ЗАНИМАНИЯ С 10-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 814
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте отново,
честита месечинка на Дидко  bouquetДевил,доволна ли си от столчето за кола?Аз май вече окончателно се спрях на Чико.

Да ви питам,зелен фасул в комбинация с какво готвите за бебоците?

# 436
  • Berlin
Честита месечинка на Дидко!  bouquet
Пупи, това с плодовете не е за мен, аз съм по другия тип папкане - с месце. Simple Smile
Пуци, хубави рецепти, ама мен много ме мързи. Laughing Ако му се занимава на някой, намерих едни козуначени кифлички, от които само от снимка започват да ми текат лигички. Heart Eyes E, аз сега ще похапна малко ориз за обяд ...

# 437
palomax да, доволна съм от столчето, вече свикнах с закопчаването на коланите/кошницата беше Хаук и е малко по-различно/, най-важното на Диди му е удобно. Не съжалявам за покупката.  Аз сега го возя полулегнал, че като спира колата главата тръгва напред, но все пак не е свикнал още да се вози така. Иначе го оцени и по комфорт за спане - заспа даже без биберон и на спряла кола  Mr. Green
На кухнята миналата седмица имаше зелен фасул с моркови и картофи - може и с месо. Диди го хареса противно на моите очаквания.

# 438
  • София
Здравейте  Simple Smile
Аз пак съм се наспала  Party Даже сутринта се събудих - наспала се, а малкия си спи до мен. Вчера заспа в 22.30 ч., а сутринта се събуди в 9.30 ч. Ех, живот!
На мен днес ми дойде лелката, та очаквам утре - вдругиден реки  ooooh! Еййй, как мразяяяя....
Девил, честити 10 месеца на Диди   bouquet Да е жив и здрав и да се слушате взаимно!
За Великденски манджи сте си говорили. Аз агнешко мразя. Всъщност - освен пилешко, свинско и риба, всички други меса ги мразя. И телешко даже не обичам. А, и заешко обичам. Ама до сега съм яла само два пъти в живота си. Иначе боя за яйца и аз купих перлена  Grinning ама не знам течна ли е, на капсулки ли е. Не съм по месенето на козунаци - или ще купя, или машината за хляб ще свърши тази неблагодарна работа.
Пупи, чакам снимков материал! По случая - и аз се боядисах - червена. Тъмно червена. Бях си купила боя на Велатон, от тези на пяна, и ми беше мерак да видя що за стока е. Страхотна е направо, за 2 мин. буквално се боядисах и дава много хубав плътен цвят.

# 439
Абс, тия кифлички изглеждат значително по-трудоемки от козунака. Аз съм се специализирала в лесните неща.  Mr. Green

Аз зеленият фасул го комбинирам с ориз, с телешко, с картофи, моркови. общо взето с каквото бих го яла и аз.

# 440
  • София
Да допълня за зеления фасул - купих замразен. Направих го с лук, моркови, домати, спанак и ориз. Митко го яде без драми. Сполучливо излезе.

# 441
  • Sunshine state
Благодаря ти Пуц за рецептите.Запазени са грижливо. Flutter   bouquet
Мел,заешко и аз обожавам.Телешко не харесвам.Ох,съчувствам ти за цикъла.Аз моя нямам представа кога ще дойде,дано да не е баш по празниците. Praynig Честита прическа!Щракни една снимка да те видим,сигурно си много хубава. Blush Как само се подмазвам за една снимчица... Grinning
А ти преди с какъв цвят си била? Значи викаш хубава е боята..Ами аз нали от тук нататък ще си правя корени,може да я пробвам. Simple Smile
Палома,зелен фасул готвя с морков,картоф или с месо. Peace
И днес взех кухня,въпреки че сигурно няма да я яде. Rolling Eyes Има млечна супа/?!/,пиле с ориз и крем с горена захар,което според мен си е чисто нишесте с вкус на карамел. Simple Smile
Снощи подквасих мляко и сега съм избила доста масло,понеже прясното мляко беше доста маслено.Таман ми свършваше маслото за попара,но сега положението е спасено. Party Не ми се купуваше ново пакетче,защото мислим да изключим хладилника,докато ни няма.
Хайде отивам да се мъча с обяда... ooooh!

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 13:20 от Pupitka

# 442
  • София
Ооо, мързи ме да се щракам  Embarassed
По принцип съм с тъмно-кестенява коса, все се боядисвам тъмно-червена, но не се бях боядисвала отдавна. Та за това се хваля  Wink
Пупи, само за корени не става боята, защото е много като количество - за цялата коса, а като я смесиш не може да стои така до другия път. А да хвърлиш половин боя... Скъпичка е (10-ина лева) и аз не бих я прахосала така.

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 16:58 от MelindaD

# 443
  • Sunshine state
Мел,много си хубава. Heart Eyes Имаш едно такова добряшко и спокойно излъчване,много топъл поглед. Peace  Flutter А Митето е голям сладур.Колко са безпомощни новородените само..  baby_neutral  Heart Eyes Ами трябва да измисля нещо с тия корени,ще попитам фризьорката.На снимката си с доста тъмна коса,Направо се учудвам ,че боята е хванала толкова бързо. Shocked Браво!Трябва да е хубава.На Вела продуктите са хубави,аз използвам техен лак и един серум за обем. Peace

# 444
Сладки, сладки!  Heart Eyes Ама много са разтапящи докато са новородени - толкова беззащитни... а сега хулиганстват.  Mr. Green

# 445
  • София
Хихихихи, топъл ми е погледа, `щото съм гушнала Митко... Иначе съвсем не гледам така  Wink И спокойното излъчване е подвеждащо  Whistling
На снимката само така е излязла косата ми доста тъмна, защото е снимано със светкавица и на лампа. Иначе ми е малко по-светла. А боята хвана, да, ама се седи 40 мин. с нея. Уф, накрая ме сърбеше отвсякъде.
Пуци, хулиганстват, вярно е, и то как!  Twisted Evil

# 446
Ехооо1
Честита месечинка на Дидко Питко!
Мели, Митаче много прилича на теб - то носле, то очи, устни Simple Smile
Прочетох ви на 2, на 3, минавам само на бързинка. Дроб сърма правя като Пупи, само слагам и черен пупер в ориза Simple Smile Отгоре правя заливака като за мусака - с яйца, малко брашънце и кисело мляко. Много мразя агнешко, това е единствената храна, която мразя. Харесвам дроб сърма и шкембе чорба, ама да не ги приготвям у нас, че няма да преживея дълго време на тази миризма... Не харесвам нито овчо мляко, нито овчо сирене, кашкавал и т.н. Козунак не съм правила, майка направи хубав миналата година и ми даде рецептата, та бих се пробвала в събота. Мога да ви я дам, ако искате, изглежда лесен...
Аз днес ще съм готвачка, чакаме довечера гости. Решила съм да карам на скромно мезе - само зелена салата, домашен суджук и за гризкане работи. Иначе ще направя пилешки бутчета и всеки ще си взима, че жената е примерно вегетарианка и ще разчита главно на гарнитурите - броколи в топено сирене, ориз със зеленчуци и картофи по селски.. И едни сладки с шоколад ще направя за кафето накрая.
Историята за църквата е следната: по време на неделната литургия по случай Цветница иконите започнали да се самопочистват от този филтъра, с който били покрити от годините, от свещите и прах.. Освежили се червените цветове и всички златни и сребърни цветове светнали. Действително погледнах църквата на видеото от сватбата и по новините и сега са по-ярки. Такова 'самопочистване' се е случвало през 30-те години в една руска църква само. Кръстницата на мъжа ми пее в хора и твърди, че преди да почне почистването е имало нещо като земетресение, след което започнали от входа навътре да се изчистват иконите и фреските по стените..Тълкуват го като знак от Бога да се върне народа към вярата седмица преди най-големия християнски празник. Според мен тукашните наистина им трябва знак, за да се сетят, че яко грешат. За съжаление се съмнявам това да им е достатъчно, най-малкото ще го разчетат грешно или ще го изманипулират.
И накрая да се оплача:  не сме мигнали нощес. Толкова беше досаден, че по едно време даже ставахме да си играем, белким му паднат батериите до край, ама не се помогна... Плака, сутринта плака, при докторката бяхме, пак плака, преди малко плака. Успокояването не помага, плаче си по половин час и така. Хапе пръстите и плаче. Сега заспа, аз ставам, че ме чака чистене и готвене...

# 447
  • UK
Честита месечинка на Дидко! Мама много да го слуша.

Зелен фасул готвих преди ден , за мен беше много вкусен, Ани обаче не го оцени. Сложих фасул, домат , лук, картоф , джоджен.
Много хубави рецепти сте обменяли, снимковият материал ми хареса. Аз, нали миналата седмица правих козуначени кифлички, беше мноого трудоемко, много се изморих. По рецепта са от козуначената тема във форума. Незнам дали ще успея да направя за празниците , искам и яйцата тук да си боядисам, че ще ходим на гости на свекърите.
Тази нощ , Ани се събуди за мляко към 4ч. и после чак към 7:30 стана, аз обаче и дадох направо попара, хапна си я детето после и се насмука едно хубаво. На обяд пак хубаво похапна, може да се овъзвърне апетита, само трябваа да направя правилната промяна.
Честито и на всички с нови прически!

# 448
  • Sunshine state
Брех,чудо невидяно-изяде си млечната супа и част от кремчето. Shocked Направо не мога да повярвам. Grinning
Майче,освен и аз да отскоча у вас на гости.Тия вкусотии звучат супер. Heart Eyes На мен всичко овче ми харесва-сирене,мляко,месо,ама всеки с вкуса си. Peace Не съм от най-набожните. Blush
Заливка правя и аз,но не винаги.
Мел,недей да скромничиш. Naughty  Hug Ох,и мен ме чака яко висене във фризьорския.Дано да са подменили списанията с нови от последния път,че вече наизуст ги знам. Crazy
Мама на Ани,добре си похапва малката сладурана и добре спинка.Все така да вървят нещата.  bouquet

# 449
  • Berlin
Ееее, вече и аз искам нова прическа! Не, че сега имам някаква прическа. Laughing
Мели, мисля, че много ще ти отива червена коса, с тия зелени очи (така ми се виждат на снимката), а Митко колко уплашено гледа. Heart Eyes Сигурно от светкавицата. Grinning
Е, Майче, ти цяло няколкостепенно меню си приготвила. Хич не ти вярвам, че нямаш време от Коко. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт