добрич, в магазина на Тедива. Наместих се в де що има дивани  Laughing, засега фаворити са ми Шимао и Вега, като клоня към 1-ия. Някой да има впечатления от тях как се дършат във времето newsm78. Другият ми въпрос е за дамаската - харесах едни  на Велтекс, това добре ли е като качество?

# 361
  • Sofia
Не мога да дам отзиви за тези модели, но за дамаската - да нямаш предвид Велекс newsm78
Ако са те - това са вносители, обзавеждах пердета от тях и според мен са им хубави нещата. Естествено има различни класове и при тях, коя дамаска си харесала точно?

# 362
  • Варна
Не мога да дам отзиви за тези модели, но за дамаската - да нямаш предвид Велекс newsm78
Ако са те - това са вносители, обзавеждах пердета от тях и според мен са им хубави нещата. Естествено има различни класове и при тях, коя дамаска си харесала точно?
Да на Велекс е Peace.Не знам как да обясня коя точно съм харесала - имам я на снимка. newsm78 Сега разгледах сайта им и тази точно я няма там.

# 363
Лятото бях луднала по диваните на Тедива, не успях да отида до Добрич, скоро посетих представителя им в нашия град. седнах на 3-4 /естествено толкова имаше налични  Mr. Green/, ами...никак не останах очарована, въобще не бяха толкова меки, колкото другия техен- с механизъм, не знам как се води. Чудя се до посетя ли истинския им магазин, само в Добрич ми е близо.

Иначе, имам още една дилема- П- образен ъгъл или като досегашния Г- образен.
Има ли някой П- образен?

Нещо от тоя тип, но конкретния модел, защото разбрах, че качеството им не струва
http://www.aron.bg/catprod_97/product_8594.html

# 364
Здравейте! Може ли да споделите мнения за качествени магазини в София за ъглови дивани. Бюджета е до към 3000 лв. и в неделя смятаме да отскочим до София да разгледаме. Мислихме за магазини като Como и Aiko. Ето тук има модел който много ни харесва Delta Salotti Shine http://www.rilus.bg/wp-content/uploads/2014/11/Delta-Salotti-Shine.jpg . Харесва ни, че е повдигнат и ще се почиства по-лесно, но в този магазин са доста скъпи. Благодаря предварително!

# 365
  • Sofia
Здравейте! Може ли да споделите мнения за качествени магазини в София за ъглови дивани. Бюджета е до към 3000 лв. и в неделя смятаме да отскочим до София да разгледаме. Мислихме за магазини като Como и Aiko. Ето тук има модел който много ни харесва Delta Salotti Shine http://www.rilus.bg/wp-content/uploads/2014/11/Delta-Salotti-Shine.jpg . Харесва ни, че е повдигнат и ще се почиства по-лесно, но в този магазин са доста скъпи. Благодаря предварително!

Ще ви е много удобно да обиколите магазините в района, защото Комо и Айко (този на околовръстното) са наблизо на околовръстното, а от другата страна е Икеа и новият МОЛ, в който също има мебелни магазини - Явор и други. Така че ви предлагам да разгледате всички, защото са на много удобно разстояние. Явор магазини има и до Комо, изобщо една редица от големи магазини се получи.

# 366
  • Варна
Лятото бях луднала по диваните на Тедива, не успях да отида до Добрич, скоро посетих представителя им в нашия град. седнах на 3-4 /естествено толкова имаше налични  Mr. Green/, ами...никак не останах очарована, въобще не бяха толкова меки, колкото другия техен- с механизъм, не знам как се води. Чудя се до посетя ли истинския им магазин, само в Добрич ми е близо.

В магазина в Добрич можеш да пробваш по-голямата част от каталога им. Laughing На мен най-удобни ми бяха основно 2-3 модела.  За Арон  - не бих рискувала, качеството е убийствено ниско. ooooh! Иначе подобен П-образен модел може да се направи и от модули на Тедива. И на мен ми харесват П-образните модели, но не съм открила засега такъв, който да ми е удобен и на сядане. Thinking

# 367

В магазина в Добрич можеш да пробваш по-голямата част от каталога им. Laughing На мен най-удобни ми бяха основно 2-3 модела.  За Арон  - не бих рискувала, качеството е убийствено ниско. ooooh! Иначе подобен П-образен модел може да се направи и от модули на Тедива. И на мен ми харесват П-образните модели, но не съм открила засега такъв, който да ми е удобен и на сядане. Thinking
Единствено в шоурума във фабриката им в Добрич може да се получи представа за мебелите и дамаските им.В разните Айко,Явор и т.н. не става.
Една служителка,Ева,ме разведе и ме разпита какво точно търся.Като й казах,че искам най-меките и удобни класически дивани, без функция сън,направо ми посочи Сабрина,Мадрид и още някои модели,които не помня.Други бяха по-твърди,по-модерни,с разтягане и т.н.Могат да се правят най-различни комбинации.
Аз лично продължавам да съм много доволна от Сабрината ми,даже си поръчах и още някои части от гарнитурата.Разбира се,въпрос на вкус.

# 368

Единствено в шоурума във фабриката им в Добрич може да се получи представа за мебелите и дамаските им.В разните Айко,Явор и т.н. не става.
Една служителка,Ева,ме разведе и ме разпита какво точно търся.Като й казах,че искам най-меките и удобни класически дивани, без функция сън,направо ми посочи Сабрина,Мадрид и още някои модели,които не помня.Други бяха по-твърди,по-модерни,с разтягане и т.н.Могат да се правят най-различни комбинации.
Аз лично продължавам да съм много доволна от Сабрината ми,даже си поръчах и още някои части от гарнитурата.Разбира се,въпрос на вкус.

За Арон и виденов - без коментар относно мебелите. За П-образни гледах наскоро в Явор, тъй като от там си закупих ъглов диван за хола, имаше доста добри модели на сносни цени

# 369
Търся мека мебел във Варна.
Ходих в Мебелната палата, Явор, Мондо, Мартинели, Виденов.....общо взето почтни нищо не ми допадна или това което харесах беше близо до 2000лв за ъглов диван, което ми се вижда прекалено скъпо.

Някой друг магазин за Варна, можете ли да ми предложите?

# 370
  • Варна
Виж Ян-Ди, мен ме е яд, че не успях да стигна до тях. Щяха да ми покрият идеално критериите.
Също така има доста мека мебел в Аква центъра.

# 371
  • на пясъка при черупките от миди
Някой правил ли е смяна на меката част на меката мебел? Купих си нова тапицерия, но искам да сменя и пружини ли са, дунапрени, нямам никаква идея. Пратих запитване на няколко фирми и чакам, но ми е любопитно дали някой тук е правил подобно упражнение и дали си заслужава изобщо  newsm78

# 372
Pepsilight, благодаря за предложението. Днес минахме през Аква центъра, 2-чт етаж на Сима и в двата магазина на Ян Ди и Руди -Ян и луднах вече Simple Smile)))

Някой има ли такъв диван?
http://www.mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=1424

За мен има 2 недостатъка, че не се перат възглавниците и , че няма ракла, а само се разтяга, но пък много ми хареса и цената и това, че може да се направи в цвета който искам и дамаската, а цената си остава същата. Удобен ми е.

Някой ако го има, моля за впечатления.

В Севлиево ги правили.

Има ли смисъл да ходя до Добрич? Сега ще разгледам и на Тедива мебелите.

На нас също така ни трябва и разтегателна 2-ка или 3-ка за таванското ни помещение.

Знаете ли дали са склонни при 2 броя дивани да се направи някаква отстъпка?

# 373
  • София
Някой правил ли е смяна на меката част на меката мебел? Купих си нова тапицерия, но искам да сменя и пружини ли са, дунапрени, нямам никаква идея. Пратих запитване на няколко фирми и чакам, но ми е любопитно дали някой тук е правил подобно упражнение и дали си заслужава изобщо  newsm78
Да, претапицирала съм мека мебел и мога да препоръчам фирма ако си в София. Изпитана е многократно.

# 374
Да, претапицирала съм мека мебел и мога да препоръчам фирма ако си в София. Изпитана е многократно.

Аз не съм от София, но каква цена излиза приблизително?

Общи условия

Активация на акаунт