Отговори
# 255
вярно, Бонго,  и мен ме озадачи името.

Лъч, това си е руло. Завий го, запечатай с по минута пържене ако искаш, ако искаш - недей и това. Сложи в тава с малко вода, малко бира, мазнинка, завий с фолио и печи спокойно. Ще стане разбира се.
може да се допълни - ако имаш канарчета (или други врабки) ги пусни да попеят на това ястие.   hahaha

Пеп-40, ох, мерси много !!! Сега ги мятам във фурната, че хич не обичам да пържа.  Hug
А за името на "фтичките"- и аз не знам, за първи път ги правя ... И нямам нужда и птички да ми пеят.  Crossing Arms Аз, нали е празник, та от сутринта си пея над тенджерите в кухнята.  Mr. Green

# 256
Остава да се надяваме да пееш хубаво  Grinning

# 257
може да се допълни - ако имаш канарчета (или други врабки) ги пусни да попеят на това ястие.   hahaha

Пеп-40, ох, мерси много !!! Сега ги мятам във фурната, че хич не обичам да пържа.  Hug
А за името на "фтичките"- и аз не знам, за първи път ги правя ... И нямам нужда и птички да ми пеят.  Crossing Arms Аз, нали е празник, та от сутринта си пея над тенджерите в кухнята.  Mr. Green
[/quote]
възползвай се за кръстник -  телешки Слънчев_лъч    bouquet

# 258
Ще правя палан4инкова торта с ягоди!Споделете ,моля идеи,какъв крем би паснал най-добре!Благодаря предварително!

# 259
  • София
Моля за помощ!
Реших да правя хляб в машината за хляб, бърка, меси, втасва и 50-ина минути преди края (когато трябваше да започне да се пече) видях че не се е надигнало тестото никак! Усетих се да погледна срока на годност на маята, оказа се че е изтекъл  ooooh!

Какво да го правя това тесто сега? Може ли да се поправи някак или да го изхвърлям?
Яд ме е, щото рецептата е за един специален хляб със сумати продукти  Crossing Arms и хич не ми се хвърля  Sad

# 260
Какво да го правя това тесто сега? Може ли да се поправи някак или да го изхвърлям?

sisilia, не знам каква ти е рецептата, но по-добре го остави да се изпече, поне като топъл предполагам ще стане за ядене, пък кой знае..... Peace

# 261
Моля за помощ!
Реших да правя хляб в машината за хляб, бърка, меси, втасва и 50-ина минути преди края (когато трябваше да започне да се пече) видях че не се е надигнало тестото никак! Усетих се да погледна срока на годност на маята, оказа се че е изтекъл  ooooh!

Яд ме е, щото рецептата е за един специален хляб със сумати продукти  Crossing Arms и хич не ми се хвърля  Sad
остави го да довтаса хубаво и след това го печи. какъв е проблема ?  newsm78

# 262
  • София
Моля за помощ!

остави го да довтаса хубаво и след това го печи. какъв е проблема ?  newsm78

Ми не ще да втасва, маята не става, с изтекъл срок на годност е. Трябваше да е втасало вече.

Ръснах читава мая, размесих добре, сега май почна да се понадига в машината. Каквото стане такова ще го ядем, тва е положението.

По-скоро се притеснявам да не се натровим от маята нещо? Има ли такъв шанс?

Благодаря ви за отговорите  Grinning

# 263
По-скоро се притеснявам да не се натровим от маята нещо? Има ли такъв шанс?

Благодаря ви за отговорите  Grinning
утре ще разберем  Joy

# 264
  • София
Ще правя палан4инкова торта с ягоди!Споделете ,моля идеи,какъв крем би паснал най-добре!Благодаря предварително!

Заквасена сметана със захар. С ягоди това е перфектната комбинация.

# 265
Мерси много!Сега преглеждам тортената библиотека и намерих нещо подобно!

# 266
Някой има ли под ръка рецептата за козунака без месене?

# 267
# 268
Някой има ли под ръка рецептата за козунака без месене? чичко Гугъл  Laughing
http://www.mycookingbookblog.com/?p=3133
http://traianaskitchen.blogspot.com/2011/03/blog-post_25.html

# 269
  • София
Пак да питам, защото не и е много ясно:

Искам да украся торта с живи цветя-та питането ми е: с разбит белтък ли да ги намажа за да запазят свежестта си?

Общи условия

Активация на акаунт