ЗАНИМАНИЯ С 10-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 812
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
И аз боядисах яйцата. Много исках тази година да правя козунаци, ама с боядисването стана трагедия, няма да имам толкова време с месенето, премесването и втасването по 3 пъти. Ще се почерпя и аз от Пуциния, сигурна съм, че е страхотен! Боите ми бяха разспини или аз ги разсипах, май в повече вода ги разредих и не станаха. Успях две яйца да нашаря с капкометите, другото стана все червено. Рисувах със свещи, играх си, поне да има някаква шаренийка, че всичко червено, розово и бледо оранжево. Има и 5 жълти яйца, синята и зелената боя ги няма хич. От 17 яйца 6 изпукаха, но малко и имат фасон. Коко се дра близо час, докато боядисвах на терасата, а баща му си играеше на компютъра и изобщо не му пукаше. Накрая детето беше цялото мокро и подпухнало, червено и хълцаше, влязох и като го подпуках... Общо-взето му теглих една майна, дето мразя да псувам, така го наредих, че скочи и тръгна да преобува Коки и да го успива... За какво прави деца, като още той самият е дете, не му е дошъл акъла в главата?
Пооправих у нас, изчистих кухнята, направих ядене, пуснах бебешка пералня... знам, че днес не се работи, ама не мога просто. Още повече, че мъжо като си е у нас е кочина, а не ми се иска да посрещнем празника като в бункер...
За убийството няма официална версия все още. Вероятно са убити четирите момчета и след това 45-годишния мъж е застрелян на сто метра от тях, тъй като е бил свидетел на убийството. Предполага се, че момчетата са станали свидетели на някакво престъпление и са елиминирани, за да не докладват. След което са видяли другия човек и са ликвидирали и него. Говори се, че престъплението е извършено или от албанска мафия, или от македонски полицаи или специални служби и се е стигнало до убийствата, за да не се разкрие първоначалното престъпление...
Дарка, пиши ни как е Янис днес.

# 541
Заповядайте. Аз не издържах и си чупнах от другия, по-грозничкия, адски е вкусен.

Майче, и аз сбърках с боите тая година, догодина ще съм по-добре подготвена. Станаха, но не както трябваше.

# 542
  • Cyprus, Пловдив
Аууу,Пуци,не мога,аз съм голям чревеугодник,сега само твоя козунак ми е в главата  Mr. Green Grinning
Сега ще ми се смеете,но отчета е-от 5 яйца,1 счупено  ooooh! Laughing
Майче,Мели,мерси,че питате  Hug Няма Т днес,тук таме киха,няма сополи,следователно не съм го водила на доктор,дано не греша  Rolling Eyes единствено виждам,че има дискомфорт в пробиващия зъб  Confused
Майче,колко лоша история значи  Sad  Sad ,тези хора колко хладнокръвно убиват,без да им мигне окото  Shocked

# 543
Нямаш проблем, рецептата ми е от съфорумка и си я пазя в личните съобщения.  Laughing

Добър ти е отчета, само едно нищо не е. Аз преди 2-3 години имах 50% фира, ужас някакъв. Тая година чинно ги извадих да се стоплят и тогава ги варих с много сол във водата.

Ще заформям аз Кица за вечеря, че днес е спала само веднъж и то малко. Да не ми заспи над купичката.

# 544
ЗдравейтИ  Mr. Green
Аз яцата направих в четвъртък още, утре ще се чукнем - доволна съм. Сготвих агнешкото - оказа се неподозирано добро като за пръв път Simple Smile и супичка направих даже. Дидко хапна няколко късчета от месото - хареса му/без сол и подправки/. На Пупи рецептата за Дроб сърма също стана чудесна. Аз сготвих 3-те манджи днес. Утре само яко празнуване. Не, че и днес не направихме маса.
Видях и аз какво е детето да спи сгънато на две  Shocked, но се разбуди като влязох в стаята и се намести, не успях да снимам.
При нас ядененто нощем е с пълна сила - явно е някакъв скок в растежа пак.

# 545
  • София
Девил, Жожо редовно спинка на 2 Simple Smile))
Е боядисАх яйцата,станаха хубавки,късмет да попадна на хубави бои,червеното ми стана супер ,досега не беше ставало така наситено Simple Smile От 17 яйца само 3 се пукнаха,но пробвах разни чалъми и пак се ядва,иначе половината се пукаха...а толкова малко направих,че аз не мога да ям яйца...утре ще правя агнето,а сега агънце ми блее от хладилника...дано докарат новата печка навреме та да я сефтосам  Simple Smile
Качих 2 снимки във фейса на яйцата...

Пуци чуден - чу-ден! Браво! аз съм мързел...

Девил,кажи как направи агнешкото,аз имам 3кг от бут.Мислех в тавичка със сол, червен пипер,масло,вода и фолио отгоре... newsm78

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 21:17 от magnet_for_happiness

# 546
Магнет ние точно бут взехме. Смесихме червен пипер, сол, черен пипер, джоджън, листенце мента и с сухата смес намазахме месото. В тава нарязан зелен лук и чесън на едро на дъното, овкусения бут отгоре слагаш, поливаш малко олио и доливаш чаша вода, фолио отгоре, без да опира в месото. Пекохме 2,5 ч. Като последните 20 мин махаш фолиото да направи коричка. Ориз с дреболии отделно правих. Много вкусно стана. Аз и близките ми не спазваме много много точен ден заядене на месото,та ядохме днес и утре продължаваме.

# 547
  • София
 bowuu тенкЮ,ще пиша за резултата после  chef

# 548
Добър вечер момичета  Hug Hug не съм влизала много време и ме извинете  oops oops
Аз днес омесих козунаците  Joy Joy Станаха страхотни.Яйцата също  Laughing Laughing
Весело изкарване ви пожелавам и много здраве  Hug Hug Hug

# 549
  • София
Христос Воскресе!

# 550
  • Cyprus, Пловдив
Христос Воскресе!

# 551
Во истина воскресе.

Наспахте ли се? Аз не.  Mr. Green

# 552
  • София
Во Истина Воскресе!
Вчера цял ден месих козунаци, яйца боядисвах, но не знам как се качва снимка Embarassed.
Отивам да търся агнешко и аз ще ползвам рецептата  chef.
да видим какъв ще е резултатът Hug.

П.С. На колко градуса се пече?

# 553
Здравейте -  Mr. Green ние станахме в 06:30.
Радвам се, че ви е харесала рецептата - само да кажа, че лука и чесъна в тавата под месото са за аромат, не ги слагахме в порциите. Моята фурна е с вентилатор и пекохме на 200С първите 30мин, после намалихме на 190С, но всеки си познава фурната.
После ще си покажа яйцата.
Христос Воскресе!

# 554
  • UK
Христос Воскресе!

Общи условия

Активация на акаунт