Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 21

• 38 706
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна

А ако доставката е била до англ. адрес поемат ли се разходите по връщането? Thinking

# 511
Тези има ли ги някой. Не смея да поръчам да не ми пратят пак някакви миниатюрки... Tired

Точно миниатюрни са, детска номерация, по добре недей  Wink. Гледай да са чисти цифри, без джуниър, чайлд, инфант.
Мен тези са ми симпатични http://www.javari.co.uk/s/ref=dp_msr/?brands=Baby+Op&node=21 … _8%26pageCode%3Dd    .  Но дали ще се събера в 6.5  newsm78, сииилно се съмнявам.
Ааа ясно, за по-сигурно. Но по принцип джуниър 2 е 34 наше, нали? В таблицата така пише.

# 512
А ако доставката е била до англ. адрес поемат ли се разходите по връщането? Thinking

Ако ги връщаш от УК - да  Peace

# 513

Няма логика да е така...в крайна сметка поръчката е до Англия, пък ти после от там, ако искаш и до Луната да си ги препратила би трябвало да е твои проблем връщането  Mr. Green
 Hug

...ааа така написано от Айа, ако те си поемат англ доставка да, само тр да намериш бг превозвач да ги превози обратно до Англи...четох нещо за Бритс, но не съм се задълбочавала...то май е добре в темата за превозвачите да го напишем това, освен ако не е, пък някои като мен да сме го проспали  Embarassed

# 514
А според мен пък има логика да ги поемат, ако грешката е тяхна. Независимо от коя част на света ще им бъдат върнати. Имаше подобни питания и преди, но не зная някой дали пита Джаварци. Те с най-голяма сигурност могат да кажат.

# 515
  • София
Здравейте! След като преди седмица ви изтормозих с хиляди въпроси, да се похваля, че получих в четвъртък първата поръчка от немското javari. Много съм доволна. Но забелязахте ли, че от днес са се вдигнали цените на ботушите. Защо ги увеличават знаете ли? Благодаря!

# 516
Тези Пепе дали си отговарят? newsm78

# 517
  • Sofia

Убих тЪ Mr. Green По принцип си отговарят, даже са за леко широко краче и аз както съм 3-ка, сега замислих едни 2.5  ooooh!

# 518

Убих тЪ Mr. Green По принцип си отговарят, даже са за леко широко краче и аз както съм 3-ка, сега замислих едни 2.5  ooooh!
Незнам, но според табличката между 2 и 2.5 разликата е само 3 мм. Аз ги гледам за детенцето 7 г. за догодина. Laughing

# 519
  • Варна

Всъщност в какво време могат да се носят. Изглежда са почти изцяло от плат, но пък са тип ботуши...
За сух студ ли? Thinking

# 520
  • Sofia

Всъщност в какво време могат да се носят. Изглежда са почти изцяло от плат, но пък са тип ботуши...
За сух студ ли? Thinking

Чак пък за студ - ей сега бих ги носила, вместо кецки примерно. Мнооого черни съм натрупала, но супер ме кефят. Мисля да се напъна на 2.5  Blush

# 521

За сух студ ли? Thinking
Не е само плат има и кожа. Ако погледнеш снимката с подметката има лепенка отдолу и се вижда знака за плат и за кожа.

# 522
  • Варна

За сух студ ли? Thinking
Не е само плат има и кожа. Ако погледнеш снимката с подметката има лепенка отдолу и се вижда знака за плат и за кожа.

Да, не го бях забелязала.  Peace
Но все пак би ме било страх да изляза с тях за по-дълго - да не би да завали. Crazy

# 523
Получих тези http://www.javari.de/Design%20266%20190%20Stiefel%20Schwarz/dp/B … GJWEJ6,B004DNVJQE
Страхотни са, много елегантни и изчистени, страшно леки и удобни! Отговарят си напълно номерата Simple Smile
А кожата изцяло ли е естествена или само на ходилото,че като гледам горе шева,не ми прилича много на естествена?

# 524
Този индивидуален код от Амазон само там ли може да се използва? Аз пробвах тук но не стана.

Общи условия

Активация на акаунт