Премахване на боя за коса с витамин C

• 222 985
  • 624
  •   2
Отговори
# 285
Здравейте, момичета Simple Smile Интересен метод. Ето какъв е моят проблем. Естествената ми коса е тъмноруса и реших да я поизсветля малко с боите на Pallette Mouse, но стана прекалено светла и с леко оранжем отенък. Въпросът ми е дали маската с Витамин C действа и когато боята е по-светла от естествения цвят или е приложима само за изсветляване на по-тъмно боядисана коса. Това ми е първо боядисване, тоест нямам наслоена с години боя и е от скоро (боядисах се на 13-ти) . Благодаря  ви предсварително .

# 286
Здравейте, момичета Simple Smile Интересен метод. Ето какъв е моят проблем. Естествената ми коса е тъмноруса и реших да я поизсветля малко с боите на Pallette Mouse, но стана прекалено светла и с леко оранжем отенък. Въпросът ми е дали маската с Витамин C действа и когато боята е по-светла от естествения цвят или е приложима само за изсветляване на по-тъмно боядисана коса. Това ми е първо боядисване, тоест нямам наслоена с години боя и е от скоро (боядисах се на 13-ти) . Благодаря  ви предсварително .

Боята и да я свали , не може да свали изрусяването . Мини с близка на твоя цвят професионална боя и не я пипай повече. Търси със сив отенък , само те не рижавеят.

# 287
Здравейте и от мен.
И аз съм навита да пробвам този метод.
На кратко - периодично си боядисвам косата от скука.
Правя го през няколко месеца. Миналото лято бях изсветлена леко с една боя (единствената, която се справи с това) и следващата боя, която ползвах беше през октомври-ноември. Естествената ми коса е средно кестенява, а боята беше тъмно кафяво-червеникаво.
Сега като се погледна не се вижда с просто око израстването на косата ми. Цвета си е направо същия, само дето лекооо прозира по-светлото отдолу и то на дневна светлина, ако знаеш къде да гледаш  Mr. Green
Не знам изобщо колко боя е останала по мен, но искам да сваля всичко, за да си направя омбре, което ще стане рижаво, ако имам стара боя. Решила съм да си купя и матиращ шампоан, за всеки случай. Дали този метод ще помогне при мен? Става ли по-червена после?
И един оф топик - Ползвали ли сте сребърни шампоани - например на Балеа, Шаума, Лореал или Лакме? Мерси  Hug

# 288
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте и от мен.
И аз съм навита да пробвам този метод.
На кратко - периодично си боядисвам косата от скука.
Правя го през няколко месеца. Миналото лято бях изсветлена леко с една боя (единствената, която се справи с това) и следващата боя, която ползвах беше през октомври-ноември. Естествената ми коса е средно кестенява, а боята беше тъмно кафяво-червеникаво.
Сега като се погледна не се вижда с просто око израстването на косата ми. Цвета си е направо същия, само дето лекооо прозира по-светлото отдолу и то на дневна светлина, ако знаеш къде да гледаш  Mr. Green
Не знам изобщо колко боя е останала по мен, но искам да сваля всичко, за да си направя омбре, което ще стане рижаво, ако имам стара боя. Решила съм да си купя и матиращ шампоан, за всеки случай. Дали този метод ще помогне при мен? Става ли по-червена после?
И един оф топик - Ползвали ли сте сребърни шампоани - например на Балеа, Шаума, Лореал или Лакме? Мерси  Hug

Според мен няма да се получи желаният от теб ефект.При мен този метод направи косата ми точно червеникава...

# 289
Хъни-бъни, мисля, че е по-добре директно да се обърнеш към фризьор за консултация. Съгласна съм с Пантерата - възможно е да влошиш нещата.

# 290
Като знам колко пари даде една приятелка... чак не ми се иска.
Ще пробвам и ако се окепазя, ще мацам кафява боя и това е.
Тя сега (косата) хич не изглежда зле, не се вижда израстването, но пусто Омбре, така да го искам.
Бързо ми омръзват нещата...  Confused

# 291
поне за консултация - питай какво е по-добре да се направи и как, не да ти го правят  Wink

# 292
Направих го аз, нали съм упорит инат...
40 таблетки 100 мг и около 70-80 мл шампоан. Стана много гъсто и лепкаво... Едвам се намазах.Корените ги пропуснах, защото там няма боя със сигурност.Стоях час и половина.
Трудно ми е да преценя дали има резултат. Особено като не знам точно колко боя е останала по косата ми. Изглежда ми малко по-светла. Не ми се струва по- червена, отколкото беше. Така или иначе си поръчах вече тониращ шампоан за матиране и комплект за омбре.
Мисля да направя още веднъж процедурата и после каквото стане...  Mr. Green

# 293
  • София !
Направих го аз, нали съм упорит инат...
40 таблетки 100 мг и около 70-80 мл шампоан. Стана много гъсто и лепкаво... Едвам се намазах.Корените ги пропуснах, защото там няма боя със сигурност.Стоях час и половина.
Трудно ми е да преценя дали има резултат. Особено като не знам точно колко боя е останала по косата ми. Изглежда ми малко по-светла. Не ми се струва по- червена, отколкото беше. Така или иначе си поръчах вече тониращ шампоан за матиране и комплект за омбре.
Мисля да направя още веднъж процедурата и после каквото стане...  Mr. Green

Ще се радвам да споделиш резултата  Peace .
Всъщност , аз тази процедура я правих преди няколко месеца , имаше някакъв минимален ефект . Ама имах доста опадала боя - бях точно Омбре  Mr. Green . Даже фризьорката ми ме бъзикаше , че хората луди пари давали , пък аз безплатно  Laughing . Косата ми беше станала до г*за и се наложи и доста рязане за да сваля черното , в крайна сметка се ядосах и се боядисах пак  Laughing . Ама сега съм твърдо решена , че този път го свалям !!! Естествения ми цвят е тъмно рус , пък аз почерних с тая черна боя - развалих си хубавата коса .....

# 294
bunny, аз точно черно махах, макар да не съм естествено руса.  Mr. Green При мен стана червеникава, но от краищата пада най-трудно.

# 295
Аз бях с черна коса веднъж... преди години. Толкова голяма грешка... няма махане. Моята си израстна. Добре, че бях келеш и нямах кой знае какви задължения и не беше голяма работа да съм като зелка в главата. Моя цвят си е кестеняв и дори сега изглежда кестенява. Просто искам да я изчистя, заради омбрето, да ми се получи добре. Сега виждам, че определено е малко по-светла. Ще пробвам пак тези дни, след това ще пробвам шампоана дали изобщо ще матира нещо и накрая се заемам с омбрето.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 22:21 от Hunny_bunny

# 296
Кредорът е горе в десния ъгъл.

# 297
  • София !
bunny, аз точно черно махах, макар да не съм естествено руса.  Mr. Green При мен стана червеникава, но от краищата пада най-трудно.

Използва ли нещо за свалянето или просто я остави сама да пада ??
Аз се бях изоставила докато бях бременна и бях решена , че сега е момента да сваля черното . Ама ...... подстригах се до рамото , че и над него , косата ми беше , на половина - светла , на половина - черна  Mr. Green . Направо беше ужасно ... Пък на слънце , изглеждаше УЖАСЯВАЩО  Crazy и реших , че черно си ми отива и пак ще се боядисам  Laughing . Ама сега твърдо реших , че ще сменям цвета !!

Аз бях с черна коса веднъж... преди години. Толкова голяма грешка... няма махане. Моята си израстна. Добре, че бях келеш и нямах кой знае какви задължения и не беше голяма работа да съм като зелка в главата. Моя цвят си е кестеняв и дори сега изглежда кестенява. Просто искам да я изчистя, заради омбрето, да ми се получи добре. Сега виждам, че определено е малко по-светла. Ще пробвам пак тези дни, след това ще пробвам шампоана дали изобщо ще матира нещо и накрая се заемам с омбрето.  Mr. Green

Черното , определено е голяма грешка !! Ама като ми говореха преди години , аз не слушах , черна  ще съм та черна , а сега черна - няма махане  Mr. Green .
Успех с Омбрето  Flutter !!

# 298

Използва ли нещо за свалянето или просто я остави сама да пада ??
Аз се бях изоставила докато бях бременна и бях решена , че сега е момента да сваля черното . Ама ...... подстригах се до рамото , че и над него , косата ми беше , на половина - светла , на половина - черна  Mr. Green . Направо беше ужасно ... Пък на слънце , изглеждаше УЖАСЯВАЩО  Crazy и реших , че черно си ми отива и пак ще се боядисам  Laughing . Ама сега твърдо реших , че ще сменям цвета !!

Е, нали за това е темата.  Mr. Green Ползвах витамин С и бебешки шампоан 4 седмици по 1 път.Падна боя, но не станаха чудеса.   Peace

# 299

Черното , определено е голяма грешка !! Ама като ми говореха преди години , аз не слушах , черна  ще съм та черна , а сега черна - няма махане  Mr. Green .
Успех с Омбрето  Flutter !!

[/quote]

Ох, мерси. Дано имам успех. Ще пиша при резултати. Ако много не ме е срам и снимки може да има.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт