Премахване на боя за коса с витамин C

• 222 955
  • 624
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от мен!Прочетох почти цялата тема....та и аз да си кажа болежката.Косата ми беше не много тъмно кестенява и реших малко да променя цвета,по-светличко,по-летничко.Да,но.....въобще не се харесах,очаквах да стане пепеляво тъмно русо,а то стана нещо между светло кафяво и медено червено.3 дни след това си взех Олия-та светло кестеняво,за да мога да убия червените корени,да но по дължината цвета стана що-годе по-добре,а корените си ми рижавеят.Сега си взех пепеляво тъмно русото на Ехо-фарком,та въпросът ми е, дали да я обезцветя с витамин ц-то,преди да сложа пепелявото,или направо да се вапцам.Целта е да премахна този гаден червен отенък и доколкото може да си запазя здрава косата.Охххх,кой каквото си направи,никой друг не може #Cussing out

Почти всички стават червеникакви имай го предвид , макар че с тази на фарком не съм се правила. Единствено Бюти М си става сиво , но сивия отенък бързо пада и отдолу избива едно грозно русо  и една професионална , купена от зара . Тази професионалната май веднъж ми се получи , после взех по-тъмна и пак не ми беше хубав цвета. Аз точно с такъв цвят се правя, защото ми е най близка до естествената но трудна работа, в най добрия случай цвета ми е хубав седмица .Някои стават много тъмни имай го предвид нищо че пише тъмно сиво русо , не знам нюанса който целиш , но по скоро сиво русо или светло сиво русо си вземи . Тези които са силно руси  са в друга гама от боите със силен окислител, всяка малко по имаща идея какво продава продавачка ще ти го каже.

# 271
здравейте,мацки пробвах тази маска с витамин C и сам много доволна ,драстично ми падна цвета на коса с поне два тона ..но ме притеснява че ми стана шарена  Sad и сега не знам как да я оправя.Искам да ви попитам след като сте я направили тази процедура и цвета и на вас ви се е променил колко време трае този цвят..пада ли бързо тази киселина или ?  Thinking

# 272
привет и от мен Simple Smile
вече 40 минути стоя с въпросната маска с вит.С и бебешки шампоан.искренно се надявам да има ефект, че моя проблем е невероятна алергия от боя за коса и тъй като вече не мога да се боядисвам,се опитвам да махна чения цвят от косата.поне да съм си с естествения цвят.
като отмия маската ще пиша за резултата Simple Smile

# 273
да, има разлика - в корените където ми беше израстнала косата е доста светло,надолу черното вече не е катранено черно а е с някакви червеникави оттенъци.може би след още 2-3 процедури от черното няма да има и следа.но надявам се цветът да стане равномерен Simple Smile

# 274
Моята драма с премахването на черната боя почни приключи. За последно се боядисах септември миналата година след шестгодишно третиране на косата ми. Реших, че е време да спра. Пробвах маските с тривитаминола, за които разбрах от този форум. Правих си поне 10 пъти. Нямаше кой знае какъв ефект. После започнах да се подстригвам. Добре, че имам добра фризьорка, направи ме на стъпала, прическа, която до сега не бях имала, аз много се харесах, а тя твърдеше, че приличим на момичетата, които си правят прически стил омбре и русото ми не било толкова светло, че да стои грозно. В началото се появиха червено-оранжеви отблясъци на светлината от отмиването на боята. Скъсих си косата до над раменете и ходя да я подкъсяват на всеки 6 седмици, хем да се изреже по-бързо черното. Сега имам доста израснала от естествената ми коса и надолу вече не е черна, а кафеникава, но все пак има още тъмни места. Ще кача и снимки преди, по време и почти към края. Мисля, че ми трябват едно или най-много две резки фризури, за да се изреже накрая иначе така любимото ми, но увредило косата ми, черно Simple Smile))))) За мен решението беше рязане

Скрит текст:

# 275
Здр Simple Smile аз да попитам доста ми пада косата, ако се намацам с това дали ще пада още повече  Thinking

# 276
и аз си направих маската с 30 бр витамин -с и малко шампоан ,да ви кажа ,никакъв ефект, последните 2 години се боядисвах с черна индийска къна и не мога да я сваля.Искам да си направя по-светъл цвят ,но не става ,да не говорим ,че може би от индийската къна косата неимоверно запоцна да капи и се изсожи, ужас ,не зам какво да правя....

# 277
  • София
potrebitel 13 Не се учудвам, че нямаш никакъв ефект. Сваляне на къна, при това черна - почти невъзможно. Пробвай с маслени бани, маски с касия, амла. Можеш да се допиташ в темата за къните http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=734653.0

# 278
Къна с ножица се маха само . Аз не свалих и кестенява.

# 279
Стоях 90 минути с 8 ампули х 100 грама и малко обикновен шампоан за коса ( не съм ползвала детски). Махна ми сивото от косата и ми върна стария цвят. Останал е само 1 кичур по-сив,който е отдолу. Не съм очаквала такъв резултат, наистина работи !

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 16:59 от Oceanborn

# 280
Стоях 90 минути с 8 ампули х 100 грама и малко обикновен шампоан за коса ( не съм ползвала детски). Махна ми сивото от косата и ми върна стария цвят. Останал е само 1 кичур по-сив,който е отдолу. Не съм очаквала такъв резултат, наистина работи !

Че сиво с каква боя се правиш , аз точно такъв цвят искам ?

# 281

Че сиво с каква боя се правиш , аз точно такъв цвят искам ?

Моето беше МНОГО сиво. Боята е Лореал, не знам кой номер и т.н. защото не се боядисвам сама, а при фризьор, но този път стана прекалено сиво и трябваше да го махна с нещо.

# 282
Точно много сиво търся, язък , фризьора няма да си каже пропорцията  Tired

# 283
  • У дома... някъде
Записвам се и аз да тествам този метод.Дълги години се боядисвам черна,но от известно време се изсветлявам направо с кестенява боя.Има ефект,но след последното боядисване отново косата ми е почти черна,а цвета трябваше да е млечно кафяв.Може би и това има значение,че смених марката боя за коса.Ще пробвам след МЦ това с витамина и ще пиша дали има ефект и при мен.

# 284
Моята драма с премахването на черната боя почни приключи. За последно се боядисах септември миналата година след шестгодишно третиране на косата ми. Реших, че е време да спра. Пробвах маските с тривитаминола, за които разбрах от този форум. Правих си поне 10 пъти. Нямаше кой знае какъв ефект. После започнах да се подстригвам. Добре, че имам добра фризьорка, направи ме на стъпала, прическа, която до сега не бях имала, аз много се харесах, а тя твърдеше, че приличим на момичетата, които си правят прически стил омбре и русото ми не било толкова светло, че да стои грозно. В началото се появиха червено-оранжеви отблясъци на светлината от отмиването на боята. Скъсих си косата до над раменете и ходя да я подкъсяват на всеки 6 седмици, хем да се изреже по-бързо черното. Сега имам доста израснала от естествената ми коса и надолу вече не е черна, а кафеникава, но все пак има още тъмни места. Ще кача и снимки преди, по време и почти към края. Мисля, че ми трябват едно или най-много две резки фризури, за да се изреже накрая иначе така любимото ми, но увредило косата ми, черно Simple Smile))))) За мен решението беше рязане

Скрит текст:

И аз се подстригах като теб точно на третата снимка  Mr. Green

Аз и с ремувър се правих и с Вит.Ц и с жълък и т.н. ама черното в крайщата си стой , моята коса държи много боята и вече се отказвам да я горя с какви ли не глупости. ще я оставя да израсте и толкова.или ако много ми лъснат белите коси , че се намират ще се боядисам някой светъл тон , че да ги скрия

Общи условия

Активация на акаунт