Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 101

• 27 359
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
# 676
# 677
# 678
# 679
# 680

А, Ени, продължаваш да ни слагаш  хубавичкия Муратко с пърхащи пеперуди. И нарочно такъв облечен си ни го  изнамерила - има да си го събличаме...  Joy Joy Joy

Ели, както е тръгнало накрая наистина ще го оставим само по косичка и хавлийка Joy Joy Joy

# 681
Алекс като изиграем две три ламбади сам ще вземе да се съблича  smile3521.Малко мистика трябва да има  Joy Joy Joy.Той Муратко е с нежна артистична душа не може от главата и за краката и айдееее  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 682

Момиченца, момиченца, много палави сте милички. Joy Joy Joy Joy Joy

Предлагам ви и романтично място и право на избор. Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 683

Правете добро поведение пред момчето!  Joy Joy Joy Joy JoyДа не го ядосвате и добре да се грижите за него. Joy Joy Joy JoyЗакуска в леглото, масажчита и разни други глезотиики да приготвите, че може да ви заведе и на романтична разходка с текне. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 684
Здравейте, малко късно влизам днес .... ....   Hug   bouquet
Лека  Heart Eyes

# 685
Алекс като изиграем две три ламбади сам ще вземе да се съблича  smile3521.Малко мистика трябва да има  Joy Joy Joy.Той Муратко е с нежна артистична душа не може от главата и за краката и айдееее  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Ени, права си! Трябва бавно и внимателно да се отнасяме с "нежната му романтична душа" - първо палтенцето, после сакенцето, вратовръзката, ризката, панталонките, чорапките и... накрая в "мистичната" лилава спалня, която Хриси така предвидливо ни осигури...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Аз поне нея си избрах, че ми отговаря на натюрела. Grinning Joy

Хриси,, мерсаж за спалните!  Hug А за обслужването хич недей да се тревожиш! Ние си знаем - всички екстри и салтанати, като за Велик Ага!!!  newsm47

А сега бързичко отивам всичкото това да си го изсънувам, докато не съм го забравила!  Joy   Joy JoyrotfImao rotfImbo

*joreste*, здравей и лека нощ!  Heart Eyes

# 686
  Привет, по малките часове, но не мога да не мина на визитация и да проверя дали сте слушкали тази вечер! Joy Joy Joy Joy Joy Пак сте били палави, но от тази магия не се излиза лесно. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А за пеперудките нямам думи ooooh! Горките животинки, горкият  Мурат! ooooh! Дали още ги харесва?! newsm78

За лека нощ от мен една красива жена Heart Eyes

И един чаровник Heart Eyes

# 687

Добро утро!

Скрит текст:

# 688
# 689
Здравейте! Hug  Прекрасен петък и Хубави почивни дни!   Heart Eyes
Благодаря за топлото отношение към мен  Hug Heart Eyes ...
Сега имам работа и бързам, дано по-късно да мога да влезна пак в темата  Praynig  .... ако не до понеделник   bouquet  Зори

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 10:27 от *joreste*

Общи условия

Активация на акаунт