Мека мебел - 7

• 237 200
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Днес ни дойде дивана. Поръчахме го в Зона. Моделът е http://www.zonaforhome.bg/products/meka_mebel/holni_garnituri/0/0230716740 , но цвят brick. Невероятно удобна и хубава гарнитура. Дано излезе сполучлива покупка.

# 76
  • sofia
Mimito_75 със здраве да си я ползвате Simple Smile
Аз моя в понеделник ще го взема..
и все пак някой ,ако има ъгъл Хюстън да сподели мнение

# 77
  • София
Здравейте,

Минавам само да благодаря за препоръката на фирма за изработка на диван по индивидуален проект от старите теми. Поръчах дивана при Библус мебел и онзи ден ми го доставиха  Peace
Много доволна  Hug
http://imageshack.us/photo/my-images/585/dsc0169lz.jpg/ 

# 78
Чудесен ел.Колко ти излезе и може ли размера?

# 79
  • София

Благодаря Simple Smile Дължината му е 2,50 м с по 20 см широчина на подлакътниците.
С доставката и монтажа на място всичко излезе 1070 лв  Peace

# 80
  • Пловдив
Бих искала да питам, какво ви е мнението за меката мебел на "Виденов"?

# 81
Бих искала да питам, какво ви е мнението за меката мебел на "Виденов"?

Има цяла тема тук, в раздел "Нашият дом" с едноименно заглавие. Можеш да прочетеш доста мнения за тази фирма.

# 82

Благодаря Simple Smile Дължината му е 2,50 м с по 20 см широчина на подлакътниците.

Наистина добре изглежда диванчето! Изглежда кожен, а дали ги правят с дамаска и свалящи се калъфи?

# 83
  • София

Наистина добре изглежда диванчето! Изглежда кожен, а дали ги правят с дамаска и свалящи се калъфи?

Да, нашият е кожен. Иначе мостри бол гледах - и кожи, и дамаски, правят и с ципове за сваляне  Simple Smile

# 84
  • Пловдив
Моя диван вече е готов Simple Smile, няма и една седмица,но аз още не  съм махнала стария  Cry
Ademara, нищо не каза... взе ли си дивана,  доволна ли си? А знаеш ли каква е разликата между моделите "Хюстън" и "Холивуд"? Защото аз гледах в един магазин "Холивуд", но на първо четене не мога да открия разликата.

# 85
  • sofia
eli_diva аз съм доволна ,удобен ми е,но е малко по-висок отколкото ми се искаше,но те всичките с механизъм са по-високи..иначе май разлика няма.
И двата имат мини варианти,но май Холивуд се предлага и във вариант без подматрак...Отиди в зона и сядай на всички,ама без токчета,че да не се подлъжеш за височината .Аз съм имала и Чикаго,той е страшно удобен,но на мен ми трябваше обратен ъгъл,че нямам 3метра място,дори се чудех дали да не си вземем минито.

# 86
  • Sofiq
Здравейте и от мен, искам да попитам някой ще се намери ли да каже една добра дума за меката мебел на Станков или по-конкретно отзиви за модел Даная - http://dantes.bg/product/view/594
След толкова много търсене в продължение на два месеца ( понеже имам ограничения в размерите и  ми трябваше да има механизъм за спане и място за багаж ), накрая вече нямаше много време за мислехе и поръчах този модел въпросния но после изчетох една тема с ужасни мнения за Станков. Верно, че е малко старичка но все пак... Направо ми се срина ентусиазма...

# 87
  • Русе
Ние поръчахме диван на Станков, въпреки лошите отзиви за фирмата, но това беше почти единствения диван, на който и двамата с мъжа ми седнахме и едновременно казахме Този ще е. Взехме го за Коледа, засега добре се държи, въпреки терора на децата, освен, че дамаската се цапа много. Поръчката стана за може би месец и половина, а не за месец както трябваше, но и ние ги забавихме с дамаската, че имаше разни доуточнения.

# 88
  • Sofiq
Meggysan Благодаря ти! Аз моя го поръчах преди две седмици и ми казаха някъде към края на Август, че ще е готов. Тоест два месеца понеже бил отпускарски сезон. Аз не бързам така или иначе понеже в момента в жилището кипи усилен ремонт пък и чакаме Акт 16 към Октомври.... Та докато дойде време да го ползваме ще забравя, че сме го купували  Mr. Green

# 89
  • Русе
И аз си мислех, че късно ти отговарям, но дано все пак ви хареса дивана, това е най-важното. Иначе да, сега е сезона на отпуските и всички неща се позабяват.

Общи условия

Активация на акаунт