Отслабване с букет от 17 билки - 2

• 67 963
  • 95
  •   1
Отговори
# 30
Тези от вас, които си смесват сами сместа, как я смесвате, така че да има от всичко в едната лъжица и половина на ден, която се сварява?  Thinking

# 31
Мисля че разбирам въпроса ти. Наскоро си купих различни билки, както ме посъветва една билкарка> Инструкциите ѝ бяха:
Взимаш един леген, изсипваш всичко и започваш да бъркаш с ръце - половин час. Много прахоляк се вдига - затова е най-добре на балкона или в банята. Най-добре се съхраняват в памучна торба  - например калъфка за възглавница. Държат се на сухо място.
Дано това да е, което питаш.

# 32
Много благодаря, така и нашравих и наистина много прах се вдигна.  Hug

Някой знае ли защо се пие доматен сок и каква е идеята зад това? Защо да не си изям един домат направо?  Thinking

Разхлабителния ден задължителен ли е, или ако го пропусна, просто ще имам по-бавен ефект?

Четях по едно време предишната тема и там нямаше регламент за употребата на чая. Явно не сте насъбрали доста информация, откакто не я чета. Съжалявам, но нямам много време да се връщам назад да чета, затова и питам толкова въпроси. Предварително се извинявам, ако вече са обсъждани.

# 33
Много хора нито правят прочистващия ден, нито пият доматения сок и въобще не спазват тези изисквания. Да, може да ядеш домат вместо сока. Тия сокове според мен до един са фалшиви. Може и доматено пюре. Но и те, ако не са вносни, са пълни с нишесте. Според мен билките си действат и без тези неща. Но ако ти се яде домат, можеш да си го хапнеш.
Това, което мога да кажа е, че вегетарианският режим, лично на мен, ми помага за отслабване с билки и това бих го спазила. Разбира се всеки организъм е различен.

# 34
Мерси за бързия отговор. И аз не намирам логика да е доматен сок, а не домат. Домати ям много така или иначе.

Аз не съм си взела пакетиран чай, а си купих всички билки поотделно. Някои са на "билек" (жълтата опаковка), а други са в розовите карирани опаковки (не им знам името). Смесих ги сама. дали ще е така ефективно като готовия чай? Четох, че на едни горчат, на други не. Моят чай е ужасно горчив и се чудя, дали всичко е наред.  Thinking

# 35
Чаят е адски горчив като за начало. Аз свикнах за няколко дни и престана да ми прави впечатление. В началото ми действаше като ритник, буквално, нямам други думи. Освен това започнах да го разреждам. То това си беше мое решение. Не ти го препоръчвам.
От тая горчивина би трябвало да започнеш да ожадняваш и да ти се притъпи апетитът, поне при мен беше така.

# 36
  • Варна
здравейте!!!!!!!!!имам един въпрос поръчах си чаят от сайта на билики.Но от следващият месец ще живея във хотел а нямам къде да ги варя,може ли да ги кисна от предната вечер и ще имали същият ефект като варенето.Предварително благодаря за отговора  bouquet

# 37
здравейте!!!!!!!!!имам един въпрос поръчах си чаят от сайта на билики.Но от следващият месец ще живея във хотел а нямам къде да ги варя,може ли да ги кисна от предната вечер и ще имали същият ефект като варенето.Предварително благодаря за отговора  bouquet
Не знам дали е същият ефект, но аз по принцип така пия билки. Но на мен други ми действат по-отслабващо с този метод. Накисвам ги от вечерта в около 1 л. вода и ги държа така до другата вечер като постепенно си отсипвам, докато свършат.

# 38
  • Пловдив
Ако не става така , можеш да пробваш с електрическа кана.
 Вчера бях на чай 17 билки с мед и плодове.Редувах ги през два часа.Днес се чувствам добре и съм почти с килограм по-лекичка Grinning.Ще се пробвам и днес да изкарам така.
 Иначе , когато го пия без мед ,чаят не ми горчи ,но ми се пие много вода след това.
 Хубав ден!

# 39
tane, Хубаво че плодуваш, но да ти споделя, че повече от 3 ч.л. мед на ден не е препоръчително. През посления месец-два плодувах по 1 ден на няколко пъти. За мен проблемът беше, че след това изпадах във вълчи глад и че свикнах да ям сладко всеки ден, което преди това не беше така.
Пробвах и разни други режими с плачевни резултати (Зоната, ВМ НВД), докато не реших да пробвам режимите на Байкова от темата 'страхотна диета'. Невероятен режим, не се гладува, храниш се здравословно и направо не е за вярване колко много се отслабва.

# 40
  • Варна
ЗДРАВЕЙТЕ!!!!!!!!!Пиете ли билките,аз бях си ги поръчала от сата,но нямам време да ги варя и затова съм ги спряла.При вас как е действат ли  bouquet

# 41
Аз сега съм на бъзак /бъзуняк/. Едно момиче го препоръча напоследък в темата за гръмотръна. Харесва ми че сухите плодчета се дъвчат сутрин на гладно, така че няма нужда да се вари. Аз ги сложих в едно бурканче и си взимам от там. Много е удобно.

Пак казвам, че най-добре би било да има само една тема за отслабване с билки.

# 42
Четох,четох и си поръчах 7-те билки...като че ли искам да си взема и бъз,ама как го вземахте забравих newsm78та ако не съм много досадна обяснете ми МОЛЯ Grinningи от къде се купува тоя бъз?

# 43
Четох,четох и си поръчах 7-те билки...като че ли искам да си взема и бъз,ама как го вземахте забравих newsm78та ако не съм много досадна обяснете ми МОЛЯ Grinningи от къде се купува тоя бъз?
Погледни последните страници в темата за отслабване с гръмотрън.

# 44
Не обединиха ли всички билки...защото искам да споделя за 7-те билки които имам голям ефект...поне ако не за друго то поне за перисталтиката на червата което ми е голям проблем.Благодаря ви момичета!!! Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт