Премахване на боя за коса с витамин C

• 222 951
  • 624
  •   1
Отговори
# 255
Убеди ме!  Simple Smile

# 256
  • София
Самата кислородна вода се използва принципно за промиване на рани . Щом може да се маже на открита рана за какво горене говорим ?

Точно! Аз съм си взела 3 процента... и седя на слънце и черното пада. Не бях сигурна, дали ще работи върху боя, но явно става, поне при мен.

# 257
А, ясно - процентът е нисък. С 3% няма как да ти изгори косата или кожата, но не знаех, че има изсветляващо действие. Вероятно слънцето го предизвиква.  Thinking

# 258
  • София
Едно време като тийнейджърки (да не кажа съвсем келеши) ползвахме метода с кислородната вода за изсветляване на косата, но добавяхме и амоняк - незнам защо. Такава беше рецептата. То и за друго го ползвахме, ама няма  да го кажа сега Simple Smile

# 259
За какво друго? Ами в боите има амоняк, така че има логика.

# 260
  • София

Понеже бяхме луднали да си обезкосмяваме краката, а според майките ни все още бяхме "МАЛКИ", та на някой му хрумна гениалната идея да си изрусяваме "мъховете" по краката  Laughing

# 261
Ха, а получаваше ли се?

# 262
  • София
май се получаваше, ама като знаеш, че са там и ти се иска да ги махнеш...... Simple Smile

# 263
И аз пробвах метода за косата с витамин Ц и шампоан -2 пъти и то и нищо не стана. Сложих 35 таблетки витамин и окло 60-70 мл шампоан, стоях над 1 час-еми абсолютно никаква разлика. Може и аз да не правя нещо както трябва, ама се съмнявам.

# 264
И аз пробвах метода за косата с витамин Ц и шампоан -2 пъти и то и нищо не стана. Сложих 35 таблетки витамин и окло 60-70 мл шампоан, стоях над 1 час-еми абсолютно никаква разлика. Може и аз да не правя нещо както трябва, ама се съмнявам.
пробвай с повече таблетки аз първият път сложих 60 таблетки имаше малка разлика,а всеки следващ път разликата си личеше все повече и повече

# 265
Здравейте на всички Simple SmileИскам да ви кажа,че чудото ВИТАМИН С свърши невероятна работа!!!Историята:От 15 години се боядисвам червена,а от около 7 години с  Вела тон 66/46.Преди 1 месец дойде време за боядисване,боядисах се,измих се и поседях с хавлията половин час.Махам кърпата и ...ШОК...косата ми направо ЧЕРНА.В корените чевеникакво-тъмно,а по дължината направо черно   Twisted Evil Направо ми се доплака...Писах на Проктър и Гембъл,пратих им боите за изследване,а те ми изпратиха нови.Миналата седмица се боядисах с тяхната боя,но за мое съжаление ефекта беше същият #Cussing out Както  и да е.Не можах да преживея черното и се разрових из нета,и открих Витамин С-то.Както сте описали по-горе,една опаковка от витамина,стрита добре и разбъркана с бебешки шампоан,в зависимост от дължината на косата.Косата ми е дълга и сложих малко повече от половината.Намазах първо по дължината с четка и после в корените.После я размачках хубаво и я завих с найлонова торбичка,и така 60 мин.До последно не  вярвах!Нещо не мога да разбера,как се качват снимки.Ако някой ми обясни,как става ще "кача" снимки преди и след. Joy

# 266
Здравейте! Доста време търсих начин да премахна черния цвят, но без успех.  Sad От 3 години се къносвам с индийска черна къна и косата ми беше до кръста, но преди 2 седмици се подстригах и сега косата ми е малко под раменете...Изчетох всичко писано от вас и реших и аз да се пробвам с витамин Ц-то ( в момента съм с тази маска) . Дано да има някакъв ефект!  Flutter

# 267
имах същия проблем Simple Smile с 300 зора махнах къната станах кестенява...и после се мацнах с 3-ка което си е 1-н тон преди черното, мислих че ще падне бързо-ама не!оня ден си направих маската падна ми с един два тона и след малко пак ще я повторя Simple Smile а за къна мисля че няма да подейства Simple Smile

# 268
Здравейте момичета и от мен !!! От няколко дена ме е обзела една вълна да си връщам стария цвят (нещо между тъмно русо и много много светло кестеняво)....от близо две години се боядисвам с Гарниер номер 4... преди два месеца реших,че не е достатъчно тъмно и се мацнах с 3ка на същата марка.....ама сега нали ме гони вълната с връщането на стария цвят реших да пробвам с витамин ц .... доста съм доволна,разликата не е огромна...ама поне сега е по-светло от 4 .....мисля тези дни пак да пробвам надявам се ефектът да е много по-добър....

Благодаря на момичетата споделили тази хитринка Simple Smile))))

# 269
Здравейте и от мен!Прочетох почти цялата тема....та и аз да си кажа болежката.Косата ми беше не много тъмно кестенява и реших малко да променя цвета,по-светличко,по-летничко.Да,но.....въобще не се харесах,очаквах да стане пепеляво тъмно русо,а то стана нещо между светло кафяво и медено червено.3 дни след това си взех Олия-та светло кестеняво,за да мога да убия червените корени,да но по дължината цвета стана що-годе по-добре,а корените си ми рижавеят.Сега си взех пепеляво тъмно русото на Ехо-фарком,та въпросът ми е, дали да я обезцветя с витамин ц-то,преди да сложа пепелявото,или направо да се вапцам.Целта е да премахна този гаден червен отенък и доколкото може да си запазя здрава косата.Охххх,кой каквото си направи,никой друг не може #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт