Отговори
# 645
  • Мнения: 22 867
Момичета, имате ли някоя изпитана рецепта за овесени бисквитки  Hug

Да добавя още за разнообразие:

ОВЕСЕНИ БИСКВИТКИ «АНЗАК»

И ШОКОЛАДОВИ-те ТОПЧЕТА С ОВЕСЕНИ ЯДКИ НА lina kaz

# 646
  • Варна
  • Мнения: 1 576
Препоръчайте ми някоя рецепта за десерт или сладкиш с бисквити. Ако е и сочен или сиропиран още по-добре. Изключвам бисквитена торта, тя ни е омръзнала вече.

# 647
  • Мнения: 22 867
Препоръчайте ми някоя рецепта за десерт или сладкиш с бисквити. Ако е и сочен или сиропиран още по-добре. Изключвам бисквитена торта, тя ни е омръзнала вече.

"Покривът" на Наталина. Heart Eyes

"Пънчето" на Witchy

Бисквитен салам "Баунти"

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 17:01 от labrex

# 648
  • Варна
  • Мнения: 1 576
Препоръчайте ми някоя рецепта за десерт или сладкиш с бисквити. Ако е и сочен или сиропиран още по-добре. Изключвам бисквитена торта, тя ни е омръзнала вече.

"Покривът" на Наталина. Heart Eyes

"Пънчето" на Witchy

Бисквитен салам "Баунти"

Третото почва да се прави веднага.  bouquet Пънчето нещо не го видях.Излиза ми покривът и на двата линка. Но така или иначе последното ми допадна най-много.   bouquet

# 649
  • В подножието на планината
  • Мнения: 813
   Момичета , намира ли се все още шоколадова есенция на българския пазар или местоживеенето
   ми ме ограничава в намирането и ?

# 650
  • навсякъде
  • Мнения: 350
Гледам пазара се е напълнил със зеленища - лапад, спанак, коприва, див чесън и не знам още какво си. А аз знам да готвя само копривена чорба. Дайте някоя  идея за лесна манджа със зелено  newsm78
Оризово руло със спанак - лесно се приготвя и е вкусно  Peace.
Ако рулото вместо със спанак се направи с коприва дали ще стане хубаво?

# 651
  • Мнения: 22 867
Ако рулото вместо със спанак се направи с коприва дали ще стане хубаво?

Ще стане, аз спаначената торта правих с лапад и с коприва, нямаше особена разлика. И аз имам намерение да го правя с коприва, просто не съм любителка на спанака. Peace

# 652
  • София
  • Мнения: 2 518
Labrex, записах първата, ще опитам и нея   bouquet

# 653
  • Мнения: 22 867
Третото почва да се прави веднага.  bouquet Пънчето нещо не го видях.Излиза ми покривът и на двата линка. Но така или иначе последното ми допадна най-много.   bouquet

*Pukanka*, редактирах си поста, надявам се вече да се вижда "пънчето"! Peace

# 654
  • Бургас
  • Мнения: 255
Момичета и момчета,имам спешен въпрос,направих сос със синьо сирене и сметана,но като отворих сметаната(за готварска растителна става въпрос) не беше течна,а много гъста,като кисело мляко или по-точно като бита сметана и аз точно не знам.В срок на годност е и на вкус е добре,не е тричава,не е кисела или горчива,съответно си направих сосът.Въпросът ми е да  го смеся ли  с месото или да го хвърлям?

# 655
  • Мнения: 4 864
когато се готви пиле със сметана,каква сметана се използва???

# 656
  • Мнения: 6 788
Здравейте,

как мога да се направи бананов крем за торта по подобие на този от торта шоколад и банани на клубче Цар Лъв, София? Някой дали има идея? Благодаря!

Eто разрез на тортата:

# 657
  • При елфите ...
  • Мнения: 2 141
 newsm78 В голяма чуденка съм! В момента в хлебопекарната ми втасва едно тесто, което ми се вижда нещо по-течно, отколкото трябва да е. Какво да направя, като свърши програмата, да сложа още брашно и пак да пусна програмата за месене и втасване или да го извадя от машинката и да го премеся на ръка?!?

# 658
  • Мнения: 6 217
когато се готви пиле със сметана,каква сметана се използва???
Въпрос на предпочитания. По принцип готварска, но може и заквасена.  Peace

# 659
  • София
  • Мнения: 8 494
newsm78 В голяма чуденка съм! В момента в хлебопекарната ми втасва едно тесто, което ми се вижда нещо по-течно, отколкото трябва да е. Какво да направя, като свърши програмата, да сложа още брашно и пак да пусна програмата за месене и втасване или да го извадя от машинката и да го премеся на ръка?!?

Е какво ще и чакате края на програмата като приемате, че тестото ви не е готово.

Общи условия

Активация на акаунт