Килограм след килограм стопявам аз с Дюкан - 261

• 42 724
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Да те циците ми взеха да си змаинават  smile3518, вече мисля за силикон

# 616
  • Испания
Да те циците ми взеха да си змаинават  smile3518, вече мисля за силикон

Аз ги докарах от 110 см до "яйца на очи".  Joy Но не съм недоволна. Мъж ми мрънка, ама кой пък му обръща внимание?  hahaha Казвам му, че можеше и да станат "ребро с пъпка", така че да не се оплаква.  Naughty

# 617
ЕЕЕЕЕЕЕЕйййййййй това е хубавото на режимчето......Че всичко си отива smile3506 smile3521 smile3503 smile3502 smile3502 smile3502
Ама неможе...много хубууу не е на хубууу Laughing
Пиййте онова от рекламите  Joyможе и да израстат наново други....няколко ха ха ха

# 618
Добър ден!Моите кг не мърдат,и това е newsm45.Не съм алчна,но вече 45 дни само 5кг.Явно трябва някакси заспалият метаболизъм да събудя,ама как  newsm78.Дори и бюста не е започнал да се посмъква(после ще заприлича на печени пиперки Twisted Evil).

# 619
   maikinatati Joy!Хайде мятай се на колата Heart Eyes!
gelinda  ,аз 20 кила свалих до третия  месец и от там насетне не съм мръднала Sad.
малката лисичка ,тия 10 дни за какъв дявол са ти  newsm78?!? 5/5 дава страхотни резултати и е щадящ за организма.
  smileys , Joy те мъжете все са недоволни ! Или сме дебели или нещо друго ! Ама много важно ,нали !?!

# 620
Предишния път,като правих диетата и към 3 месец,оставайки към 5 кг,които падат най-трудно,направих така наречения бял ден,какво ще ме посъветвате,дали да не стресна малко организма и малко да сменя схемата newsm78.Или е раничко newsm78

# 621
  • Испания
ЕЕЕЕЕЕЕЕйййййййй това е хубавото на режимчето......Че всичко си отива smile3506 smile3521 smile3503 smile3502 smile3502 smile3502
...

smile3521

...
  smileys , Joy те мъжете все са недоволни ! Или сме дебели или нещо друго ! Ама много важно ,нали !?!

Ахааааааааам! smile3521 Това, което правя, го правя за себе си.  Wink

...какво ще ме посъветвате...

Пробвай със зелен чай вместо вода няколко дни и с повече люто в храната. Действа безотказно. Или цял ден само пиле, цял ден само риба. Това, за белия ден, много се колебах преди да го напиша.  newsm78

# 622
  • Русе
Смайлс  Joy Joy Joy
Аз мисля , че е нормално първите 20 да се свалят бързо и после да има застой.Съдя и по това , че всички мацки които са имали да свалят над 40-50кг. както Гала и скоро писа една жена която не живее в БГ, да ме извини Sad но не се сещам за името.Те са свалями тези 40-50кг за 8 месеца до година.
Няма някой да е свалил 40-50кг за 5 месеца и аз така си го обяснявам, че отначало организма е шокиран и сваля много бързо, но после свиква и килограмите са по - малко и всичко си става по 0бавно.Така мисля аз де - права ли съм не съм ли не знам  newsm78

# 623
Ще пробвам със зеления чай и лютото,а белия ден,ще го пазя за към края.Аз по принцип в п дните я карам така,или само пиле,или само рибка.Смайлс  Hug благодаря!

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 15:24 от aleeks

# 624
  • Испания
Ще пробвам със зелевия чай и лютото,а белия ден,ще го пазя за към края.Аз по принцип в п дните я карам така,или само пиле,или само рибка.Смайлс  Hug благодаря!

ЗелеВ чай, не! Ще те хване рядко щастие. ЗелеН, викам.  Joy Wink Hug

...Така мисля аз де - права ли съм не съм ли не знам  newsm78

Права си, макар че си седнала.  Wink Едва ли стоиш права пред компа.  Joy

Нещо ми е лигаво днес.

# 625
Майки,абсолютно си права,и точно и затова при този режим няма огромни поражения за кожата.И на ошашавения и стресиран организъм му трябва време,но и на кожата да се попребере също.То и не е добре от естетическа гледна точка да се свалят толкова кг за кратко време.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 15:23 от aleeks

# 626
 Joy Joyзелен де,ама виж и това за зелевия е идея newsm30 имам и няколко останали от дребната памперси

# 627
almeg а я кажи от края на 3 месец колко ти се разшириха дрешките - хапсолютно съм сигурна че см намаляват. Пожелавам кантара съвсем скоро да те изненада с -2 кг наведнъж

# 628
Ще пробвам със зелевия чай и лютото,а белия ден,ще го пазя за към края.Аз по принцип в п дните я карам така,или само пиле,или само рибка.Смайлс  Hug благодаря!
ЗелеВ чай, не! Ще те хване рядко щастие. ЗелеН, викам.  Joy Wink Hug
Смайлсчеее,aleeks -разсмяхте ме от сърце,цвиля за компа на работа,добре че колегите са свикнали ... ти остави друго,ми е и обедно време,взема събудя някой  hahaha
Иначе ,за циците - ся,сгъвате ,нагъвате ,отдолу нагоре - посоката е мноу важна,и после натиквате в палатките,ако са останали такива,в противен случай - туряте ги в малките джобчета  Laughing
Мимии-не стой на балконя,бързо слизай и казвай как си,слънчице  Hug
Днес и Vani_nik мернах Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 15:41 от mirka75

# 629
 newsm68 Много сте ми готини днес и ми иде да ви нагушкам всички  newsm51

Тоз зелеВ чай, голям виц стана  hahaha

Пиййте онова от рекламите  Joyможе и да израстат наново други....няколко ха ха ха
дам, други и на друго място, нали  Wink   261uu

almeg , всички минаваме през такъв период  ooooh! а и ти с доста добра скорост сваляш (пу пу пу)  Hug Но ти пожелавам скоро отзвучи застоя, а и ти нали им беше майстор на кантарите, я му разкажи една две "приказки"  Rage да видиш как ще се събуди  Mr. Green Ако не - атакувай го с рибка - класика в жанра и помага безотказно. При мен канелата пораздвижи нещата също  Simple Smile

малката лисичка , много са ти 10 дни ударна бре моме, що се мъчиш. Повечето момичета споделят, че след 5-6тия ден няма вече кой знае какъв ефект.

На всички нови дюкански попълнения пожелавам много минуси и разумно дюканстване  Peace

Общи условия

Активация на акаунт