Мека мебел - 7

• 237 147
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Бръмбофръц, този "Солей" на Тедива ли е? И аз търся тройка до 2,50м.
Да, на Тедива.
Ще се радвам, ако някой сподели опит, а именно дали наистина е по-издържлив и качествен материал и какви са разликите с еко-кожа (освен очевидната).  newsm78
Аз никога не съм харесвала кожени мебели .
Както Gifty каза-и на мен ми се струва, че са по-подходящи за офис, студени са, усещането като седнеш не е кой знае колко приятно-зимата е студено, лятото лепнат по краката.
Бях се зачудила по едно време дали да не поръчам такива заради котката-бях си наумила, че кожата няма да я привлича и няма да дере.
Разубедиха ме мнения на потърпевши и едно гости в дом с котарак и кожен диван ooooh!
Другото, което продавачите масово изтъкват като аргумент против еко кожите е краткия им живот.
Обясниха ми, че пряката светлина допълнително им съкращава живота и не трябва да са изложени на слънце.
А при нас е южно изложението и денем в дневната е ослепително светло.

# 61
  • В кошера...
Ние пък сме вече 6 години с диван изкуствена кожа. Нямам оплаквания. Защо да е по-твърд?
Относно студенината и лепенето - много рядко съм го усещала. За сметка на това що разлети кафета, вино, кръв, рисунки с моливи и мастило и какво ли още не съм измила от там с две деца! въпреки, че е почти бял.
Нооо, в интерес на истината и аз искам дамаска - много по-уютно ми е. Тази тефлоновата ми се стори интересна.

# 62
Дали някой може да ми препоръча сайт за покривала  за диван ? Нещо готово едва ли ще намерим , че е с лежанка.
Изкуствена кожа е  , светъл цвят , но сега  с бебето яко ще се маца и искам да сложим някакво покривало , но да е стабилно -да не се  свлича  , естетично  , да може да се пере-абе много неща май искам.

Дайте предложения според вас какъв модел калъф да ушием за ето този диван : като нашия е едноцветен , свело бежов

проблема е, че не знам как да го "облечем "- тези подлакътници встрани са доста широки .Възглавниците на гърба се свалят -с лепки са отзад.
Та се чудим евентуално за тях калъфки .
Но за хоризонталната част , на която се сяда и за лежанката , не мога да реша какво ще е  подходящо -там няма как да наденем калъфи  ? 

# 63
  • В кошера...
Цвети, защо ще го обличаш? Точно изкуствената кожа най-лесно се почиства. Повярвай ми - имам две дичица, а съм с бял диван. Това съм писала и в предните си постове.

# 64
  • Sofia
Как почистваш надраскано с химикал?

# 65
  • В кошера...
Мастилото си е голямо предизвикателство! hahaha
Почиствала съм със спирт, с Циф, даже с лакочистител леко. Понякога с всичко заедно. Sick
Засега няма щети. Първо пробвам с нещо по-щадящо, разбира се.

# 66
Ами имам чувство , че много ще се цапа , и нашия е светло бежов
.
Досега на него имаше  нещо като  шалте , но дребния дърпа шалтето, сваля го   , а и е захабено вече .
За това мислех за някакъв вариант да го "облечем".
То и ние с баща му цапаме  май повече засега- мляко , шоколад, ядки ... Laughing

До химикалите и фулмастерите  малкия още не е   стигнал да борави .

А и на мен някак си усещането да сядам върху кожа не ми е комфортно .

# 67
# 68
  • Варна
От вчера вече дивана е вкъщи и бързам да ви се похваля и да благодаря за съветите.  bouquet Още тази сутрин видях, че котката се е разписала, ама не съм и очаквала друго... ooooh! Сещам се сега да питам още нещо. Имало някакъв препарат за нанасяне върху кожата на дивана, който образувал предпазен слой срещу петна и замърсявания - какво ще да е това и къде да го търся според вас? Ето го и него, а Котьо се е свила невинно в кошчето си, сякаш няма никакво отношение към новата Й придобивка Mr. Green

# 69
  • sofia
Днес поръчах това http://www.kovastyle.bg/bg/products/angle/209.html
хареса ми практичността и не му мислих много,много Embarassed

# 70
Да се включа и аз към темата и да попитам дали някой е взимал диван от mebeliitalia? Ако може да даде подробности, защото май ще се наложи да си сменим дивана, а избора на  диван ме притеснява сериозно.
Дано всички да намерим идеалния диван, на нас с първия не ни се получи много добре.

# 71
  • София
Здравейте, след дълго умуване, пробване и гледане си поръчахме ъглов диван Флекс на Ергодизайн. Ще го ползваме интензивно и за спалня и затова се спряхме на него - няма механизми, лесно се събират двете половини. Недостатък е, че няма ракла, но иначе нямаше да има такава дебелина на матрака, което осигурява по-добър комфорт. Дано не сме сбъркали, но времето ще покаже. Ако някой има отзиви от този диван, моля да сподели. Благодаря предварително!

# 72
  • Berlin
Ние взехме този на Тедива, с дамаска от Айко.Чакаме го в момента. Тедива не работеха, когато решихме да взимаме диван, не знам по-евтино ли щеше да е при тях. newsm78 2рият диван, който бяхме харесали, също се оказа на Тедива, но този е по-мекичък.

mdita, аз бях харесала няколко модела от mebeliitalia, от икономичния им клас, но така и не стигнахме до там да ги видим в магазина... Като цени за италиански мебели били много добре, една маса съм харесала оттам.

# 73
Ние взехме този на Тедива, с дамаска от Айко.Чакаме го в момента. Тедива не работеха, когато решихме да взимаме диван, не знам по-евтино ли щеше да е при тях. newsm78 2рият диван, който бяхме харесали, също се оказа на Тедива, но този е по-мекичък.

mdita, аз бях харесала няколко модела от mebeliitalia, от икономичния им клас, но така и не стигнахме до там да ги видим в магазина... Като цени за италиански мебели били много добре, една маса съм харесала оттам.

Мерси аbs, и на мен ми допадат като дивани и цени освен да рискувам и да се надявам, че ще са качествени. Ще отида да ги разгледам на място, дано някой да се включи и да каже дали икономичния клас са качествени.

# 74
  • sofia
 Моя диван вече е готов Simple Smile, няма и една седмица,но аз още не  съм махнала стария  Cry

Общи условия

Активация на акаунт