Отговори
# 210
                                           СПЕШНО

възможно ли е някой от пазаруващите от амазон да ми поръча контейнер за хлебопекарната. на лични ще обсъдим подробностите.
помогнете на бат`Бонго   bouquet

# 211
  • софия
Можете ли да ми кажете в каква се киснат морковите, които слагат в заведенята за мезе на уискито?

Благодаря предварително!!   bouquet
цък

# 212
Да си повторя питането:

Имам брюкселско зеле което е прясно. Кога да го добавя в задушените зеленчуци ,които са замръзени?
Искам да задуша всички зеленчуци и да настържа кашкавал отгоре.

# 213
  • София
В "Черешката на тортата" витомир е правил салата с кус кус. не съм гледала предаването, та ако може да ми кажете какво друго е сложил вътре. Нещо не откривам сайт на предаването Confused

# 214
Можете ли да ми кажете в каква се киснат морковите, които слагат в заведенята за мезе на уискито?

Благодаря предварително!!   bouquet
цък

Мерси, аз прочетох там ама след като питах тук  Rolling Eyes

В "Черешката на тортата" витомир е правил салата с кус кус. не съм гледала предаването, та ако може да ми кажете какво друго е сложил вътре. Нещо не откривам сайт на предаването Confused

http://play.novatv.bg/

Виж записа.

Аз днес правя за наши гости с кус кус, майонеза, кис. краставички, салам (телешки) и грах.

# 215
                                           СПЕШНО

възможно ли е някой от пазаруващите от амазон да ми поръча контейнер за хлебопекарната. на лични ще обсъдим подробностите.
помогнете на бат`Бонго   bouquet

Бонгич.....Сподели каква ти е хлебопекарната(модел номер и т.н.).....Аз не пазарувам от Интернет....но като споделиш може да се намери решение по-бързо...Нека да не е на ЛС,щото така повече хора ще прочетат....

Аз съм в София и имам достъп до немски магазини....Ще питам там примерно.... Rolling Eyes

# 216
  • София
Чарита, заповядай https://www.facebook.com/chereshkata.na.tortata/notes, в бележки добавят рецептите на участниците, но някой път чак след седмица и дори две  Wink

# 217
Да си повторя питането:

Имам брюкселско зеле което е прясно. Кога да го добавя в задушените зеленчуци ,които са замръзени?

Аз винаги слагам зелето (вкл. и брюкселското такова) последно - ако няма домати, разбира се.
Една особеност - режа зелчетата на 2 части, за да омекват равномерно.  Peace

# 218
  • София
Благодаря, KaRoLa. Изгледах го. почти като твоята е само, че не слага грах, а царевица и гъби

# 219
Благодаря, KaRoLa. Изгледах го. почти като твоята е само, че не слага грах, а царевица и гъби

Който каквото има Simple Smile

# 220
Да си повторя питането:

Аз винаги слагам зелето (вкл. и брюкселското такова) последно - ако няма домати, разбира се.
Една особеност - режа зелчетата на 2 части, за да омекват равномерно.  Peace

Благодаря ти  и на Боного също!
Замразените зеленчуци са карфиол, броколи и морков.Ще купя сметанка и ще настържа и кашкавал после.

# 221
Благодаря ти  и на Боного също!
Замразените зеленчуци са карфиол, броколи и морков.Ще купя сметанка и ще настържа и кашкавал после.
към това бих прибавил и една развалена мастика. ще се прежаля  Joy

# 222
  • София
Да си повторя питането:

Една особеност - режа зелчетата на 2 части, за да омекват равномерно.  Peace

Първо трябва да се свари брюкселското зеле. След това се сипват замразените зеленчуци. На тях им трябва само малко да се попарят.

# 223
Аз никога не варя преди да задушавам. Нали за това зеле говорим ?

# 224
  • София
Грешката е моя! Но дори и да се задушават, пак първо е брюкселското зеле. Ако замразените зеленчуци са такива, които имат нужда от по-дълга обработка, тогава се слагат заедно (не знам какви са зеленчуците).

Общи условия

Активация на акаунт