Премахване на боя за коса с витамин C

• 223 005
  • 624
  •   1
Отговори
# 315
Добре ясно,че витамина сваля боята,но кажете после като сложите друга боя отгоре по светла какво става връща ли се стария цвят или си хваща по светлото?

# 316
така...аз съм го правила това преди като бях боядисвала с години черно, имаше малък ефект.... до лятото бях със светло кестенява коса и края на лятото пляснах пак черното, от тогава е боядисвана 3 пъти ...и пак искам да го махам, харесвам се така, но ми слага годинки от горе, предпочитам нещо шоколадово и се чудя дали да пробвам пак този метод или на Роза импекс, защото сега нямам излишни средства за фризьори...  newsm78 newsm78 а дали ще пречи месечният цикъл?  newsm78

# 317
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Добре ясно,че витамина сваля боята,но кажете после като сложите друга боя отгоре по светла какво става връща ли се стария цвят или си хваща по светлото?

При мен се хваща по-светлото, но слагам кестенявo, нe много светло все пак  Peace

# 318
не не връща стария цвят споко

# 319
да,то и аз искам 1,2 тона да изсветля,сега съм 5 ца  bowuuискам 6 или 7 да стана малко по светло,тия дни ще пробвам и ще пиша

# 320
Zdraveite ,vmomenta sum namazana s tova neshto.Slojih cqla korichka vitamin c i decki shampoan teo bebe ,nqkade okolo 5 supeni lujici. Iskam da popitam tova dostatuchno kolichestvo shampoan li e ?I tei kato se namacah cqlata ,no ne kichor po kichor a go razturkah vurhu cqlata kosa i sled tova leko q namokrih za da se razpeni dali shte ima nqkakuv efekt?Az sum sinio cherna ,no mi e poizmit cveta iskam da stana svetlo kestenqva .Duljinata na kosata mi malko 4-5 sm pod ramjenata ... newsm78 newsm78 newsm78

# 321
  • София !
Zdraveite ,vmomenta sum namazana s tova neshto.Slojih cqla korichka vitamin c i decki shampoan teo bebe ,nqkade okolo 5 supeni lujici. Iskam da popitam tova dostatuchno kolichestvo shampoan li e ?I tei kato se namacah cqlata ,no ne kichor po kichor a go razturkah vurhu cqlata kosa i sled tova leko q namokrih za da se razpeni dali shte ima nqkakuv efekt?Az sum sinio cherna ,no mi e poizmit cveta iskam da stana svetlo kestenqva .Duljinata na kosata mi malko 4-5 sm pod ramjenata ... newsm78 newsm78 newsm78

То по принцип , от раз не става , ама би трябвало да имаш , поне някакъв , дори и минимален ефект . А , като гледам поста си го писала снощи , значи днес , може да ни споделиш , има ли ефект или не ?!  Laughing

# 322

То по принцип , от раз не става , ама би трябвало да имаш , поне някакъв , дори и минимален ефект . А , като гледам поста си го писала снощи , значи днес , може да ни споделиш , има ли ефект или не ?!  Laughing
[/quote] Ami ima efekt gornata chast na kosata mi e chervenikava a nadolo si stoi cherna ,nadqvam se vtoriq put i nadolo v kraishtata da mahne chernoto ,zashtoto sega sum vse edno s cherven kalpak  Laughing Laughing Laughing

# 323
Моля, пишете на кирилица - задължително е във форума. Следващи постове на маймуница трия. Благодаря за разбирането!
Пишете на кирилица! Какво е КРЕДОР, как се използва? Кирилизиращи програми.

# 324
Здравейте искам да споделя  отгоре в корените махнах черното,но в краищата остана и не се маха .Процедурата я правя за втори път.Какво да правя ??? Sad

# 325
Здравейте искам да споделя  отгоре в корените махнах черното,но в краищата остана и не се маха .Процедурата я правя за втори път.Какво да правя ??? Sad

С ножицата . Надолу да не е с къна ?

# 326
не с боя е но не знам защо не пада,а за ножицата това означава да махна повече от 50 см коса и да се пострижа каре

# 327
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
В краищата пада много трудно.Правила съм я 4 пъти и въпреки това сега (след половин година) краищата ми още си личат че са по-тъмни от корените  Wink

# 328
Тази сутрин видях че краищата имат червен отенак ,значи имам някакъв напредак .надявам се след 1-2 пъти още да се получи някакъв ефект

# 329
  • София
Момичета може ли заедно с витамин Ц да се слагат и някакви масла и да става като маска примерно с рициново масло и тривитаминол или стимулант на Икаров?

Общи условия

Активация на акаунт