Премахване на боя за коса с витамин C

• 220 679
  • 624
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, изчетох всички коментари и се реших да пробвам и аз. Миналата година се боядисах огнено червено, но ми писна понеже изискваше голяма поддръжка и се боядисах с тъмен шоколад с надеждата, че  ще залича червеното, но уви ... от година насам се боядисвам със какви ли не бои, но червените отенъци  остават, косата ми е тъмно кестенява, а искам да се направя лешник. Тази вечер си направих тази уникална маска и съм много доволна. Смесих 10 ампули витамин С със бебешки шампоан на "Бочко"  около  100 мл. оставих да действа 60 минути и измих, резултата е удивителен, изсветли се с 2 3 тона. Благодаря виии  Wink

# 421
Здравейте и от мен!
Аз няколко години бях с червена коса, но реших да мина към русо и благодарение на много от съветите тук, успях  Hug ! Първо започнах точно с този метод, имаше ефект, макар и за 2-3 нюанса. 1 опаковка вит.C+бебешки шампоан и наистина падна част от червеното. За жалост това за смяна на цвета, поне при мен, не беше много успешно. Не забелязах да се изтощи косата.

# 422
Здравейте, прочетох почти цялата тема и не видях никой с моя проблем - ходих на арганова терапия за перманентно изправяне..... та се чудя дали тази маска няма да прецака самата структура на косъма.. в смисъл да ми се накъдри отново?!
Мисля да не звъня на фризьорката, защото тя ще каже че "правя простотий"!!!

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 17:23 от summer_whiff

# 423
Здравейте!
 Много благодаря за тази маска!Две години бях с червена коса и реших,че искам да стана тъмно кестенява,но станах черна. ooooh! Направих тази маска и след 4 процедури косата ми стана много светла.

# 424
Здравейте!
 Много благодаря за тази маска!Две години бях с червена коса и реших,че искам да стана тъмно кестенява,но станах черна. ooooh! Направих тази маска и след 4 процедури косата ми стана много светла.
Слагай деколор отгоре и си готова Simple Smile Аз едва я махнах тая червена боя  ooooh!

# 425
Здравейте!
Слагай деколор отгоре и си готова Simple Smile Аз едва я махнах тая червена боя  ooooh!

Благодаря за отговора!Не съм прибегнала до него,защото съм бременна Simple Smile

# 426
Здравейте!

Благодаря за отговора!Не съм прибегнала до него,защото съм бременна Simple Smile
Недей тогава Simple Smile Повече маски (каквито и да е) и ще се свали. Аз в един момент на всяко миене на косата слагах някаква маска и пак имаше резултат.

# 427
Здравейте!

Недей тогава Simple Smile Повече маски (каквито и да е) и ще се свали. Аз в един момент на всяко миене на косата слагах някаква маска и пак имаше резултат.

Лошото е,че след като постигнах изсветляване с тази маска си купих на Гарниер Олиа  3.16 deep violet и пак стана тъмна.Положителното е,че боята пада много бързо и май няма да има нужда от сваляне на цвета  Grinning
 Може би това,че използвам боя без амоняк помогна за толкова бързото сваляне на цвета.Наистина съм много доволна от маската!Сега знам каква е формулата:))))
 Ти след колко процедури с деколор махна черното?

# 428

Лошото е,че след като постигнах изсветляване с тази маска си купих на Гарниер Олиа  3.16 deep violet и пак стана тъмна.Положителното е,че боята пада много бързо и май няма да има нужда от сваляне на цвета  Grinning
 Може би това,че използвам боя без амоняк помогна за толкова бързото сваляне на цвета.Наистина съм много доволна от маската!Сега знам каква е формулата:))))
Аз червено махах, но много тъмно и наситено, наслоявано с години. 4-5 процедури Деколор слагах, докато стане оранжева. Първо маските, вит. С, после Деколор и чак след това боя. Но се научих, че за да стане цвят, който искам, взимам 2-3 тона по-светло, защото и на мен винаги ми ставаше доста по-тъмна. Но да ти кажа след Деколор стоях може би 2 месеца с цвета, който ми се получи, защото не беше никак лош.

# 429

Аз червено махах, но много тъмно и наситено, наслоявано с години. 4-5 процедури Деколор слагах, докато стане оранжева. Първо маските, вит. С, после Деколор и чак след това боя. Но се научих, че за да стане цвят, който искам, взимам 2-3 тона по-светло, защото и на мен винаги ми ставаше доста по-тъмна. Но да ти кажа след Деколор стоях може би 2 месеца с цвета, който ми се получи, защото не беше никак лош.
  ooooh! не ми се иска да минавам през всичко това Simple SmileЗа сега си я оставям така и след това ще му мисля,но много искам наситен виолетов цвят Sad Идея за подходяща боя?Simple Smile

# 430
Що не пробваш с професионална? Не е много по-скъпа. Аз понеже ползвам 2 бои, ми излиза същото. Със сигурност има и без амоняк, а и има 200 цвята.

# 431
Що не пробваш с професионална? Не е много по-скъпа. Аз понеже ползвам 2 бои, ми излиза същото. Със сигурност има и без амоняк, а и има 200 цвята.

Мисля си за Igora,но имам време Simple Smile

# 432
  • София
Минавам да споделя и моят опит с маската с витамин С. Очарована съм! Не мога да повярвам, че това нещо наистина действа.  Подходих доста скептично, но съм супер доволна. Миналата седмица изсветлих естествено кестенявата си коса до рижо с блондор ooooh!  Не можех да се гледам така и изприпках до магазина, но вместо моя цвят си купих червена боя. Намазах се и първоначално се харесах, но след няколко дни започнах да размислям. Преди доста време бях чела за въпросната маска из разни блогове и сега се сетих за нея. Не исках да ползвам отново агресивни средства и затова  днес си купих един блистер вит. С. Косата ми е къса, но сложих цялата опаковка,  като я смесих с малко шампоан + балсам до средно гъста каша. Стоях с маската 2 часа.  В момента няма и помен от червената боя ! Косата ми е някакъв топло кестеняв цвят, светъл. Не мога да се нарадвам колко лесно ми се получи.

# 433
Включвам се в темичката по спешност. Естествения ми цвят е мисля води се тъмно русо пепелно, но преди няколко месеца направих руси кичури. Като започна да личи вече много грозно че израстват реших да ги замажа с безамонячна боя Иноа в тон точно като моя цвят. Стана ето това
Това беше преди месец и половина, боята падна и кичурите пак личаха. Реших да се "жертвам" и да сложа още един път боя, този път на Лакме Хрома, взех средно русо (но нямаше вариант пепелно) и станах ужасно тъмна. Ето това е отпреди 2 часа
В момента съм намазана с натурален шампоан с неутрално Ph + 5 ампули от 500мг. Вече ще е тъмно да направя адекватна снимка, за да покажа краен резултат, но утре през деня ще снимам и ще кача снимка, защото мисля така най-добре ще се види действието на маската. На мен лично изсветляване с 1-2-3 тона много, много не ми дава реална представа. Много се надявам при мен да има желания ефект, тъй като не съм наслоявала бои с месеци или години, вчера беше 2-ри път.  Peace

# 434
Ето реален резултат от мен след обезцветяването с шампоан Фитокод + 5 ампули от 500 вит.С

ПП: Има леко изпръхване на краищата обаче след процедурата. Сега мажа обилно с кокосово масло, за да възстановявам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт