Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 21

• 38 725
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Ботушките ,които си поръчах вчера за 42 евро,сега са 64   Shocked
Сори,ама ако така правят за да пуснат код,каква е файдата   newsm78

пс  Всички зимни модели в уиш листа ми  и някои чанти,са със завишени цени,не е добре това.....  Crossing Arms
именно
при предните кодове, момичетата забелязаха точно тази тенденция, че завишават цените преди да пуснат кода
обаче не всички цени са променени, моите ботуши си седят на най-ниската цена до момента, така че ако пуснат код все някой ще го огрее  Wink

# 451
Ааааа сетих са те  Crossing Arms Naughty Нема пари Stop

# 452
anbibian

А в амазона на каква цена са твоите ботушки? защото  и аз имам едни в уиша със стара цена, но в амазона те са вече с 10 евро по-скъпи...

Това и очаквах днес, като видях завишени цени в амазона. 

# 453
Търся си спортни обувки. Колебая се между:
Roxy

Adidas

Има ли някой преки впечатления конкретно от тези два модела?
Побуууут... че ми харесват розУвките. Laughing
На Рокси моделчето много ми хареса! Обаче аз бих си поръчала Адидаса,защото са целите кожени(велур) и няма да запарват крачката!
Rusalka:),много ми хареса твоите бАтушки, сейфнах си ги! Мнооого елегантни! Не знам къде ще ходя с такива обаче!
Аз съм на път да поръчам поредни 2 чифта ботушки и ще ме изгонят,ако знаят! Уф,трябва да спра да гледам, че ми е слаб ангела!

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 22:51 от sasi6

# 454
Дигат цените в немското джавари Shocked

Това на летните неща сигурно, щото аз си гледам ботушките и падат с по 1-2 евра.

Е, радвай се, че твоите падат Simple Smile ... и дано продължи по-дълго   Wink
Мен например вече ме отстреляха успешно с  това вдигане  на цени, та поръчах преди малко това в сиво на 59. И двата цвята до преди два дни бяха 199, вчера  ги намалиха на 59, и аз тъкмо започнах да умувам за цвета (и аз съм везна Laughing),  ама като видях, че тъмната пак са я вдигнали ... и "ойде коньо у ряката" Mr. Green. И тези до снощи също бяха на една цена. Помня, защото хвърлих око на черните, ама на тази цена ... ми ще гледам в друга посока Laughing

# 455
от две седмци не съм влизала и три нови теми.... Shockedбраво момичета Wink

# 456
Roxy

Adidas

Имам такъв Адидас в бяло и съм много доволна.
А номерчето отговаря ли си? Има само 38, а аз съм м/у 38-39 и се притеснявам да не са ми малки.

# 457
Roxy

Adidas

А номерчето отговаря ли си? Има само 38, а аз съм м/у 38-39 и се притеснявам да не са ми малки.
Аз мисля,че на Адидас си отговарят номерата.Имам кецове 371/3,а съм между 36 и37 и леко ми халтавеят.

# 458
anbibian

А в амазона на каква цена са твоите ботушки? защото  и аз имам едни в уиша със стара цена, но в амазона те са вече с 10 евро по-скъпи...

Това и очаквах днес, като видях завишени цени в амазона. 
проверих в Амазон са с 2 евро по-скъпи
аз и без това мисля да си ги поръчам от английския там са 52 паунда (в немското джавари са 53 евро), но нали имам код за 20% отстъпка и май от там ще ги взема  Thinking

# 459
Roxy

Adidas

ДАли ще помогна с това - мойте Адидаски(не от Джавари,от Спорта) са 36 и 1/3 (или2/3),а аз съм 37н и са ми перфектни.НООО да не те подведа де,все пак са от друг сайт Peace че и модел(Superstar са мойте)

# 460
И аз имам едни адидас 38 и са ми екстра, но са друг модел...  Thinking Знам ли...

# 461
Освен да всея повече смут и да кажа, че аз примерно не бих рискувала да си взема на Адидас номер по-малко, отколкото нося или ако съм м/у два, да взема по-малък...по-скоро битува мнението, че Адидас вървят леко умалени.
Фърли по едно око на други сайтове и виж за отзиви, ако има  newsm78

# 462
  • Бургас
Адидас са умалени. Категорично го заявявам.  Peace

Нося 37.5-38, мнооого тесен крак. От Адидас взимам винаги 38 2/3. Имах само едни, които бяха 38 и ми бяха добре (те бяха по-широк модел кецки).

Редактирам се, за да докладвам за дължина на стелки:
38 2/3 - обикновено 24.3/24.5см;
39 1/3 - 24.8/25см.

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 23:35 от Мимита

# 463
Най-добре да отида да меря в някой магазин.  Crazy
Или няма да ми станат 38, или ще свършат точно преди да седна да поръчам... винаги така.  Laughing

# 464
Адидас са умалени. Категорично го заявявам.  Peace
До сега не смеех да се включа по въпроса, ама след Мимита и аз да кажа - маратонки Adidas размер 40, 2/3 са ми абсолютно малки и лепнаха на приятелката ми, която е 39. Rolling Eyes От този тип бяха.

Общи условия

Активация на акаунт