Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 101

• 27 358
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Ръцете докосват нежно, няма нужда от думи

# 736
# 737
# 738

Еее това клипче ми хареса мнооого .Браво на сръбкините  smile3501.Не ми стана само ясно началото със султан Сюлейман който показва на картата как ще завладее Балканите  newsm78.Може би че Мурат е завладял по мноооого мирен и секси път Балканите  newsm78.Но иначе няма пеперудки,баончета и цветенца ,а директно обяснение в любов  Joy Joy Joy Joy Joy

# 739

Еее това клипче ми хареса мнооого .Браво на сръбкините  smile3501.Не ми стана само ясно началото със султан Сюлейман който показва нам картата как ще завладее Балканите  newsm78.Може би че Мурат е завладял по мноооого мирен и секси път Балканите  newsm78.Но иначе няма пеперудки,баончета и цветенца ,а директно обяснение в любов  Joy Joy Joy Joy Joy

Точно и ясно, балканска кръв, кипи от страсти, къде любовни, къде други.

# 740

Момичета, хайде да ходим вече в новата тема.

http://www.youtube.com/watch?v=uVL6dbCmvIU&feature=related

# 741

Еее това клипче ми хареса мнооого .Браво на сръбкините  smile3501.Не ми стана само ясно началото със султан Сюлейман който показва на картата как ще завладее Балканите  newsm78.Може би че Мурат е завладял по мноооого мирен и секси път Балканите  newsm78.Но иначе няма пеперудки,баончета и цветенца ,а директно обяснение в любов  Joy Joy Joy Joy Joy

Точно и ясно, типично по балкански. Кипим от страсти къде любовни, къде други ,но сме бурни, не можем се оплака от липса на разнообразие
Отивам в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт